Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jazmine Byl obviněn, ne odsouzen. Nebo je někde odsouzen?
Takových obvinění už bylo. Nedávno například na paní, která tady pro nás zachraňuje psy.
Tyhle články ve mně vzbuzují úplně něco jiného, než jsi asi chtěla. Promiň.
Není to můj kamarád, ale vím, jak se chová ke zvířatům, a vím, co pro ně dělá.
Hádat se nebudu, je to tvůj názor na něj.
@Hanča1234 píše: Více
Já se vůbec nehádám a už vůbec nemám potřebu v tobě cokoliv vzbuzovat. To nechám na tobě co si z toho vezmeš. V tomhle období těch kauz měl víc, takže si hlavně myslím, že se dost zklidnil, protože mu to začalo mařit jeho podnikání..My co ho známe z dřívějšich dob, prostě víme jaký byl. Já nemám důvod si to vymýšlet, byla jsem svědkem jeho projevu. Pokud dneska majitelům ale hlavně psům pomáhá, pak jedině dobře. Já ale svojí averzi k němu už asi nikdy nepřekonám.
Ne, nebyl odsouzen za týrání pro nedosatek důkazů ale prokazatelně poškozoval cizí „věci“. Hlavní problém tehdy byl, že nebyly smlouvy o předání zvířete do jeho péče, tudíž ho policie neměla na základě čeho obvinit. Bylo to tvrzení proti tvrzení. Paní Jansová je jaksi ten poslední člověk mezi chovateli, který by měl jakoukoliv potřebu v komunitě někoho cíleně a bez důvodů poškozovat.
No nic, nechme to být. Naštvat jsem tě fakt nechtěla ![]()
@Jazmine Taky ho znám dlouho a že by policie nějak extra řešila jeho případ, jsem si teda nevšimla. S přítelem, který je policajt, k němu jezdíme a on by k tyranovi vážně nikdy nejel.
Jak říkám, takových kauz je a vždy bude. Pro mě kauzy a to, co se řeší na FB, jsou „jedna baba povídala“.
Vidíš, tu paní, o které píšeš, neznám. Možná to je tím, že nemám FB. ![]()
Každý máme své okolí chovatelů a své zkušenosti.
PS Belgičani jsou ![]()
@Hanča1234
Teda neznám v chovatelské komunitě nikoho víc kontroverzního, než je Ruda
Ale v pohodě, chápu a pokud ti jeho návštevy pomáhaji, super. Já třeba s mraky věci co hlásá souhlasim, mraky jiných bych rozporovala, ale hlavně se mu po té zkušenosti vyhýbám a nečtu ho
Paní Jansova byla šéfredaktorkou časopisu Pes přítel člověka.
Ano, ovčáci jsou moje láska ![]()