Někdo nám otrávil psa :-(

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
9.8.11 11:25

Já vůbec nevím jak dlouho máme čekat na nějaké zlepšení..týden,dva?Nechci ho chudinku dlouho trápit,kdyby to nemělo mít žádný posun k lepšímu :cry: .Ale zase si říkáme,že zlepšit se může i za 3 týdny …fakt nevim co dělat :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
9.8.11 11:29
Daniella82 píše:
Já vůbec nevím jak dlouho máme čekat na nějaké zlepšení..týden,dva?Nechci ho chudinku dlouho trápit,kdyby to nemělo mít žádný posun k lepšímu :cry: .Ale zase si říkáme,že zlepšit se může i za 3 týdny …fakt nevim co dělat :cry: :cry: :cry: :cry:

nesmutni,náš pes se z toho hrabal týden,děs se na něj koukat,všude krev…hrůza,ale po týdnu si vzal první piškot a já plakala i dr když viděl,že jde z něj krev,tak utracení,my to nevzdali,je hrozný se naj něj dívat a nepomoct,je mlaďoučkej a ví že ho máte rádi,ten to nevzdá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.11 11:30

myslíme na vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
9.8.11 11:33

my mu to taky pořád říkáme,že to nesmí vzdát.Zítra jdeme na další protijedy a vitamínovou injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
9.8.11 11:38

dr říkal,že do něj máme zkusit dostat něco k jídlu,ale nic nechce zatim:(
Asi si budete myslet,že jsem blázen,ale zkusila jsem mu dát stříkačkou MM a to si dal,bylo vidět že mu to chutná,tak alespon něco .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
9.8.11 11:39
Daniella82 píše:
my mu to taky pořád říkáme,že to nesmí vzdát.Zítra jdeme na další protijedy a vitamínovou injekci.

zeptej se zítra,jestli mu můžete dávat stříkačkou aspoň mlíko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
9.8.11 11:40
Daniella82 píše:
Asi si budete myslet,že jsem blázen,ale zkusila jsem mu dát stříkačkou MM a to si dal,bylo vidět že mu to chutná,tak alespon něco .-)

no tak to je supr,ale jídlo pomalu,má žaludek naruby,zatím spíše jen to mlíko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
9.8.11 11:51
terdule píše:
Daniella82 píše:
Asi si budete myslet,že jsem blázen,ale zkusila jsem mu dát stříkačkou MM a to si dal,bylo vidět že mu to chutná,tak alespon něco .-)

vypil ráno dvacítku a dopoledne taky..další mu zkusim dát večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
9.8.11 11:53
Daniella82 píše:
terdule píše:
Daniella82 píše:
vypil ráno dvacítku a dopoledne taky..další mu zkusim dát večer

to není špatný,snahu má,ten náš byl úplně ko,vše mu šlo ven..tak držím moc moc pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
9.8.11 11:55

terdule: dr říkal už včera,že pokud jde o otravu,že to se mu zdá být lepší.od včera už ani nezvrací.Tady jen otázka jak špatný to bude s poškozenim mozku a jestli je šance že se to srovná:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
9.8.11 12:04
Daniella82 píše:
terdule: dr říkal už včera,že pokud jde o otravu,že to se mu zdá být lepší.od včera už ani nezvrací.Tady jen otázka jak špatný to bude s poškozenim mozku a jestli je šance že se to srovná:(

může a nemusí mít poškozený mozek..náš neměl a byl to starší floutek,nemysly na nehjorší,čas ukáže…každopádně mu držím tlapičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
9.8.11 14:09

hrozně moc držím palce, aby to dobře dopadlo. Nečetla jsem celou diskuzi, co je to za rasu?

• Citovat
  • Upravit
2785
9.8.11 14:18
SandraM píše:
hrozně moc držím palce, aby to dobře dopadlo. Nečetla jsem celou diskuzi, co je to za rasu?

Francouzský buldoček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
9.8.11 19:45

Je dobře, že aspoň to mlíčko a že má snahu. :kytka: Taky jsem hafákovi říkala, že to nesmí vzdát, že musí být silnej a bojovat. Dnes už zbaštil 2 odměrky granulí a půl konzervy, takže vidím zlepšení. :palec: Je to hroznej pohled na chudáčky když trpí a nemůžem jim pomoct. Lidi jsou sv.ně, nechápu jak to můžou udělat, že mají klidný spaní. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
10.8.11 08:15

je krásnej :( chudinka malej, jak se to vyvíjí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný