Štěně samo doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
13.9.15 08:44

To je hloupá situace. A nešlo by si štěňátko vzít s sebou do práce. My máme také pejska od štěňátka a brávali jsme ho do práce. Zaměstnavatele jsme ukecali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
13.9.15 08:47

Já bych si ho nebrala a nechala ho v útulku, ti zdemoluje byt a co potom…
(nemám ráda psy)

• Citovat
  • Upravit
8523
13.9.15 08:48

Taky mi to příjde v pohodě. Pes nebude sám doma celej den, ale dvě hodiny. Však se musí naučit, že s ním nebudete doma pořád.

@šetřilka - já měla devítitýdenný štěně v práci jeden den a bylo to strašný. :lol: Když jsem musela odejít z místnosti, zavřela jsem ho do přepravky a mohl se tam zbláznit. Byla to dlouhá směna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.9.15 08:50
@Envie píše:
A kde vidite problem? Kazdy pes si musi zvyknout, ze bude sam doma. Copak myslite, ze psa maji jen nezamestnani?

Jistě musí, ale trénovat ho jen, co se narodí, je drsné, bude z něj akorát tak vyděšené zvířátko. Vše má svůj čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.9.15 08:54
@Envie píše:
@šetřilka a v zivote ho uz nenauci, aby byl sam doma. Nosite ho sebou I k lekari? do restaurace atd? Proc by to mela bejt blba situace? kazdy stene se musi naucit bejt samo doma 8o

Naopak, dnes je to úplně pohodové zvířátko, je mu 6 let a když mu řeknu zůstaň, tak to vezme na vědomí, zaleze do pelíšku a čeká až přijdeme. Nic neničí, nic nepočůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
13.9.15 08:55

Tak já předpokládám, že když si ho bere domů, že mu budou už dva měsíce. A čím dřív se to naučí, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.9.15 08:59

@šetřilka Já dělám terénní asistentku, možná k pánovi na ty dvě hodiny odpoledne po domluvě s nim jo. Ale hned prvni den určitě ne, to ho uvidim poprvé i já.

@Nafrněná bude v předsíni a kuchyni, tam nemá co zničit. :P

@Envie @PetraJ já vím jen mi prostě příjde blbé ho přivézt a za dva dny už bude hned samo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.9.15 09:00
@Envie píše:
@šetřilka a v zivote ho uz nenauci, aby byl sam doma. Nosite ho sebou I k lekari? do restaurace atd? Proc by to mela bejt blba situace? kazdy stene se musi naucit bejt samo doma 8o

Ano, brali jsme ho i k lékaři i do restaurace i na přednášky na VŠ i do práce. Panu profesorovi na VŠ oblíznul nos a tím si ho získal a mohl chodit na přednášky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
13.9.15 09:08

@šetřilka - jako k doktorovi jste brali psa, jo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.9.15 09:23
@Envie píše:
@šetřilka psa k lekari? 8o to vam nevadi ta bezohlednost, ze ttam treba v cekarne sedi dalsi lide co mohou byt alergicti? No ja ziram, kam az jsou lide schopni zajit. Nehlede na to, ze u lekaru a v nemocnicich je psum vstup zakazan. Mate snad civavu, kterou strcite do tasky, aby ji nikdo nevidel a dusite ji tam? Sama mam psa, sama jsem ho cvicila..Nikdy nam doma nic neznicil, nikdy nebyl hystericky aby cele dny prostekal, jako to nekteri umi, ale nezlobte se na me, to je fakt moc, tahat psa I k lekari 8oJinak pejsek si musi zvykat byt sam po chvilkach. Pokud nejdete hned na celou sichtu do prace, ale po dvou hodkach budete doma, budete moct vencit atd, tak v tom problem vazne nevidim ;)

Alergici jezdí i v autobusech, je snad zakázáno jezdit psům autobusem, aby náhodou někomu nevadil? A co slepečtí psy? To si má dojít slepý k lékaři sám, aby v čekárně náhodou někdo nedostal ze slepeckého psa záchvat? A jaký je rozdíl mezi psem slepce a vidícího? A my jsme psa nikomu nikdy pod nos nestrkali. Vždy seděl v tašce a stáli jsme opodál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
13.9.15 09:26

Nevidim problém, doma nebude x hodin sám a pokud s nim furt někdo bude tak se to nikdy nenaučí. My si naší přivezli taky skoro v 9 týdnech, 2 dny jsme byla doma a další den už byla doma hodinu a v klidu. ted přes prázdniny furt byl někdo doma a od září zůstává sama, první dny bylo slyšet že knourá ale po chvilce icho a když někdo přijde tak hned běží ke dveřím a ted už neknučí vůbec, zvykla si. Pokud by štěně mělo být doma 10h samotné to je něco jiného, ale pejsek si zvykne, přece s nim nebudete pořád :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.9.15 09:57
@Envie píše:
@šetřilka nepredpokladam,ze mate slepeckeho psa. To je jina kapitola, jen me zarazi, ze proste vodite psa k lekari.Nic vic, nic min. V nemocnicich a u lekaru proste pes nema co delat. Nebavime se zde o slepeckych psech. A nezlobte se na me, ale I civavy jsou psi a vztahuji se na ne urcita pravidla. Timto se loucim, protoze koukam, ze jsme od tematu ponekud jinde a holt jsou I lidi, co maj psa jako modni doplnek a radi to I ostatnim jako jedine reseni jejich problemu :mrgreen: :potlesk:

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Přeji příjemnou zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.9.15 10:14
@Envie píše:
@šetřilka nepredpokladam,ze mate slepeckeho psa. To je jina kapitola, jen me zarazi, ze proste vodite psa k lekari.Nic vic, nic min. V nemocnicich a u lekaru proste pes nema co delat. Nebavime se zde o slepeckych psech. A nezlobte se na me, ale I civavy jsou psi a vztahuji se na ne urcita pravidla. Timto se loucim, protoze koukam, ze jsme od tematu ponekud jinde a holt jsou I lidi, co maj psa jako modni doplnek a radi to I ostatnim jako jedine reseni jejich problemu :mrgreen: :potlesk:

Mimo jiné, náš „módní“ doplněk má epilepsii a vrozenou vadu ledvin, tak s ním „ze zábavy“ chodíme i na veterinu a „pro zábavu“ ho necháme již po druhé operovat. To víš, nevíme, co s penězma, můžeme si s nima doma tapetovat. (Toť ironická odpověď na tvou unáhlenou odpověď o módním doplňku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.9.15 11:13

@Envie Spíš přijdeš jako mladá holka, co je pohotová k rychlým odsudkům a je horlivě kritická. Rok se s rokem sejde a přejde tě to. Beru to, že je to věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
13.9.15 11:47

Souhlasím s @Envie . Psa učit samotnýho doma hned odmala. A to tahání psů k doktorům, to snad ani nebudu komentovat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný