Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
koupila jsem steaky ze žraloka mražené a chtěla bych je udělat zítra k obědu. Nemáte s tím některá zkušenosti, jak ho upravit. Mám jedinou podmínku, nechci steaky dělat smažený v těstíčku nebo v trojobalu.
Díky moc za rady.
Ahojky,
já je osolím, okořením kořením na rybi, pak smažím na másle a pak podleju smetanou na vaření, aby to udělalo takovou štávu. Jíme to většinou s kaší.
Eva
já ho dělala dnes k obědu
a téměř stejně - na pánvi pod pokličkou s Ramou culinesse a kořením na mořské ryby, stačí cca 15 minut. Někde mám i takový sešit s rybími recepty, ale nemohu ho teď najít ![]()
Silvie
Žraloka taky jen smažím s kořením, bez obalení. Nejlepší je opravdu s br. kaší.
Mňam, taky ho mám v mražáku, ale dneska byl losos, takže žraloček počká někdy na týden ![]()
Tak k večeři bude žralok-jen envím jak na něj, jen osmažené na másle dělám všechny ryby, chtěla bych to zkusit nějak jinak. nemáte někdo recept?
Ahoj taky jsem dnes koupila žraloka:-) kolem je jakoby kůže -to se má okrájet? a uprostřed má velkou kost - má žralok i malé kosti?? Asi ne co??
@Klarindas já to peču s kůží a sundaváme až na talíři. a malý kosti nemá-nebo aspoň já na ně zatim nenarazila