Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No já si to už moc nepamatuju, ale dostával ji v kapačkách, protože nechtěl žrát a pít, no a pokud si vzpomínám, tak mi vet říkal, že dokud nezačne žrát, tak to není dobrý, ale je to už fakt dávno (šest let) tak si na to přesně nevzpomínám ![]()
Šema píše:
Dobré ránko, posíláme pusinku na čumáček
děkujeme
..ted jedeme znova na veterinu na další injekce a bereme hafana na víkend na chalupu,tam ho můžu alespon vynést ven na trávu,aby se vyčural..po víkendu napíšu,jak to s nim vypadá,snad bude zase nějaké zlepšení.
Dnes je to stejné jako včera ![]()
Taky stále sleduju, jak se hafan vyvíjí, tak mnoho sil, ať mu udělá čerstvý vzduch na chalupě lépe a my si tu přečteme v pondělí dobré zprávy ![]()
Dobré ranko, tak jak se dnes daří nemocnému pejsvídkovi? Udělalo se mu lépe?Držíme všechny pěstě na rukou i nohou a posíláme pusinku na čumáček. ![]()
Zdravíme po víkendu
,hafan už je na tom o moc líp,sám už jí i pije.Děkujeme,že jste nám drželi palce
Už i chodí,ale pořád k jedné straně.Každou půlhodinu čurá,asi po těch injekcích.Ted jedeme na další,ale je vidět,že otok ustupuje,je to na dobré cestě
Je chudinka ted pořád takovej ustrašenej,všeho se bojí..asi netuší co se mu děje
Jedeme na injekce a hurá zpět na chalupu.Tady v paneláku nevim jak bych to zvládala s nim chodit po půl hodkách ven,když tady mam mimčo.
Tak to je na hodne dobre ceste
jsem rada, ze udelal takovyhle pokrok a snad uz jste z toho venku
![]()