Baby jogger city mini 4kola, rozdílné ceny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4411
9.4.14 21:44

stejný sporťák?

Zdravím, rozhoduji se jaký koupím sporťák/golfky. Jsem už dá se říct rozhodlá pro Baby jogger city mini 4kola. Jenže si ho chci „ošahat“ v kameném obchodě. U nás v SamBaby mají tento a našla jsem na Mallu tento. Cena je dost rozdílná jsou ty kočáry stejné nebo ne? Díky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Baby Jogger City Mini 4 Wheel?

Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7544
9.4.14 21:49

Já bych řekla, ze je stejnej :think: a cena muže bejt rozdílná…já si chtěla kupovat kočár v Malviku, ale jinde ho měli o cca 1300 levnější, tak jsme koupili tam a kamarádka si jezdí do Malviku zásadně jen osahat, protože u některých věci je přirážka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
9.4.14 21:50

Ja bych rekla, ze je ten kocarek stejny, jen proste nekde ho maji drazsi a nekde v akci…proto ho na Mallu ani tedka nemaji, se po nem asi zaprasilo :)ale jinak souhlasim, kocarek je vzdycky lepsi si osahat a vyzkouset v kamennem obchode, pak teprv treba objednat pres net levnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.4.14 21:53

Tak to čučím jak puk 8o je skoro o 2000 sražší v Samu :nevim:. A co říkáte na objednání močárku přes net? Manžel s toho teda není nadšenej :? že prý nebude kupovat „zajíce v pytli“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.4.14 21:55

@Hanka79 Jojo kdybych to viděla před tím než si mi to napsala :mrgreen:. Já blbec jsem si to nepřečetla a špekuluju tu nad tým 3dny :lol:. Tak teď už je to asi jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.4.14 21:58

Vypada stejne, ale na mallu to muze byt lonska kolekce, neni tam uvedena, proto treba ta cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814

@Ivčis Mě se teda zdá, že v to Sam Baby mají špatnou fotku, to je BJ City Versa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544

@Ivčis já kočárku mela hodně a krom 2 jsem mela všechny z metu a max. spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
9.4.14 22:05

První foto v samu je určitě špatné - je tam baby jogger versa. ale to bude chyba jen toho jednoho fota, ostatní už sedí na city mini (jak popis, tak další fotky). a dole na stránce ty ostatní barevné varianty už mají foto v pořádku. každopádně je to nová kolekce a ta je u všech modelů dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.4.14 22:06

@dari74 ten modrozeleny ma prinejmensim jiny kola, takze mas asi recht, ale ostatni barvy jsou OK :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
9.4.14 22:07

Taky jsem si pak všimla, že dole jsou další fotky a ty už odpovídají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.4.14 22:52

A myslíte že mini se hodí i do lehčiho terénu? Bydlíme na vesnici takže nějakč polní cesta, tráva, štěrk. A vyplatí se do něj dát tolik peněz když je jich plno podobných levnějších?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
9.4.14 22:58

@Ivčis Já měla od BJ Elita a ted mám mini, ale trojkolku gt a za mě se určitě vyplatí, jsou opravdu kvalitní, lehce se ovládají a žádný jiný kočár nemá tak super skládání :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
10.4.14 02:50

Kocarky Baby jogger šly proti minulému roku s cenou nahoru… kupovala jsem teď v sambaby.cz kočárek City select, který měli primo skladem na prodejne ( model roku 2013 a fialová barva) - na jejich webovkach stejná i ostatní barvy už je měli dražší o 1600 Kč.

Takže je otázka, zda ten tvůj bude schopný obchod ještě objednat za tu levnější cenu, když ho nemají přímo skladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.4.14 07:42

@dari74 Mě odrazuje trojkolka od nalézání prcka když už bude chodit. Jak to zvládají tvoje děti z něj vylézt a nalézt? Ale zase je zase je o 1500 dražší.
@fia80 Mám dostupné dva obchody SamBaby v jiných okresech a snad by v nějakém z nich měli levnější verzi to by bylo super. Ty si kupovala v jakém okresu jestli se mlžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí