Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kóča1992 píše:
@karkarka Pokud bys měla manžela, dítě/děti a barák, tak určitě nemáš čas sedět na emiminu a komentovat každou sračku, kterou zahlédnešA pokud to zvládáš, tak asi nejsi dobrá máma ani manželka…
![]()
![]()
Neco tak hnusnyho tady dlouho nebylo. Tak ti par lidi vytklo, ze domecek. Tak snad to nejsou 2 mistnosti. I kdyz se te to dotklo, proc psat, ze kdo ma manzela, deti, barak a pise sem, neni dobra manzelka ani mama
?
Uzivej si stavbu, at se vam hezky bydli. Nebud tak popudliva.
@K. Rocánková Protože těch pár lidí má v hlavě s prominutím nasr…. Příspěvek jsem sem dala někdy v září a teď když se zeptám na aktualizaci, tak sem začnou psát další krávy a reagujou pouze na dvě slova, který jsem teda použila, ač je normálně nepoužívám, jen v tu chvíli mi to přišlo milý, hezký. Za mě jsou to prostě znuděný pipiny, který nemaj co dělat, tak rejou do ostatních. Takže taky to asi nebudou úplně dokonalý úžasný lidi! Takový lidi zase nesnáším já a nebojím se to dát najevo.
@JOHNDENVER ale furt to jsou jen slova, IQ mám vysoké tak tím to asi nebude, že…
Navážet se do někoho, jen proto jaký zvolil slova a že se jim to nelíbí? Jako sorry, ale to udělá taky jen úplnej omezenec--
@JOHNDENVER A mě to prostě nepřijde infantilní, prostě se to obecně používá mezi lidma. Pokud Vám vadí čeština tak se prostě odstěhujte do zahraničí a máte klídeček.
Jste prostě vymatlaný pipiny všechny, když vás rozhodí pár zdrobnělin v textu. ČAU
@JOHNDENVER píše:
Tobě to možná nepřijde infantilni, ale infantilni to prostě JE (to se právě pozná až když má člověk trochu IQ) a tvoje další výrazy a soudy mě jen utvrzují ve správném odhadu. Pa, ty domečku
a řešení ala odstěhuj se někam jinam.Ta holka je zkrátka myslitel
,
@karkarka píše:
Však jo, nejdřív baráček, pak manža a mimísek.
Lidem už úplně ruplo v bedně. A prý,, můžu se vyjadřovat, jak chci,, Zajisté proto, že svobodáá. ![]()
@Kóča1992 píše:
@JOHNDENVER ale furt to jsou jen slova, IQ mám vysoké tak tím to asi nebude, že…Navážet se do někoho, jen proto jaký zvolil slova a že se jim to nelíbí? Jako sorry, ale to udělá taky jen úplnej omezenec–
To, jaká volíš slova, řekne o Tobě hodně.
@Kóča1992 A domecku bydlenka, co vaří ňamky, aby si manza cvachtal.
@Popeladym píše:
Lidem už úplně ruplo v bedně. A prý,, můžu se vyjadřovat, jak chci,, Zajisté proto, že svobodáá.
Ať se klidně vyjadřuje jak chce, ale budí dojem slaboduchého blbečka.
Není náhodou diskuze mimo téma proti pravidlům fóra?
Hlavně že vy všichni kdo tu máte neustále dokola potřebu řešit použití jedné zdrobněliny jste strašně dospělí a inteligentní. O vás tohle jednání totiž také dost vypovídá.
Zakladatelce doporučuji tuto diskuzi zcela opustit, očividně to nemá smysl. Pouze přitahuje individua co si sem chodí honit ego.
@Pinotek píše:
Není náhodou diskuze mimo téma proti pravidlům fóra?Hlavně že vy všichni kdo tu máte neustále dokola potřebu řešit použití jedné zdrobněliny jste strašně dospělí a inteligentní. O vás tohle jednání totiž také dost vypovídá.
Zakladatelce doporučuji tuto diskuzi zcela opustit, očividně to nemá smysl. Pouze přitahuje individua co si sem chodí honit ego.
Nu což, v některých případech, jsem,, individuem,, docela ráda. ![]()
@Taara69 píše:
@Burj Chalifa - to není partner, to je „příťa“
prej honit ego.
Stádní hlupky prostě potřebují infantilní slovník ![]()