Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
daniel - přijd ráno se zprávami, myslím, že spousta z nás tu na ně bude čekat. držím palce.
Nestihla jsem dřív napsat.Dnes je vidět zase malinké zlepšení,tak o dalších 5%.Akorát se chudinka nedokáže pořád sám ani napít:(Má odhadem už tak o 5-6kilo míň.Leží tady celej den s hrozně utrápeným výrazem
Je mi ho líto
Od včera vyčural šílené množství,vůbec nevíme,kde se to v něm bere.Ale zlepšení trochu je,tak jsem hrozně ráda,že je nějaký pokrok vidět ![]()
Alespon je videt zlepseni, to je dobre. Davate mu stale tekutiny strikackou? Pamatuju si kdyz jsme meli kdysi nemocnyho nemeckyho ovcaka tak ji mama davala pit vodu s cukrem - vic jim to chutna, ale nechci radit nic co by vam treba vic ublizilo
V kazdym pripade drzim palecky dal
![]()
S tou vodou s cukrem to není špatný nápad, náš pes dostával v kapačkách glukózu, tak by to nemuselo ničemu vadit!
všem moc děkujeme,že držíte palečky a myslíte na nás ![]()
Tu vodu mu dáváme pořád stříkačkou,z misky to nezvládá,nemůže pořádně vystrčit jazyk.Ale ze stříkačky pije,tak je to dobrý.U veterináře jsem mu koupila ještě tekutou výživu v kapslích,tak tu dávám taky stříkačkou,aby v tom žaludku alespon něco měl.
Už začínám přemýšlet jestli se z toho dostane,jak ho ochránit aby se to nestalo znova.Košík mít nemůže páč má splasklej čumák
Budu trnout hrůzou aby se to zase neopakovalo ![]()
Twiggi píše:
S tou vodou s cukrem to není špatný nápad, náš pes dostával v kapačkách glukózu, tak by to nemuselo ničemu vadit!
Twiggi a tu glukozu dostával na co?