Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, múj problém spočívá v tom, že jsem nespokojená se svým přítelem v oblasti sexutedy nechce to dělat nikde jinde než v naší postely a tady začíná ten problém, říkala jsem mu, že jsou i jiná místa, kde by jsem si to přála vyzkoušet
,že mě to už nudí, že by to chtělo změnu ale on nemá zájem nic měnit, prostě nechce to řešit
sexujeme pouze když jdeme spát a to tím stylem, že mu ho postavím
on si mě ani nepřipraví a řekne,,jdeš na mě nebo mám jít já na tebe,,
do tří minut je po všem, jde se okamžitě umýt, já se jdu umýt hned po něm, vrátíme se do postele, otočíme se zádama k sobě a jdeme spát
nebo je den kdy se milovat nechce, prostě si ho nechá kouřit a honit třeba hodinu, pak se mě vystříká do pusy
otočí se a usne
přes den, když přijdeme oba z práce si mě vůbec nevšímá, chodí kolem mě jako by jsem neexistovala(žádná pusa, pohlazení, nic
)komunikujeme spolu jinak normálně, jen prostě neumí prý dávat city najevo to prohlásil hned na začátku vztahu, že na to prostě není
skoušela jsem vše možné, převleky, stryptýzek
prostě nic nefunguje
tak nějak už mě došli nápady jak na něj
zkoušela jsem dokonce chodit nahá po bytě, luxovala jsem nahá, utírala jsem prach a vytírala jsem podlahu taky nahatá
nic ale vúbec nic to s ním neudělalo(a to ošklivá teda zrovna nejsem)prostě dál koukal na pytomý pořad v televizy a pak se otočil zádama ke mě a prostě usnul
zkoušela jsem i naprostou ignoraci, nevnucovala jsem se, nenabízela, myslela jsem, že ho to trkne a pochopí ale kdepak stále sexujeme pouze v postely a podle jeho přání
takže jak z toho ven
přitom říká, jak mě má rád, jak mě miluje a nechce mě ztratit ale nic proto nedělá. Jestli máte některá nějaký nápad sem s ním
mě už opravdu dochází trpělivost a síla. Zkuste jíst guláš každý den celý rok, taky se vám přejí
Jinak jsme spolu 3roky, je mě 28let, přítelovi je 38let. Děti nemáme ale plánujeme.
holka teda obdivuju tě cos všechno vyzkoušela…myslím, že to nemá cenu…a to jsem životní optimistka. Tohle ale nemá budoucnost..a dovedeš si to přestavit s dětma? brrr… na rovinu říkám, že s chlapem, kterej je absolutně bez fantazie díru do světa neuděláš a šťastná taky nebudeš
Mimochodem, předpokládám, že nemá ani moc fantazie v životě viď? jako výletíky, hrady, zámky, večeře, dovolené, kytka sem kytka tam, saunička pro dva?? ono většinou chlap kterej nemá fantazii v posteli, stojí za hovno nejen v tý posteli, ale taky v životě. Možná jsem až moc brutální, ale takhle to cítím. Držím palce aby sis rychle uvědomila co vlastně chceš a co je pro tebe v životě podstatné
![]()
@Anonymní píše:
Když nikam chodit nechce, nebavý ho to, takže o nějaký večeři nebo pití vína si nůžu nechat jen zdát. Když už si dáme doma alkohol, tak to do sebe začne klopit, opije se jak čuně, je nepříjemnej, hádavej a agresivní, pak mě vše pobleje a poch. čije a já to pak uklízím, takže nějaká romantika u nás nehrozíNehučím do něj, nechávám mu prostor na jeho vyjádření, nevnucuju se mu ale je to prd platný
jako a ty jsi trochu masochistka ne? tak to promiň, ale jestli jsi 3 roky s takovým prasetem, tak si za to svý neštěstí teď můžeš snad jenom sama, protože ženská se zdravym rozumem by s takovymhle exemplářem nebyla snad ani 5 minut! jako 38letej chlap aby se mi doma poblil a poch.cal a já abych to poslušně uklízela a nechávala mu prostor na vyjádření?? no tvl. to snad neeeee
![]()
Tak sex s Tvým přítelem děkuju pěkně. Myslím, že nemáš za potřebí takové trubce cokoliv stavět. Tenhle člověk se nezmění ba naopak.Moje rada je stavět do pozoru takového, který Ti za to bude stát ![]()
Nechci zvledem k věku dělat chytrou, ale co je moc to je moc, to snad není ani možné takový chlap
a ty s ním plánuješ rodinu to mě hlava nebere
já osobně jsem vdaná přes rok, ve vztahu asi 9let, ale dokážu poznat, že tenhle vztah nestojí za snahu, proč s ním vůbec jsi?
možná je to pro tebe silné takové řeči co ti psala většina holek, ale mají pravdu, mluví většina ze zkušenosti, já být tebou zabalím to dřív než budou děti, to bys chtěla pro ně takového tatínka? co se doma opije všechno poblije a po…
no fuj to snad neeeee
drřím palce ať máš sílu nato to zabalit, ale lepší dřív jak později ![]()
To jsi teda chudák. Já jsem se léta trápila s tím, že jsem s manželem nikdy nedosáhla orgasmus, přesto, že máme dvě děti. V posteli zasune a jede a na mne se neohlíží. Když se udělá, já jsem v nejlepším a on zvadne. Říká že u ženy není orgasmus důležitý. Je to asi něco podobného jako to máš doma ty. Nechtěla jsem hledat milence, abych nerozbila rodinu, tak jsem si u nás našla maséra, který dělá erotické masáže. Je to nádhera. Masíruje mě celé tělo 2h. včetně pohlaví a často se udělám i 2×. Je hrozně pozorný ma milý. Hodně se mě věnuje. Umí takové hmaty jako snad žádný muž. Možná bys ve svém okolí také něco takového našla. Je to prostě paráda.
@Evelinde píše:
To jsi teda chudák. Já jsem se léta trápila s tím, že jsem s manželem nikdy nedosáhla orgasmus, přesto, že máme dvě děti. V posteli zasune a jede a na mne se neohlíží. Když se udělá, já jsem v nejlepším a on zvadne. Říká že u ženy není orgasmus důležitý. Je to asi něco podobného jako to máš doma ty. Nechtěla jsem hledat milence, abych nerozbila rodinu, tak jsem si u nás našla maséra, který dělá erotické masáže. Je to nádhera. Masíruje mě celé tělo 2h. včetně pohlaví a často se udělám i 2×. Je hrozně pozorný ma milý. Hodně se mě věnuje. Umí takové hmaty jako snad žádný muž. Možná bys ve svém okolí také něco takového našla. Je to prostě paráda.
Tak reklama je již skutečně trapná…
@lihow píše:
Tak reklama je již skutečně trapná…
Opět s Vámi musím souhlasit
Já se vnucovat nemusím. Chtěla jsem jen ukázat, že jsou i jiné možnosti. Trapný je pán, který tady „projíždí“ všechny diskuze a snaží se urážet. Asi je to jeho hoby! ![]()
Nechám na přítomných dámách, aby si učinily závěr, kdo z nás dvou má pravdu..
Omlouvám se, nějak jsem si popletla diskuzi