Stereotyp a nuda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonimní
2.11.12 22:21

Anonymní
Vyměnit, vyměnit, co nejdřív vyměnit.
Jinak se z toho opravdu za pár let zblázníš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.12 22:29

Tanik1912 není to sranda ale tvrdá realita a kolikrát se stalo, že udělal i něco horšího…je mě to trapné o tom psát, stydím se a věř, že mě je kolikrát do pláče(tedkon zrovna bulím jak želva)nevím jak dál :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonimní
2.11.12 22:38

Anonymní
To ale bude už jenom horší, pokud s ním zůstaneš. :zed: :zed: :zed:
Dobře už bylo.

• Citovat
  • Upravit
16666
2.11.12 22:44
@Anonymní píše:
Tanik1912 není to sranda ale tvrdá realita a kolikrát se stalo, že udělal i něco horšího…je mě to trapné o tom psát, stydím se a věř, že mě je kolikrát do pláče(tedkon zrovna bulím jak želva)nevím jak dál :nevim:

nezlob se, ale proc s nim teda jsi a jeste planujes deti??? copak chces aby v tomhle vyrustaly??? tohle uz zavani domacim nasilim a psychickym terorem. radim ti, vem nohy na ramena a pryc od nej! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.11.12 22:50

Zakladatelko s takovým chlapem bych nebyla…jste spolu 3 roky a už máte takové problémy, jsi naštvaná a nevíš jak dál, představ si, že to takhle bude třeba 5, 10 let…jsi schopná to vydržet? Já o tom pochybuji…a z toho co popisuješ dál taky neplyne nic dobrého, takže bych s ním rozhodně přestala plánovat rodinu a spíš bych přemýšlela nad tím, jak mu oznámit, že prostě odcházím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.11.12 22:57

8o Kurník, a co je teda na tom chlapovi dobrého?? S takovým materiálem bych já budoucnost neplánovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
2.11.12 23:14

Hm, tak to je asi jen jedna rada - najit nejakej vhodnejsi kousek. A to pokud mozno hned, driv nez prijdou deti.
Kdyby mi manzel doma neco poblil nebo pochcal v opilosti, bude doma uklizet nejen po sobe, ale vsude( a ja si vyrazim nekam za zabavou). Ani by me nenapadlo to po nem uklizet.
Deti nemate, tak co te drzi byt zrovna s nim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
2.11.12 23:32

Takovýho,

Bych spíš dávno vůbec ani nesnesla, než ještě vyvíjet sama nějakou iniciativu s ním jít do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.11.12 00:30
@Anonymní píše:
Když nikam chodit nechce, nebavý ho to, takže o nějaký večeři nebo pití vína si nůžu nechat jen zdát. Když už si dáme doma alkohol, tak to do sebe začne klopit, opije se jak čuně, je nepříjemnej, hádavej a agresivní, pak mě vše pobleje a poch. čije a já to pak uklízím, takže nějaká romantika u nás nehrozí :nevim: Nehučím do něj, nechávám mu prostor na jeho vyjádření, nevnucuju se mu ale je to prd platný :nevim:

A co na něm miluješ??? 8o
Absolutně se k sobě nehodíte (ty bys vyrážela, on ne), když se napije, chová se jak prase, chová se k tobě jak ke služce a ještě abys ho prosila o sex???
Takhle to bylo od začátku???

Jestli jsi pohledná - jak řikáš ;), tak nebudeš mít problém najít někoho jiného…máš nějakou sebeúctu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.12 01:06

On nesouloží, on tebou masturbuje… :zed: :pocitac:
A v 38 to lepší nebude, za chvilku přijdou problémy s erekcí (které lze vyřešit na pohodu v posteli u dvojice, která se sexem baví, ale ne u takového sobečka), dej pokoj. Jsi mladá, ty budeš sexuálně vyzrávat, on nastupuje pád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
3.11.12 08:08
@Bábrdl píše:
On nesouloží, on tebou masturbuje… :zed: :pocitac:
A v 38 to lepší nebude, za chvilku přijdou problémy s erekcí (které lze vyřešit na pohodu v posteli u dvojice, která se sexem baví, ale ne u takového sobečka), dej pokoj. Jsi mladá, ty budeš sexuálně vyzrávat, on nastupuje pád.

