Stěhování s dětmi

192
11.6.17 15:16

Stěhování s dětmi

Dobrý den, byt velikosti necelých 40m čtver.,…kuchyňka, jedna místnost, koupelna, wc, sklep… já a dvě děti. Můžu v tak malinkém bytě s dětmi bydlet? Nedělala by mě např., nevím sociálka nebo někdo problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2505
11.6.17 15:32

Když tam bude čisto, vyhovující podmínky pro děti a děti budou mít kde spát, tak já osobně nevidím problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.6.17 15:56

Já jsem s dcerou před 6 lety bydlela v 1+1.
Z místnosti jsem ji udělala pokoj a sama jsem spala na matraci v kuchyni. Prechodne se to dá, na dlouho by mi určitě hrablo.
Děti mají mít svou postel, skříň a stůl. Taky místo na hraní. Hlavně milující mámu. Určitě to zvládnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81583
11.6.17 16:01

@Máca-Míša proč proboha v kuchyni na zemi? To je šílenost přece? proč ne normálně v pokoji? To už je vážně ujeté.
A jinak jo, sociálka vám neudělá nic, pokud budou mít děti kde spát a bude čisto, psát úkoly můžou klidně i na kuchynském stole, o nic nejde. At jsou spokojené, najedené, čisté - a všechno bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
11.6.17 16:41
@Máca-Míša píše:
Já jsem s dcerou před 6 lety bydlela v 1+1.
Z místnosti jsem ji udělala pokoj a sama jsem spala na matraci v kuchyni. Prechodne se to dá, na dlouho by mi určitě hrablo.
Děti mají mít svou postel, skříň a stůl. Taky místo na hraní. Hlavně milující mámu. Určitě to zvládnete

U me maj jen tu postel. U taty ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.6.17 16:49
@inkakřivák píše:
@Máca-Míša proč proboha v kuchyni na zemi? To je šílenost přece? proč ne normálně v pokoji? To už je vážně ujeté.
A jinak jo, sociálka vám neudělá nic, pokud budou mít děti kde spát a bude čisto, psát úkoly můžou klidně i na kuchynském stole, o nic nejde. At jsou spokojené, najedené, čisté - a všechno bude OK.

Já jsem měla na spaní jen matraci, manželská postel zůstala u bývalého, ale malý jsem vzala komplet vybaveny dětský pokoj. To víš, že jsem si to často přitáhla k ní a spaly jsme spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.6.17 16:50
@Lama Lama píše:
U me maj jen tu postel. U taty ani jedno.

Tam děti neměly vybavené pokoje?
Nebo kolik jim je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
11.6.17 16:53
@Máca-Míša píše:
Tam děti neměly vybavené pokoje?
Nebo kolik jim je?

Kde tam. U me maj pokojik, postel. Ukoly by u sebe beztak nepsali, nahore. Delaji je u kuchynskeho stolu, dole. Skrin mame spolecnou, u taty taky. U nej bud spi na rozkladacim gauci nebo s nim v posteli. 8a6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.6.17 16:59
@Lama Lama píše:
Kde tam. U me maj pokojik, postel. Ukoly by u sebe beztak nepsali, nahore. Delaji je u kuchynskeho stolu, dole. Skrin mame spolecnou, u taty taky. U nej bud spi na rozkladacim gauci nebo s nim v posteli. 8a6

Myslela jsem, že jsi zakladala diskuzi, nekoukla jsem se na profilovku.
Ten výčet nábytku patřil jako odpověď, když se někdo obává, že by ho mohla navštívit sociálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
11.6.17 17:01
@Máca-Míša píše:
Myslela jsem, že jsi zakladala diskuzi, nekoukla jsem se na profilovku.
Ten výčet nábytku patřil jako odpověď, když se někdo obává, že by ho mohla navštívit sociálka

Hm, tak to by jsme neprosli. K nam nikdo nasel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.6.17 17:04
@Lama Lama píše:
Hm, tak to by jsme neprosli. K nam nikdo nasel

Já když jsem tenkrát zadala soud o svěření malé do péče, tak u mě byly 2 baby, tohle mi řekly. Třeba je to dneska jinak.
Jo a taky děláme úkoly v kuchyni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
12.6.17 07:57

Ježíšek se narodil v chlévě a jaký z něho vyrostl borec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna