Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,prosím poraďte máme dom 2m štěně ale nemůžu ho nechat ani chviličku doma samotné
hrozně vyvádí
piští a štěká…četla sem na netu že ho mame nejdříve zavírat do místnosti a nechat ho chvilku smaotné a prodlužovat inetrvaly ale nic nezabíra
furt piští a za těma dvěřma
poradte neco co zabere děkuji
![]()
na nektery psy nikdy nic…mela jsem psy co poslusne doma cekali…ale i takovy co proste byt samy nemohly i kdybych si prst kdekoliv zlomila
a musela sem je brat do prace…
navic dva mesice je strasne malo…to je cerstve odstaveny stene…chce byt s mamou (nebo nahradou - panickou)
je to fenka a jsou jí 2m ale třeba něco dělám špatně nevim jak jí to pořádně naučit
je to kříženka borderky tak snad by se to mohla naučit ne? ![]()
mikitaa píše:
navic dva mesice je strasne malo…to je cerstve odstaveny stene…chce byt s mamou (nebo nahradou - panickou)
no ale do kramu jí brát nemůžu a když jdu s malou dr tak taky ne tak se to musí nak naučit ![]()
wercis píše:
Ahoj holky,prosím poraďte máme dom 2m štěně ale nemůžu ho nechat ani chviličku doma samotnéhrozně vyvádí
piští a štěká…četla sem na netu že ho mame nejdříve zavírat do místnosti a nechat ho chvilku smaotné a prodlužovat inetrvaly ale nic nezabíra
![]()
Bobeček maličký, ňuňánek
třeba si zvykne. Já měla takovou volnější práci, tak jsem od bráchy vyfasovala štěně bernardýna a vozila si ho do práce, dokud se mi vešlo do košíku, pak už bylo samo doma
Jak dlouho vydrží pištět? Třeba by vyváděl jen pár minut a pak by byl klid ![]()
tak borderky byvaji hodne ucenlivy psy…musi vedet ze se vratis…tzn dokud je takhle malinka tak ji nenechavat dlouho samotnou…no a pak hlavne zabavit…vyborne se osvedcily treba ruzny gumovy hracky co se naplni necim k jidlu..ma to malou dirku tak to steneti zabere hodne sil a casu ![]()
sieta.m píše:wercis píše:Bobeček maličký, ňuňánek
Ahoj holky,prosím poraďte máme dom 2m štěně ale nemůžu ho nechat ani chviličku doma samotnéhrozně vyvádí
![]()
třeba si zvykne. Já měla takovou volnější práci, tak jsem od bráchy vyfasovala štěně bernardýna a vozila si ho do práce, dokud se mi vešlo do košíku, pak už bylo samo doma
Jak dlouho vydrží pištět? Třeba by vyváděl jen pár minut a pak by byl klid
byla jsem jen tady v krámě a byla pryč asi pul hodinky a slyšela sem jí až dolů jak vyvádela. ![]()
wercis píše:mikitaa píše:no ale do kramu jí brát nemůžu a když jdu s malou dr tak taky ne tak se to musí nak naučit
nas bígl se to naucil, az kdyz mu byly dva roky..
jinak vsechno nicil, jecel, fnukal.. ale 2m je fakt malinkaty, to je jeste takovy miminko.
Co máš za plemeno? Osmitýdenní štendo je malé na to, aby vydrželo samo doma celou tvojí pracovní dobu, proč si nevezmeš alespoň 14 dní dovču a nejsi ze začátku s ním aby mělo čas si zvyknout,pokud není v rodině nikdo, kdo by hlídal, nebo s kým by jsi se o psa střídala v hlídání aby bylo samo doma minimálně, tak ti nezbyde, než ho učit samotě, postupně, na chvíli, jít za dveře, na deset min, za pár dní jít na půl hoďky na nákup … a intervaly prodlužovat. Na dobu, kdy bude muset být samo mu kup alespoň kong nebo něco.
wercis píše:sieta.m píše:byla jsem jen tady v krámě a byla pryč asi pul hodinky a slyšela sem jí až dolů jak vyvádela.wercis píše:Bobeček maličký, ňuňánek
![]()
Jak dlouho vydrží pištět? Třeba by vyváděl jen pár minut a pak by byl klid
Aha a plánujete chodit na cvičák? Poptala bych se tam na nějaké fígle a postupy ![]()
dej ji cas…borderka se nauci…jen je jeste malicka…chce to furu hracek a neceho co ji bavi a tvoji trpelivost no…vic asi udelat nemuzes zatim
Baslerinda píše:
Co máš za plemeno? Osmitýdenní štendo je malé na to, aby vydrželo samo doma celou tvojí pracovní dobu, proč si nevezmeš alespoň 14 dní dovču a nejsi ze začátku s ním aby mělo čas si zvyknout,pokud není v rodině nikdo, kdo by hlídal, nebo s kým by jsi se o psa střídala v hlídání aby bylo samo doma minimálně, tak ti nezbyde, než ho učit samotě, postupně, na chvíli, jít za dveře, na deset min, za pár dní jít na půl hoďky na nákup … a intervaly prodlužovat. Na dobu, kdy bude muset být samo mu kup alespoň kong nebo něco.
já sem nepsala že chodím do práce? je se mnou neustále..jsem na mateřské ![]()
Aha, křížence, dočítám až teď, neznamená, že když je tam kus bordery, že bude mít pravou bordeří povahu, bůhví s čím je křížená, píšeš, že ,,snad by se to mohla naučit,,. Ty jí to máš naučit.
Ahoj. My jsme měli na týden na hlídání pejska známých, byl teda starší, ale prý taky řval celou dobu, co byl doma sám (pro něj to bylo cizí prostředí, tak jsme ho nechávali samotného výjimečně, ale někdy to jinak nešlo). Sousedka nám radila nechávat mu nějaký náš kus hadru nebo něco, z čeho by nás hodně cítil. Jestli to pomohlo, nevím, protože ta rada přišla těsně předtím, než jsme pejska vraceli
. Jiné zkušenosti s pejsky nemám a ta sousedka radila ve všem (znáte to - všechno ví, všechno znám), ale třeba to měla vyzkoušené
.