tak, tak…souhlas

a hlavně, zakladatelko, nemám pocit, že by si tě nějak extrovně vážil - a že ti řekne, že tě miluje? proč to neříkat, když má ten dojem, že mu to zajistí hospodyňku a maximálně tak trochu remcající puťku (není urážka, vlastní zkušenost)

nebo mu zkus koupit umělou vagínu, to už by vyšlo na stejno, páč se k tobě tak chová :(

já mu ji tenkrát věnovala, ovšem při rozchodu - již po roce, aby měl památku :mrgreen:

ty brďo, teď jsem si přečetla ještě jeden tvůj příspěvek - to chceš, aby děti viděli blijícího a zechcatého tatínka, a matku, která leze po čtyřech a uklízí to po něm? :! a kde máš jistotu, že ti nenablije ve stavu ožralosti třeba do postýlky na děcko? ufff, chlápek hustej a hnusnej. dej mu kopačku a vaginu nekupuj :)

Příspěvek upraven 03.11.12 v 08:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.11.12 08:12
@Anonymní píše:
Když nikam chodit nechce, nebavý ho to, takže o nějaký večeři nebo pití vína si nůžu nechat jen zdát. Když už si dáme doma alkohol, tak to do sebe začne klopit, opije se jak čuně, je nepříjemnej, hádavej a agresivní, pak mě vše pobleje a poch. čije a já to pak uklízím, takže nějaká romantika u nás nehrozí :nevim: Nehučím do něj, nechávám mu prostor na jeho vyjádření, nevnucuju se mu ale je to prd platný :nevim:

Jestli to nebude tím, že máš doma chlapa co má problém s pitím :think:,protože jen tak doma do sebe naklopit alkohol do takové míry jak popisuješ, to normální není(taky doma spolu pijeme, ale ne aby se jeden z nás proboha válel, zvracel, počůral 8o ).Nikam s tebou nechce, jsi mu lhostejná, milovat se s tebou nechce, protože to co praktikujete je max sobecký sex, snažíš se jak můžeš, skáčeš kolem něco…do toho přivést ditě holka :roll:,zavčasu si to rozmysli.Ten se ještě zhorší a ty budeš na miminko sama :( …Jsi mladá, píšeš pohledná holka, máš právo být šťastná a hlavně :! obletovaná, milovaná :! …to co píšeš není vztah :|…zavčasu bych vzala nohy na ramena a zdrhala(aspoň já určitě)…no držím palce do budoucna :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.11.12 10:09

No zakladatelko,
koukám jak puk, sobec a ještě prase, dle tvého popisu. Tohle bych nesnesla a někoho takového vedle sebe bych nikdy nechtěla. A ještě s ním nedej bože mít děti. Pokud tě k němu nic neváže, jdi o dům dál a najdi si někoho, kdo ti bude víc vyhovovat ve všech oblastech.
Tyjo, když si představím, že bych mu ho hodinu kouřila a on není schopen udělat nic na oplátku. že vyžahne mraky chlastu a pak mi poblije byt a ještě se pochčije :poblion:
Tvůj popis ve mě vzbuzuje představu chlapa typu čtvrté cenové o kterého bych si neopřela ani kolo, natož ho mít doma.
Na tvém místě bych balila jeho nebo svoji tašku a šla dál. Jsi očividně mladá a s tímhle chlape ztrácíš čas, nezmění se a bude to jen horší a horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellennee
3.11.12 11:18

Nebude to tvým pravopisem? :think:

• Citovat
  • Upravit
Poklad
3.11.12 11:46

Nejak nerozumím, co s tím má společného pravopis :?: nebo to nebylo mysleno na mě :?: :nevim: zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky