Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@alahatl píše:
Jde Tigerino splachovat do WC?Rádi bychom stelivo, které se nebude roznášet po bytě, hrudkuje a lze splachovat do wc.
Děkuji,
Splachovat jde silikagel, dřevěná podestýlka a papírový Asan. Žádné z nich ale nehrudkuje, to umí jenom betonit, který se do záchodu splachovat nesmí. Splnit najednou obě tahle kritéria asi nelze.
@SlečnaDahlia píše:
Splachovat jde silikagel, dřevěná podestýlka a papírový Asan. Žádné z nich ale nehrudkuje, to umí jenom betonit, který se do záchodu splachovat nesmí. Splnit najednou obě tahle kritéria asi nelze.
nesmi, my takhle zanesli cisticku, takze rozhodne do wc nic nesplachovat
@Taao píše:
@Lindii Jj, já také jsem nikdy nesplachovala. Ani nevím, jak bych to na wc prenasela, vše by bylo na zemi. Ja to seberu do mikrotenoveho sáčku a dám na chodbu za dveře.
My máme právě kočičí záchod na našem záchodě.
@SlečnaDahlia píše:
A jak se roznáší tohle stelivo?
My používáme Cats Best ÖkoPlus 40l. Jsme spokojený, jen se trochu roznáší.
@Lindii píše:
nesmi, my takhle zanesli cisticku, takze rozhodne do wc nic nesplachovat
Dřevěnou podestýlku bych sice nesplachovala ani přes doporučení na obale, ale minimálně ten Asan mi nepřijde problematický, jsou to papírové kuličky typu toaleťák. Silikagel by se měl zase ve větším množství vody rozpouštět, ale osobní zkušenost na denní užití nemám, my to trapně necháváme v sáčcích u dveří a při nejbližší příležitosti vyhodíme do popelnice ![]()
@alahatl píše:
A jak se roznáší tohle stelivo?
My používáme Cats Best ÖkoPlus 40l. Jsme spokojený, jen se trochu roznáší.
Jaké? Asan se roznáší hodně.
Ja pouzivam ten Magic pearl uz nekolik let a jsem spokojena, ma to porad stejnou konzistenci, vic jsem byla spoky asi spis s tim silikagel piskem, ale to zas bylo na podlaze citit na nohach a to me strasne stvalo, jinak vydrzel vic nez ty kulicky, ale i tak je dobre
@alahatl Cats Best Ökoplus hrudkuje a jde splachovat
Je to dřevěné stelivo, kocour ho vynáší minimálně, nesmrdí a funguje skvěle ![]()
@Alani píše:
@alahatl Cats Best Ökoplus hrudkuje a jde splachovatJe to dřevěné stelivo, kocour ho vynáší minimálně, nesmrdí a funguje skvěle
My ho používáme už leta. Jen mi přijde, že se vynáší hodně. Tak bych chtěla nějaké se stejnýma vlastnostma, ale které se nevynáší. Asi bych chtěla moc ![]()