Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ted přišel manžel domu s brekem,volal ještě jenou veterináři at řekne narovinu co si myslí..tak prý si myslí,že jestli se nestane opravdu zázrak,pes to nezvládne.Jed mu poškodil asi nenávratně mozek ![]()
Co máme dělat fakt nevim,přece ho nepůjdu utratit..bože ![]()
taky se přidávám k držení pěstiček a to i u nohou.Nic jiného nezbývá.
![]()
Někteří lidi by fakt zasloužili pověsit za koule do průvanu a to na celý den,aby věděli jaké to je , když se někdo trápí a trpí i bolestmi.
Moc , moc posílám
a ať to dopadne dobře.Myslím na Vás.
Taky budu držet palce
Tyhle lidi nechápu, i kdyby jim nakrásně nějaký pes někdy ublížil, jak za to mohou trestat nevinné
.
to je děsný.To je mi opravdu moc líto.Já bych na to taky srdce neměla,ale přece ho nenecháš trápit?
Je to těžké rozhodnutí.
![]()
dani: tak to je mi moc líto…
uvidíte, třeba se ten zázrak ještě stane, a kdyby ne, a doktor si byl jistý, že není možné uzdravení, pak je asi uspání vysvobozením…já zastávám názor, že je lepší případné „zbytečné“ prodlužování trápení ukončit…
přeju hodně sil…
![]()
Příspěvek upraven 08.08.11 v 12:29
.. no to je šílenost, tečou mi slzy za vás, já si to ani neumím představit… strašně mocinky držím palce, já i můj 5letý labroš!!!!!!!
Co máte za plemeno? Nenašli jste někde zbytky toho co mohl sežrat,nevíte jestli to byly jen tak někde v trávě pohozené tablety nebo mu někdo něco dal přes plot a pes si vzal? Záleží jak silná byla dávka, podle toho co píšeš,to nejspíš bude na uspání,sama píšeš že má už poškozený mozek,nejspíš tedy i CNS,opravdu by se musel stát zázrak,jinak ho nenechte dál se trápit … držím palce.
A nejhorší je, že viník se nikdy nedohledá ..
Chudák pejsek, někteří lidi jsou fakt hnusní, navíc se tam určitě pohybují i děti, ty taky strčí ledacos do pusy. Policajti to řeší?
Držím pejskovi všechny tlapky našeho retrívra, ať to zvládne.
To je strašný… My máme doma papírovou fenku německýho ovčáka se všema zkouškama a nedovedu si představit, že by se jí něco takovýho stalo. Ale svině lidi jsou tady taky. Nám zase loni někdo otrávil 3 nejkrásnější a nejlepší kocoury co jsme kdy měli.
ahoj,to je strašný,chudák pes,chudáci vy.
Měli jsme taky psa,a po 13 letech jsme ho museli nechat utratit.
Máma s bráchou jeli na veterinu s relativně zdravým psem,co nemohl kadit,a vrátili se bez něj.
Drž se
![]()
domluvili jsme se,že ještě počkáme,dáme mu dva tři dny,jestli stane opravdu ten zázrak .Možný je všechno,chci mu dát šanci.
Veterinář jistě nic neví,jsou to jen jeho domněnky.
Já tomu nerozumim,ani nevim jestli by se z toho dostal kdybyb byla poškozana nervová soustava.
Baslerinda píše:Co máte za plemeno? Nenašli jste někde zbytky toho co mohl sežrat,nevíte jestli to byly jen tak někde v trávě pohozené tablety nebo mu někdo něco dal přes plot a pes si vzal? Záleží jak silná byla dávka, podle toho co píšeš,to nejspíš bude na uspání,sama píšeš že má už poškozený mozek,nejspíš tedy i CNS,opravdu by se musel stát zázrak,jinak ho nenechte dál se trápit … držím palce.
A nejhorší je, že viník se nikdy nedohledá ..
máme francouzského buldočka
Myslíme si,že to nebyly tablety,ale že někdo něco nastříkal na trávu
držím palce, nám psa zabili na štědrý den, ještě hůř, než otrávením. Snad se z toho dostane!