Pláč při jakémkoliv nátlaku

164
24.11.16 11:50

Pláč při jakémkoliv nátlaku...

Ahojte, mám na vás prosbu. Bude mi už 15, ale při jákémkoliv nátlaku začnu brečet… Hlavě ve škole… Včera mě učitelka zkoušela z literatury, nevěděla jsem jednu věc a rozbrečela jsem se… Přitom mi dala dvojku, nevím proč jsem se rozbrečela :oops:.. Prostě to na mě přijde.. Nevíte co může být příčinou? Jak to mám řešit, je mi trapně, hlavně když mi bude 15 a já se kvůli každé prkotině rozbrečím jako 5leté dítě :zed:… Díky za rady. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24187
24.11.16 12:02

@Horselove jestli tě to uklidní, tak mě je lehce přes 40 a taky se rozbrečím při větším nátlaku.
Jinak co poradit, snaž se eliminovat stres, ujasni si, co je důležité a co ne. Zkus se naučit nějaké „relaxační“ metody i na okamžiky, kdy to potřebuješ rychle, např. zkus se rychle prodýchat apod. Hlavně ale ne nauč s tím žít, jsi nejspíše citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
24.11.16 12:13

Ahoj, měla jsem to v pubertě taky, pomohla mi antikoncepce, u mě to celkově bylo velkou hormonální změnou, každopádně sestra to měla taky a te zas pomáhá mimo jiné i joga, dechová cvičení atp… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17221
24.11.16 12:18

@Horselove Brečíš, protože v okamžiku, kdy situace nastala ji za prkotinu nepovažuješ. S věkem to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
24.11.16 12:56

Já to měla taky tak, dost mi to komplikovalo vztahy, ale pak se to začlo zlepšovat, neboj, budeš v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.11.16 13:41
@Kattynka000 píše:
Ahoj, měla jsem to v pubertě taky, pomohla mi antikoncepce, u mě to celkově bylo velkou hormonální změnou, každopádně sestra to měla taky a te zas pomáhá mimo jiné i joga, dechová cvičení atp… :kytka:

Jogu taky cvičim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová