Štěně samo doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59398
13.9.15 12:50

@Envie viidm to stejně, pes nepatří do krámu max do zverimexu, pes je furt pes a než ho tahat po doktorech kde ještě něco může chytit tak je mu lépe doma. my máme kapesního psa dá se říct ale nikam jí netaham, doma je spokojená. pes neni dítě abych jí musela tahat všude s sebou ;). Vzala bych jí max tam kam pes může ale určitě ne do potravim a k doktorům to je taky na hlavu. pes se má naučit být doma v klidu a ne pomalu shánět hlídání pro psa. naše si zvykla rychle ale skoro od prvního dne, ale jen nezbytně dlouhá doba to je jasné, takže většinou když se de s velkym ke škole nebo když je manžel v práci tak než odvedu mladšího do školky, to je delší doba ale jsem pak doma od odchodu cca do 2h a je vidět že běží z kuchyně celá zmuchlaná :mrgreen:

Vodící pes je úplně něco jiného, to je vlastně zdravotní pomůcky a ti psi jsou i k tomuto učeni ale ne že psa nenechávam doma tak ho budu tahat všude. my na tu naší ani tašku nemáme, má nohy tak at chodí :mrgreen: :mrgreen:, vždyt ej to zvíře a než u doktorů tak je mu o 100%lépe doma, ani si to neumim představit jít k doktorovi se psem :mrgreen: :mrgreen: @PetraJ přesně učit od toho roztomilého štěnátka :mrgreen:, jak si navykne pes že je s nim furt někdo tak se pak zlázní, pokud si navykne od prvních dn tak to vezme jako normální věc, špatně je zase kdyby celé dny bylo samo doma to si ani psa nekoupim když na něj nemam čas a přecejenom i to učení čistotnosti chce chodit ven často ale pár h vydrží, stejně většinu času prospí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.9.15 14:24
@Envie píše:
@šetřilka Dekuju :potlesk: potesi to, kdyz mi v 31 letech nekdo rekne, ze jsem mlada :potlesk: Ne jde o to, ze proste nesnasim rady tohoto typu. Pani ma strach nechat stene samo doma a misto aby ho vycvicila, tak ji poradis, at ho vsude nosi sebou 8o uvaze se tim na cely zivot toho psa. Nebude moct jit nikam, aniz by psa vlacela sebou. Nehlede na to, ze ne kazdy pes vazi kilo a vleze se do kabelky. O to mi jde. Jak by to asi vypadalo, kdybych na veceri do restaurace dovedla padesatikiloveho psa, stejne tak k lekari atd. O to mi jde. Proste pes se musi vycvicit, at uz je to civava, vlcak ci mastif. Ale to je fuk. Koukam, ze ve vychove psu se proste neshodneme, takze bychom mohly debatovatdo aleluja. :mavam:

Ano, hádala jsem, že ti je maximálně 33, to patří k věku, ale abych tě uspokojila, kaju se a uznávám, že jsem strašná bestie a ještě na smrtelné posteli si budu sypat popel na hlavu, jaká jsem strašně strašná osoba :lol: a jak hrůzostrašně vychovávám svého psa, končím a omlouvám se, jdu se omluvit svému psovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.9.15 14:34
@Envie píše:
@šetřilka boze :mrgreen: tady nekdo nepochopil, ze to je o tom nebyt vztahovacny, ale o tom, umet priznat, ze nejen on muze mit pravdu :mrgreen: Pokud jsi si vsimla, jsi jedina, ktera tento smer „vychovy“ zde prosazuje. Ano kaj se jeste na smrtelne posteli :mrgreen: :mavam:

Psovi už jsem se omluvila, kaju se dál a sypu si popel na hlavu i za otřesnou vztahovačnost. Slibuji, už to nikdy neudělám, polepším se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.9.15 14:38
@Envie píše:
@šetřilka boze :mrgreen: tady nekdo nepochopil, ze to je o tom nebyt vztahovacny, ale o tom, umet priznat, ze nejen on muze mit pravdu :mrgreen: Pokud jsi si vsimla, jsi jedina, ktera tento smer „vychovy“ zde prosazuje. Ano kaj se jeste na smrtelne posteli :mrgreen: :mavam:

Teď se chvíli odmlčím, po obídku to chce šlofíček, ale neboj, budu se kát i ve spánku. Kdybys mi nedomluvila, nedokázala bych si ani tíhu svých otřesných hříchů uvědomit, velice děkuji za svou nápravu hříšné duše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný