Štěně Labuťenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1980
16.8.12 18:58
@janibubi píše:
Ja uz sem na 3 straně :mrgreen:

Tak to máš co dělat, zajímavý je to až tak od druhé poloviny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
16.8.12 19:05
@nagari píše:
@janibubi Že my jsme se, už v nějaké psí diskuzi sešly?:)

Ani nevím:-))))

• Citovat
  • Upravit
janibubi
16.8.12 19:05
@Shreya píše:
Tak to máš co dělat, zajímavý je to až tak od druhé poloviny ;)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
janibubi
16.8.12 19:19

Holky, tak si jedu pro fenečku v neděly, musím jet 300km tak doufám, že to fenečka přežije ve zdraví :roll:

• Citovat
  • Upravit
143
16.8.12 19:28

@janibubi byla to diskuze, že sháníš štěndo malého psa. Že zakotvíš u chocholáčků jsem tedy netušila, ale lépe sis vybrat nemohla :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
16.8.12 19:31

Labutenky jsou perfektni, jen vyzaduji kazdodenni cesani!!! Vim to, mam psi salon!
Nejlepsi sou takzvane mezitypy nahace- ani holej ani labutenka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
16.8.12 19:32
@nagari píše:
@janibubi byla to diskuze, že sháníš štěndo malého psa. Že zakotvíš u chocholáčků jsem tedy netušila, ale lépe sis vybrat nemohla :palec:.

Víš co za prvé nesnáším a to doufám nikoho nenaštvu, když má někdo v bytě velkého psa! A já chci pejska do baráku, ale chci ho mít vevnitř, takže potřebuju nějakýho prcka:-)))),labutěnku mi nabídla paní je 4.mesíční, nemá na ni čas…ja sem o nich do ted neslysela o naháčích ano, ale labutěnkách ne, ale jsou krásní a co sem četla hlavně mají rádi děti, což je pro mě důležité.
Chtěla sem udělat dobrej skutek a vzít si pejska s útulku, ale ty podmínky, že ho musím mít jen 6.měsíců v adopci a až pak bude můj…teda ja si mam na něj zvyknout a pak ho dát pryč, to je hrozná představa!!!

• Citovat
  • Upravit
janibubi
16.8.12 19:34
@Janichka píše:
Labutenky jsou perfektni, jen vyzaduji kazdodenni cesani!!! Vim to, mam psi salon!
Nejlepsi sou takzvane mezitypy nahace- ani holej ani labutenka!

Tak to česaní mi nevadi, s každým pejskem je starost,,,ale co sem četla o různých rasách Labutěnka mi prijde nenárocná oproti jiným pejskům…

• Citovat
  • Upravit
143
16.8.12 19:39

@janibubi Jo jo taky bylo pro mne důležité, že mají rádi děti. Mám doma tři. Ale i jejich krása mně unesla a celkově milá a učenlivá povaha.Jen si dej pozor aby fenka byla nebojácná. Nejhorší kombinace bázlivé zvíře a dítě, mohlo by pak Tvé dítě ze strachu kousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
16.8.12 19:39
@janibubi píše:
Tak to česaní mi nevadi, s každým pejskem je starost,,,ale co sem četla o různých rasách Labutěnka mi prijde nenárocná oproti jiným pejskům…

Tak pokud se správně naučíš vyholovat čumák a krk do véčka pro běžný provoz psa, není problém, udržet v srsti výstavní labuť, to už je umění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
16.8.12 19:41
@Shreya píše:
Tak pokud se správně naučíš vyholovat čumák a krk do véčka pro běžný provoz psa, není problém, udržet v srsti výstavní labuť, to už je umění.

Budu se snažit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1980
16.8.12 19:45
@janibubi píše:
Budu se snažit :mrgreen:

Někdo ti to ukáže, pak to zkusíš sama a brzy budeš mít potřebný grif v ruce, neboj ;) Pak podej info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
16.8.12 19:50
@Shreya píše:
Někdo ti to ukáže, pak to zkusíš sama a brzy budeš mít potřebný grif v ruce, neboj ;) Pak podej info ;)

jasně podám:-)))

holkly je jeste nejaka specialni strava pro labutenky?

• Citovat
  • Upravit
1980
16.8.12 20:01

Janibubi - seznam speciálek najdeš na stránkách KCHN a normálně přihlásíš varietu PP, běhají zvlášť naháči a labutě, pokud postoupíš do užšího výběru, pak se běhá o vítěze speciálky - a o vítěze už běhají naháči i labutě dohromady, z nich se vybírá vítěz ;) A to bys musela porazit případného HA nebo PP konkurenta.

Aha, ptala jsi se na stravu, já jsem četla,, výstava,, :mrgreen: záleží na tobě co vybereš a hlavně jaké krmení sedne, někdo číňanům i barfuje. To je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
16.8.12 22:21
@janibubi píše:
agilitiy co to je??? :-))))) a chci se zeptat, slyšela sem, že doroste do velikosti jako je yorkšírek, ale me to připadá, že je vetsi…

Agility jsou takové prolejzačky pro pejsky - je to něco jako psí hřiště, akorát, že když se tomu začneš profi věnovat, jsou na to i psí soutěže, číňánci v tom jsou fakt dobří a baví je to, v agility soutěžích většinou vyhrávají..
Je tam třeba překážka taková houpačka, nebo prolézt tunelem, nebo něco jako dráha z kuželek a tak.. - a ti pejsci se to učí prolézat, pak se to učí na čas.. Je to zábava pro ně i pro páníčky a svým způsobem to napomáhá komunikaci a souhře mezi oběma, takže taková zábavná forma cvičáku :lol:
No a číňan je rozhodně větší než yorkšír. Ale furt je to prďous :mrgreen: Dožívají se kolem patnácti let - tak si to rozmysli, já bych neváhala :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný