Štěně Labuťenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
janibubi
17.8.12 15:50
@Lela13 píše:
Mimochodem taky existují velká psí plemena, která nemohou být venku na zahradě, např. americký staford, ten by venku nepřežil. Takže není důvod nesnášet jejich majitele, jen proto, že je mají v bytě. Když je pes velký, neznamená to, že je chovem v bytě týrán :lol:

Já myslela samozřejmě psy co prostě patří ven…bylo to obrazně řečeno, není potřeba se chytat každýho slovíčka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
17.8.12 15:55

A určitě i kdybych o tom věděla dost bych NIKDY nikoho neodsuzovala. Proto tady nejsem tak holky Kliiidddd a díky za rady :-))))

• Citovat
  • Upravit
1980
17.8.12 19:53

Tak jsem vás fofrem dočetla, ono je dneska umění vybrat k sobě vhodný pár, povahově i krevně, my za pár dní také kryjeme - a rozhodně z toho nezbohatnu i když pes si na sebe vydělá ( přihlášky na výstavy, benzín, krmení, kosmetika… )

Amber - ale zase vezmi, že za éry Modrokvěťáků ve spolupráci z Vlozu a Zlaté Samanthy by CIN nebyli tam kde dneska, holt deset let zpátky je znát a když se podíváš na číňany z devadesátých let??? Uznej sama.

Ohledně mezitypů - záleží jak silný mezityp a záleží na rozhodčím… dneska už se jezdí vystavovat,,na rozhodčího… ne jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.8.12 10:56

@Shreya Nemůžu uznat. Za ten posun ve vizáži číňánků nemůže ani tak moc Modrý květ, který křížil naháčky s naháčkama, ale Libuška Brychtová a její Halipark, ta si vždycky i vybírala, komu svoje štěnda prodá, s majiteli pak dál komunikovala a spolupracovala - protože její štěňata už na prvních výstavách se vystavovala ukázkově a evidentně je to bavilo - to začátečník nezvládne, i kdyby chtěl.. Psi od ní byli hezcí (naháčci většinou dokonalí) a i povahově skvělí. Z Modrýho květu miluju akorát Griffina, který může za moji Karinku, byl to úžasnej čistej naháč s jemnější stavbou těla, i když povahově to byl pes pomalu na zbrojní pas :mrgreen:
No a na rozhodčí se jezdilo i dřív - v tomhle se bohužel historie nemění :roll: Dokonce někteří měli přímo své oblíbené pejsky, takže když daný majitel jel na onu výstavu, byť by tam byl z konkurence kdokoli, jeho pes vyhrál :zed: :zed: :zed: Mezitypy se mi prostě nelíbí a hotovo - buď chci plešounka a musím se smířit, že holt nebude mít chlupy do pasu, nebo se budu starat o labutěnku, ale tihle kočkopsi mi prostě vadí, no :nevim: Nebo, možná mi víc vadí ta úprava, která to ještě podtrhuje.. vypadají jak miniatury koní :nevim: Ale tohle jsme už probíraly jinde, už s tím asi nudím a zakladatelka se na nic takového neptala..
Jestli seberu odvahu, tak vám nafotím naši ostříhanou Finu - ale nesmíte to na mě nikde prásknout - vypadá jak vořech :oops:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
18.8.12 10:58
@janibubi píše:
Já sem se rozhodla, zítra si pro slečnu jedu:-)))))

Zelenám závistí a moc ti to přeju :potlesk: :dance: :dance: :dance: Budeš mít čtyřnohé miminko - regulérní mazlící mimi :lol: :hug:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
18.8.12 12:07
@Amber_1977 píše:
Zelenám závistí a moc ti to přeju :potlesk: :dance: :dance: :dance: Budeš mít čtyřnohé miminko - regulérní mazlící mimi :lol: :hug:
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
1980
18.8.12 14:22

