Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já vůbec nevím jak dlouho máme čekat na nějaké zlepšení..týden,dva?Nechci ho chudinku dlouho trápit,kdyby to nemělo mít žádný posun k lepšímu
.Ale zase si říkáme,že zlepšit se může i za 3 týdny …fakt nevim co dělat
![]()
Daniella82 píše:
Já vůbec nevím jak dlouho máme čekat na nějaké zlepšení..týden,dva?Nechci ho chudinku dlouho trápit,kdyby to nemělo mít žádný posun k lepšímu.Ale zase si říkáme,že zlepšit se může i za 3 týdny …fakt nevim co dělat
![]()
![]()
![]()
nesmutni,náš pes se z toho hrabal týden,děs se na něj koukat,všude krev…hrůza,ale po týdnu si vzal první piškot a já plakala i dr když viděl,že jde z něj krev,tak utracení,my to nevzdali,je hrozný se naj něj dívat a nepomoct,je mlaďoučkej a ví že ho máte rádi,ten to nevzdá ![]()
my mu to taky pořád říkáme,že to nesmí vzdát.Zítra jdeme na další protijedy a vitamínovou injekci.
dr říkal,že do něj máme zkusit dostat něco k jídlu,ale nic nechce zatim:(
Asi si budete myslet,že jsem blázen,ale zkusila jsem mu dát stříkačkou MM a to si dal,bylo vidět že mu to chutná,tak alespon něco .-)
Daniella82 píše:
my mu to taky pořád říkáme,že to nesmí vzdát.Zítra jdeme na další protijedy a vitamínovou injekci.
zeptej se zítra,jestli mu můžete dávat stříkačkou aspoň mlíko…
Daniella82 píše:
Asi si budete myslet,že jsem blázen,ale zkusila jsem mu dát stříkačkou MM a to si dal,bylo vidět že mu to chutná,tak alespon něco .-)
no tak to je supr,ale jídlo pomalu,má žaludek naruby,zatím spíše jen to mlíko..
terdule píše:Daniella82 píše:no tak to je supr,ale jídlo pomalu,má žaludek naruby,zatím spíše jen to mlíko..
vypil ráno dvacítku a dopoledne taky..další mu zkusim dát večer
Daniella82 píše:terdule píše:vypil ráno dvacítku a dopoledne taky..další mu zkusim dát večerDaniella82 píše:no tak to je supr,ale jídlo pomalu,má žaludek naruby,zatím spíše jen to mlíko..
to není špatný,snahu má,ten náš byl úplně ko,vše mu šlo ven..tak držím moc moc pěstičky
terdule: dr říkal už včera,že pokud jde o otravu,že to se mu zdá být lepší.od včera už ani nezvrací.Tady jen otázka jak špatný to bude s poškozenim mozku a jestli je šance že se to srovná:(
Daniella82 píše:
terdule: dr říkal už včera,že pokud jde o otravu,že to se mu zdá být lepší.od včera už ani nezvrací.Tady jen otázka jak špatný to bude s poškozenim mozku a jestli je šance že se to srovná:(
může a nemusí mít poškozený mozek..náš neměl a byl to starší floutek,nemysly na nehjorší,čas ukáže…každopádně mu držím tlapičky
hrozně moc držím palce, aby to dobře dopadlo. Nečetla jsem celou diskuzi, co je to za rasu?
SandraM píše:
hrozně moc držím palce, aby to dobře dopadlo. Nečetla jsem celou diskuzi, co je to za rasu?
Francouzský buldoček
Je dobře, že aspoň to mlíčko a že má snahu.
Taky jsem hafákovi říkala, že to nesmí vzdát, že musí být silnej a bojovat. Dnes už zbaštil 2 odměrky granulí a půl konzervy, takže vidím zlepšení.
Je to hroznej pohled na chudáčky když trpí a nemůžem jim pomoct. Lidi jsou sv.ně, nechápu jak to můžou udělat, že mají klidný spaní. ![]()