Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
lidi jsou hovada,ale nesmutni a pořád doufej,že možná…je mladý,mohl by to dokázat
Danielo, tak to mě moc moc moc mrzí, nám se stalo něco podobného asipřed pěti lety, otrávili nám přes plot tříletou rotwiellerku
![]()
snad se s tím drahouš nějak popere, naše holka vydržela bojovat jen asi den a půl, celou dobu na veterině na kapačkách - prý hodně silná otrava (že by nejspíš skolila i člověka), tak snad to u vás nebude tak horké…
držím moc palce a posílám sílu vám i psíkovi, lidi sou prostě hrozný hajzli… ![]()
Mno to je hnus. Ti lidi to jsou teda ..
Přeji,at se vám pejsek uzdraví.
DAnielo je mi to moc líto
Lidi jsou fakt svině. Našim sousedům otrávili krásného dvouletého staforda. Nechápu proč to ti lidi dělají ![]()
Přeji ať se pejsek uzdraví ![]()
drzim palec..nektery lidi sou fakt na odstrel
…nam se pred lety z toho pesan dostal…uz to vypadalo hooodne spatne…tyden lezel na kapackach (zvracel a kadil krev nebo spis to z nej uz odevsad jen teklo..no strasny)..uz jsme mysleli ze je to taky konec…pak nam bylo sdelleno ze navzdy to odnesou jatra a ledviny ale prezije…rok mel specialni dietu…ale ze vseho se dostal a dneska uz ma skoro 15 let a tesi se dobremu zdravi
takze drzim vsechny palce at to taky dobre dopadne ![]()
Příspěvek upraven 08.08.11 v 11:59
Chuďátko maličký
Lidi jsou fakt svině. Známým teď umřel pes po otravě, selhaly mu ledviny. Manžel se mi diví, že jsem hysterická, když bobí něco venku sežere nebo olízne… Držím palce, všechny, co máme i s miminem a bobíkem ![]()
naše Trinity odešla na játra…ono u ní to bylo těžko poznat, byla totiž kromě jiného březí, defacto pár dní před vrhem, takže možná první příznaky se shodovaly s tím, že toho měla „plné kecky“ se štěňatama…
takže když už to vypadalo, že to není jen nervozita před porodem, už možná bylo pozdě ![]()
každopádně kdybych měla spočítat kolik nás tu může držet palce, byla by to slušná hromádka
počítají se i ovečky??
bože moc mě to mrzí,držím palečky at se z toho pejsek dostane
strasny
taky mame buldocici a labradorku,drzime vsecky palce,verim,ze je silnej a zvladne to ![]()
Jezkovy voci, to je strasny
Chudak mala, jak musi trpet. Bych fakt nektery lidi ![]()
Moc drzime vsechny palecky, pesticky a pacicky, co jich jen doma mame!!!
já bych ty lidi řezala fakt
držte se
je to silák, určitě to zvládne!
Danielko je mi to moc líto, ty lidi bych fakt střílela nebo jim minimálně hodila na talíř jejich medicínu!
Ale neztrácej naději, nám otrávili malého knírače v roce, sice jsme o něj museli bojovat skoro rok, ale boj jsme vyhráli! Jen tě připravím na to, abys počítala s tím, že nám ten jed či léky zničil ledvinky, takže byl od čtyř let na dietě a další trápení a bohužel jsme o něj přišli loni když mu 9 let, ale ten boj za to prostě stál!