Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To jsou krasne zpravy pri pondelku!!
Je to bojovnik a vy taky
![]()
Drzime palecky, pesticky a pacinky i nadale!
super,
super,
super.Je to velikánský bojovník a jsem opravdu šťastná, že takhle to dopadlo.Teď už jen vypiplat do úplného uzdravení a zase si bude užívat svého krásného psího života,obzvlášť , když má tak starostlivý páničky.
![]()
jé, úplně mi běhá mráz po zádech, když to čtu. úžasné zprávy
mám radost a taky i dál držím palečky. ![]()
Super zprávy, je vidět, že naděje umírá poslední a zázraky se dějí, ať Vám pejsek dělá jen samou radost
![]()
My jsme přišli o pejska před 4 lety, kdyby byla jen minimální naděje… ale bohužel, pejska nám srazilo auto na dálnici, našli jsme ho již mrtvého ![]()
Budu dál sledovat jak se pejsánkovi dáři, hodně štěstí ![]()
Ahojky,jsme stále na chalupě,nemohla jsem dřív napsat,není tady net.Jsem na netu u sousedů,tak alespon v rychlosti:
Pejsek se uzdravil,vůbec netušíme jak se mu to povedlo,je to fakt zázrak
Veterinář když ho viděl po 14ti dnech nevěřil tomu.prý mu sával šance tak 10%,tak je vidět,že zázraky se dějou
Zatím to vypadá,že žádné vážnější následky to mít nebude,chodí normálně,běhá,je veselej..pořád se teda ještě nedostal na původní váhu,ale to snad časem nabere.Začalo mu ještě hnisat jedno oko,ale to s tím už asi nemá nic společného.
Všem děkujeme,že jste drželi palce ![]()
Ted jsme na chalupě,takže pohoda,ale v pondělí se vracíme domu a už ted mam hrůzu aby se to zase neopakovalo,budu mít strach ho jít i vyvenčit ![]()
krásné zprávy, mám velikou radost
pejskovi pac a pusu na čumáček
![]()
Daniella82 píše:
Ahojky,jsme stále na chalupě,nemohla jsem dřív napsat,není tady net.Jsem na netu u sousedů,tak alespon v rychlosti:
Pejsek se uzdravil,vůbec netušíme jak se mu to povedlo,je to fakt zázrakVeterinář když ho viděl po 14ti dnech nevěřil tomu.prý mu sával šance tak 10%,tak je vidět,že zázraky se dějou
Zatím to vypadá,že žádné vážnější následky to mít nebude,chodí normálně,běhá,je veselej..pořád se teda ještě nedostal na původní váhu,ale to snad časem nabere.Začalo mu ještě hnisat jedno oko,ale to s tím už asi nemá nic společného.
Všem děkujeme,že jste drželi palce
Ted jsme na chalupě,takže pohoda,ale v pondělí se vracíme domu a už ted mam hrůzu aby se to zase neopakovalo,budu mít strach ho jít i vyvenčit