Někdo nám otrávil psa :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6907
8.8.11 21:25

Ahojky, tak já tohle řešila minulý pondělí a hodně se divím, že ti ho dali domů. Sotva jsem přijela na veterinu, tak mu dali kapačky, vzali mu krev a čekali jsme na výsledky. Začali mu odcházel ledviny, protože zvracel, měl krvavej průjem a strašně ho bolelo břicho, že se nemohl ani napít. Nechali si ho přes noc a pak jsem jezdila ještě 2 dny na kapačku, kdy ležel na veterině celý den. A každý den dostával antibiotika, ještě teď mu je dávám. Určo bych mu zkusila dát nějakou dietu, ale mě začaj trochu jíst až 4tý den. Dr. mi říkal, že jsem přijela za minutu 12. Jeden den byl v pohodě a do rána se z něj stal ležák a začala mu ochrnovat pravá strana. Nedokázala bych se na něj dívat, i tak jsem probrečela 2 dny. :cry: Držím ti palce abys nedopadla tak blbě jako mi a aby se z toho hafák brzo dostal. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
8.8.11 21:33

Leni a jak je na tom Váš hafan teď?
Náš právě žádnej krvavej průjem atd neměl..ta krev by odpovídala na jed na krysy..náš se musel otrávit jiným svinstvem.
Já teda nevim,proč ho nenechal na kapačce dýl :nevim: Ale on moc nechce vodu ani ze stříkačky,takže ho tam asi zase ráno zavezu at mu něco daji.
Jinak u nás to taky začalo zničeho nic..večer ještě blbnul,ráno jsme se vzbudili a už bylo zle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
8.8.11 21:34

A kolik by do sebe měl denně cca dostat tekutin?
Dnes má v sobě tak litr i s tou kapačkou,tak to by snad mělo stačit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
8.8.11 21:39

Už je na tom o moc líp, ale ještě pořád to není ono. Přijde mi tak trochu zaraženej. Mám 3 letýho labradora, kterej se furt chová jako štěně. Skáče, blbne, lítá a teď je pořád míň aktivní. Ještě pořád má průjem a moc mu nechutnaj dietní granule. :-( Prý to trvá cca týden než se dostane do stavu před otravou a cca měsíc než se z toho vyhrabe úplně. Pokud tvůj hafák taky běžně blbne a teď jen leží a nic, tak to určo není dobře. Já jsem s ním byla v Ol. a jsem 100% spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
8.8.11 21:47

Tak držím palce,at se z toho dostane bez následků.
Náš leží,ale on nemůže chodit vůbec.Bylo to nějaké svinstvo a způsobilo ochrnutí.Jen nevíme jestli to je dočasný a dostane se z toho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
8.8.11 21:57

Díky. Jemu na to ochrnutí pomohly ty kapačky, ale nemusí to tak být vždy. Říkal mi, že všechno se vším má souvislost. Jsem ráda, že mu to pomohlo, teď hlídám 2 „děti“. 4 měsíčního Míšu a hafáka Rockyho. Mi už jsme z toho snad venku, ale hlavně vás ať se nepřitíží a je líp. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
8.8.11 22:03

A jak dlouho po té kapačce začal chodit?

Já ani nevim jestli se u nás od odpoledně něco zlepšilo,on pořád spí,tak ho nechávám odpočívat,musí být chudák hrozně unavenej z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
8.8.11 22:08

Hned druhej den to bylo lepší, to bylo zhruba za 24 hodin. Po-út byl na veterině přes noc, v út večer jsem si ho vezla domů, st-čt jsem ho vozila k nám na veterinu, tam byl od 9 od rána do 5 do večera, v pátek krev a hodnoty celkem srovnaný. Bylo to fakt hrozný a už to nikdy nechci zažít. V út se mu ta pravá strana zlepšila a ve čtvrek začal pomalu zase žrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
8.8.11 22:16

Kéž by to bylo takhle i u nás ..to jste měli fakt štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
8.8.11 22:25

Držíme pěsti i s hafákem ať to dobře dopadne. :huban: Dej vědět jak to zvládáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
9.8.11 09:07

tak coo?je to lepsi?verim,ze je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
9.8.11 09:12

Taky doufám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.8.11 09:37

i já nakukuju kvůli novým zprávám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.11 10:38

Taky na ně myslím! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
9.8.11 11:23

Díky že na nás myslíte.
Je to pořád stejný,žádné zlepšení:-(
Manžel volal na vet kliniku do Ústí a postup léčby co zvolil náš veterinář,je prý správný,udělal co mohl.Ta jedna kapačka prý stačila.
Na 99% to vypadá na otok mozku z toho svinstva,ted je jen otázka,jestli se to může srovnat,to nám ted nikdo neřekne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný