Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, téma pro odreagování a pro mě zkrácení dlouhého čekání.
Holky budeme se stěhovat do domečku, vše se táhne už od září a výjde to asi cca 20.12 předávání klíčů
já se z toho už zblázním asi, jsem jak malá, nedočkavá a vůbec to neutíká…a tak před Vánocama. Tady v bytě se mi už nic nechce dělat, a za 4 dny dát vše do kupy v domku? no opravdu jsem zvědavá na naše letošní Vánoce ![]()
Jak vy jste si zkrátily své chvíle před stěhováním? Měli jste to tak jak já? Odpočítávám každý den ![]()
My jsme se původně taky měli stěhovat na Vánoce. Ale tak nějak jsme s tím byli smíření, my jsme zvyklí žít v chaosu
Nakonec se koupě protáhla a stěhovalo se až na konci ledna, ale taky to byla rychlovka. Když už to bylo fakt u konce a jen se čekalo na předání klíčů, tak už to byla pohoda.
Bracha se svagrovou se najednou utrhli a stehovali se 22.12.
. Nic nemeli pripravenyho, do toho mimino, masakr. Rano zavolali a chteli pomoct, jako sorry 2 dny pred vanoci jsme sami nevedeli, co driv…
Prosim anonym kvuli brachovi.
@Tunrida to ti závidím, mě se to táhne a na nic jinýho nemyslím
…ale jooo taky to zmáknem ale bude to zajímavý
@terinka4444 to nevydržím a hlavně by to taky nebylo v klidu
30.12 musí být byt vyklizený a vymalovaný, nechci aby se mi tu válely krabice vedle vánočního stromku ![]()
@veeer111 píše:
@Tunrida to ti závidím, mě se to táhne a na nic jinýho nemyslím…ale jooo taky to zmáknem ale bude to zajímavý@terinka4444 to nevydržím a hlavně by to taky nebylo v klidu
30.12 musí být byt vyklizený a vymalovaný, nechci aby se mi tu válely krabice vedle vánočního stromku
Tak se budou valet v baraku
![]()
@Lucmína píše:
Tak se budou valet v baraku![]()
Ale tak přece jenom barák bude mít 6 pokoju a ne 2 malý v bytě ![]()
@veeer111 píše:
Ale tak přece jenom barák bude mít 6 pokoju a ne 2 malý v bytě
Ja vim, ale bude to mazec, nezavidim ![]()
Ja mam chlapa na pest. Leta sliboval stehovani a pak najednou z niceho nic to slo rychle. Sice jsem tusila, ze se blizi stehovani, ale do posledni chvile jsem nevedela kdy. Takze jednou rano jsem se dozvedela, ze vecer se stehujeme a mela jsem vse zbalit. Odpoledne jsem se dozvedela, ze se stehujeme az dalsi den, coz jsem se nastvala, ze jako deb*l jsem cely den makala, abych na nic nezapomnela a tak posunul stehovani zpet na ten prvni den
„nastesti“ jsme se stehovali z plne zarizeneho najdu do prazdneho domu, takze krome jedne skrinky nebyl vubec zadny nabytek, pristroje, nic.. takze po nastehovani do noveho ani nebylo vlastne kam vybalovat
Lednicku a pracku jsem objednala hned druhy den, aby do dalsich 2 dni dosly a ja mohla alespon jidlo nakoupit
Jeste stesti, ze to nebylo na vanoce, ale v srpnu, protoze to bych jinak asi stehovani o par dni posunula, at alespon na ty vanoce jsme v klidu
Predstava, ze balim cukrovi, abych hned po prestehovani jako jednu z prvnich veci smazila kapra a zdobila stromecek je tedy dost silena.
Holky a my se stěhovali tady do bytu v srpnu ( 80 km), a v září se rozjel nečekaně dům
a teď tak před Vánoci, mě klepne ![]()
@veeer111 Stěhovali jsme se do doměčku před 8 lety týden před Štědrým dnem. Neměli jsme tedy ještě děti, takže jen já a přítel…
V obýváku byl jen stromek, nábytek jsme pořizovali po Novém roce. Takový,,holobyt" ale náš, takže spokojenost
Byli jsme první z ulice, kdo se nastěhoval ![]()
Stěhovali jsme se první týden v lednu. Ale všechno jsem chystala týdny dopředu, měla vše popsané, roztřízené. Při stěhování se nosily krabice a nábytek rovnou do místností, do kterých patřily. Chlapi nosili a já vybalovala rovnou. Večer byla hotová půlka, druhý den se vybalily poslední bedny.
@trpaslinka to jsi měla hustý teda
ale na druhou stranu možná lepší, než čekat na den " D ", jak na smilování ![]()
@Alex Adrian jéé super
taky jsme jen sami, tak to uděláme teda asi tak, že dáme dokupy jen obyvák, jídelnu a ložnicu a zbytek necháme na bytě a pak postupně to budem odvážet
ale v tom domku musíme být
![]()
Taky jsme se stěhovali před Vánocemi - 15.prosince, před čtyřmi lety. Docela mazec, kolik se toho vešlo do malé garsonky. Měli jsme udělané úložné patro + velká komora a sklep. Šli jsme sice do 3+1, ale bez komory a sklep nepoužitelný
. Navíc jsme se ještě měnili. Mi šli do většího a do garsonky šli lidé z 3+1. Hukot to byl, ale zvládli jsme to i se tříletým hyperaktivním synem. Týden jsme bydleli v krabicích. Vánoce byly v pohodě a toho prostoru, co jsme měli
.
My se oficiálně stěhovali před 6 lety - 23.12.
Je fakt, že jsme dům dávali do pořádku rok, takže jsme nečekali na klíče. Některé krabice s věcmi jsme tu tedy už měli ale nábytek se stěhoval toho 23.12. My toho moc neměli, takže to šlo a chlapi to zvládli během dopo (vzdálenost stěhování 3 km). Vybalila jsem jen to nejnutnější (okna jsem umyla nějaký den před stěhováním) a večer dělala bramborový salát a manžel zdobil stromeček.
Nebylo to ideální ale my už chtěli být ve svém tak hodně, že jsme nečekali na nic.
Synovi byly tenkrát 4 měsíce a i bez hlídání jsme to zvládli. ![]()