Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, rozhoduji se jaký koupím sporťák/golfky. Jsem už dá se říct rozhodlá pro Baby jogger city mini 4kola. Jenže si ho chci „ošahat“ v kameném obchodě. U nás v SamBaby mají tento a našla jsem na Mallu tento. Cena je dost rozdílná jsou ty kočáry stejné nebo ne? Díky ![]()
Máte zkušenost s Baby Jogger City Mini 4 Wheel?
Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...Já bych řekla, ze je stejnej
a cena muže bejt rozdílná…já si chtěla kupovat kočár v Malviku, ale jinde ho měli o cca 1300 levnější, tak jsme koupili tam a kamarádka si jezdí do Malviku zásadně jen osahat, protože u některých věci je přirážka ![]()
Ja bych rekla, ze je ten kocarek stejny, jen proste nekde ho maji drazsi a nekde v akci…proto ho na Mallu ani tedka nemaji, se po nem asi zaprasilo
ale jinak souhlasim, kocarek je vzdycky lepsi si osahat a vyzkouset v kamennem obchode, pak teprv treba objednat pres net levnejsi ![]()
Tak to čučím jak puk
je skoro o 2000 sražší v Samu
. A co říkáte na objednání močárku přes net? Manžel s toho teda není nadšenej
že prý nebude kupovat „zajíce v pytli“
@Hanka79 Jojo kdybych to viděla před tím než si mi to napsala
. Já blbec jsem si to nepřečetla a špekuluju tu nad tým 3dny
. Tak teď už je to asi jedno…
Vypada stejne, ale na mallu to muze byt lonska kolekce, neni tam uvedena, proto treba ta cena
@Ivčis Mě se teda zdá, že v to Sam Baby mají špatnou fotku, to je BJ City Versa ![]()
@Ivčis já kočárku mela hodně a krom 2 jsem mela všechny z metu a max. spokojenost ![]()
První foto v samu je určitě špatné - je tam baby jogger versa. ale to bude chyba jen toho jednoho fota, ostatní už sedí na city mini (jak popis, tak další fotky). a dole na stránce ty ostatní barevné varianty už mají foto v pořádku. každopádně je to nová kolekce a ta je u všech modelů dražší.
@dari74 ten modrozeleny ma prinejmensim jiny kola, takze mas asi recht, ale ostatni barvy jsou OK ![]()
Taky jsem si pak všimla, že dole jsou další fotky a ty už odpovídají ![]()
A myslíte že mini se hodí i do lehčiho terénu? Bydlíme na vesnici takže nějakč polní cesta, tráva, štěrk. A vyplatí se do něj dát tolik peněz když je jich plno podobných levnějších?
@Ivčis Já měla od BJ Elita a ted mám mini, ale trojkolku gt a za mě se určitě vyplatí, jsou opravdu kvalitní, lehce se ovládají a žádný jiný kočár nemá tak super skládání ![]()
Kocarky Baby jogger šly proti minulému roku s cenou nahoru… kupovala jsem teď v sambaby.cz kočárek City select, který měli primo skladem na prodejne ( model roku 2013 a fialová barva) - na jejich webovkach stejná i ostatní barvy už je měli dražší o 1600 Kč.
Takže je otázka, zda ten tvůj bude schopný obchod ještě objednat za tu levnější cenu, když ho nemají přímo skladem.
@dari74 Mě odrazuje trojkolka od nalézání prcka když už bude chodit. Jak to zvládají tvoje děti z něj vylézt a nalézt? Ale zase je zase je o 1500 dražší.
@fia80 Mám dostupné dva obchody SamBaby v jiných okresech a snad by v nějakém z nich měli levnější verzi to by bylo super. Ty si kupovala v jakém okresu jestli se mlžu zeptat?