Tak Libušku a psy z Haliparku jsem sem tahat nechtěla - znám se s ní i s Hanušem docela dlouho a vím jak to tehdy bylo když importovala ruského Arnolda Malyshku Airin, sama mám od ní psa a vím, že svoje štěňata nedá jen tak někomu - a to je jedině dobře.
A jen tak mezi námi, Griffin tehdy málem odskákal kauzičku, která byla znovu nakousnutá nedávno na klubu i na ČMKU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.8.12 17:04
@Shreya píše:
Tak Libušku a psy z Haliparku jsem sem tahat nechtěla - znám se s ní i s Hanušem docela dlouho a vím jak to tehdy bylo když importovala ruského Arnolda Malyshku Airin, sama mám od ní psa a vím, že svoje štěňata nedá jen tak někomu - a to je jedině dobře.
A jen tak mezi námi, Griffin tehdy málem odskákal kauzičku, která byla znovu nakousnutá nedávno na klubu i na ČMKU.

To byla určitě ta moje, a jestli jo, tak už mě číňaní, resp. ti šašci z klubu kolem nich pekelně se.ou :cert: :cert: :cert: Vědí o tom lautr ho.no, ale Griffina tenkrát po jedné zahradní party málem odstřelili :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Je mi z nich na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
18.8.12 17:05
@janibubi píše: :kytka:

Tak, už ji máš doma? 8o

• Citovat
  • Upravit
janibubi
18.8.12 17:12
@Amber_1977 píše:
Tak, už ji máš doma? 8o

Neee dnes jedu do Prahy a dovezu si ji zítra:-))),písnu nebojte, nemůžu se jí dočkat.

• Citovat
  • Upravit
1980
18.8.12 17:21
@Amber_1977 píše:
To byla určitě ta moje, a jestli jo, tak už mě číňaní, resp. ti šašci z klubu kolem nich pekelně se.ou :cert: :cert: :cert: Vědí o tom lautr ho.no, ale Griffina tenkrát po jedné zahradní party málem odstřelili :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Je mi z nich na :poblion:

Ne, to se jednalo o něco jiného ohledně Griffina od p. Pospíšila a nedávno se,,kauza,, rozvířila na chvíli zase - ohledně tebe to tentoktrát nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.8.12 17:29

@janibubi Když jsem jela pro Karču, tak nová přenoska, polštářky, výbava jak pro mimi.. Teď jsem ji tam strčila, zavřela, dala na vedlejší sedadlo, zamávala chovatelce, pohodička, rozjela se.. a za první zatáčkou začala Karča tak třeskutě brečet, že až domů pak jela u mě na klíně :lol: A doma spala první půlrok se mnou v posteli :oops: :andel:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
18.8.12 18:26
@Amber_1977 píše:
@janibubi Když jsem jela pro Karču, tak nová přenoska, polštářky, výbava jak pro mimi.. Teď jsem ji tam strčila, zavřela, dala na vedlejší sedadlo, zamávala chovatelce, pohodička, rozjela se.. a za první zatáčkou začala Karča tak třeskutě brečet, že až domů pak jela u mě na klíně :lol: A doma spala první půlrok se mnou v posteli :oops: :andel:

No taky asi bude smutná, má „už“ 4.měsíce, taky se tesim jak bude semnou spinkat!

• Citovat
  • Upravit
janibubi
19.8.12 16:57
@Amber_1977 píše:
@janibubi Když jsem jela pro Karču, tak nová přenoska, polštářky, výbava jak pro mimi.. Teď jsem ji tam strčila, zavřela, dala na vedlejší sedadlo, zamávala chovatelce, pohodička, rozjela se.. a za první zatáčkou začala Karča tak třeskutě brečet, že až domů pak jela u mě na klíně :lol: A doma spala první půlrok se mnou v posteli :oops: :andel:

Tak už ji mám u sebe, neblinkala akorát sem podrápaná pořád mi lezla za krk. Je to mazel, pořád mě pusinkuje…
Udělala sem dobře!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
19.8.12 18:53

@janibubi Užij si to plnými doušky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat