Někdo nám otrávil psa :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
15.8.11 12:02

To jsou krasne zpravy pri pondelku!! :potlesk: :dance: Je to bojovnik a vy taky :hug: :palec:
Drzime palecky, pesticky a pacinky i nadale!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
15.8.11 12:33

super, :dance: super, :dance: super.Je to velikánský bojovník a jsem opravdu šťastná, že takhle to dopadlo.Teď už jen vypiplat do úplného uzdravení a zase si bude užívat svého krásného psího života,obzvlášť , když má tak starostlivý páničky. :kytka: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.8.11 14:16

jé, úplně mi běhá mráz po zádech, když to čtu. úžasné zprávy :potlesk: mám radost a taky i dál držím palečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.8.11 14:18

radooooost, jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
15.8.11 16:54

Hurá :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
16.8.11 13:37

Hurá :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.8.11 15:46

Tak jen tak dál a brzy bude fit :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
16.8.11 16:36

Super zprávy, je vidět, že naděje umírá poslední a zázraky se dějí, ať Vám pejsek dělá jen samou radost :potlesk: :potlesk:
My jsme přišli o pejska před 4 lety, kdyby byla jen minimální naděje… ale bohužel, pejska nám srazilo auto na dálnici, našli jsme ho již mrtvého :cry:
Budu dál sledovat jak se pejsánkovi dáři, hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.8.11 17:23

tak co jak pejsek prospívá? už je dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.8.11 20:31

Tak co pejsáček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
25.8.11 21:10

taky jsem zvědavá, jak je mu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
2.9.11 23:41

Ahojky,jsme stále na chalupě,nemohla jsem dřív napsat,není tady net.Jsem na netu u sousedů,tak alespon v rychlosti:
Pejsek se uzdravil,vůbec netušíme jak se mu to povedlo,je to fakt zázrak :dance: Veterinář když ho viděl po 14ti dnech nevěřil tomu.prý mu sával šance tak 10%,tak je vidět,že zázraky se dějou :srdce: Zatím to vypadá,že žádné vážnější následky to mít nebude,chodí normálně,běhá,je veselej..pořád se teda ještě nedostal na původní váhu,ale to snad časem nabere.Začalo mu ještě hnisat jedno oko,ale to s tím už asi nemá nic společného.
Všem děkujeme,že jste drželi palce :kytka:
Ted jsme na chalupě,takže pohoda,ale v pondělí se vracíme domu a už ted mam hrůzu aby se to zase neopakovalo,budu mít strach ho jít i vyvenčit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.9.11 23:46

krásné zprávy, mám velikou radost :palec: pejskovi pac a pusu na čumáček :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
3.9.11 09:54

Super :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.9.11 11:06
Daniella82 píše:
Ahojky,jsme stále na chalupě,nemohla jsem dřív napsat,není tady net.Jsem na netu u sousedů,tak alespon v rychlosti:
Pejsek se uzdravil,vůbec netušíme jak se mu to povedlo,je to fakt zázrak :dance: Veterinář když ho viděl po 14ti dnech nevěřil tomu.prý mu sával šance tak 10%,tak je vidět,že zázraky se dějou :srdce: Zatím to vypadá,že žádné vážnější následky to mít nebude,chodí normálně,běhá,je veselej..pořád se teda ještě nedostal na původní váhu,ale to snad časem nabere.Začalo mu ještě hnisat jedno oko,ale to s tím už asi nemá nic společného.
Všem děkujeme,že jste drželi palce :kytka:
Ted jsme na chalupě,takže pohoda,ale v pondělí se vracíme domu a už ted mam hrůzu aby se to zase neopakovalo,budu mít strach ho jít i vyvenčit :-(
:dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný