Sterilizace při 2. cs

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
8.12.14 21:41

@micta, neproplatí ani na doporučení lékaře? :-) známé to právě zaplatili kvůli problémům… možná jiná pojištovna? je to možné? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.12.14 21:44
@micta píše:
mám čerstvou zkušenost-před měsícem třetí císař. doktor mi další těhu nedoporučuje ze zdr. důvodů-ale ani to, není důvod k provedení sterilizace zdarma. chtěli po mě 10 tisíc za zákrok. takže neproplácí

fakt? mě zas v nemocnici řekli, že dva cs stačí.. by se měli nějak sjednotit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
8.12.14 21:55

Mojí kámošku nechtěli ještě před pár lety sterilizovat po dvou CS (s komplikacema) v asi 38 letech. Ale mezitím se to změnilo.
Já bych do sterilizace v 23 a dvou dětech nešla, je to příliš definitivní a máš ještě strašně moc času na další děti. Navíc je spousta ženských, co měly v pohodě 3 i 4 CS.
Mně doktor říkal, že pokud je to v pořádku, jsou 3 CS dnes v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.12.14 21:56

Mě před druhým neplánovaným císařem jen doktor řekl, že jestli jsem chtěla sterilizaci, tak je to moc na rychlo a že mi jí neudělaj. Čuměla jsem na něj jak puk. Gyndař mě jen po šestinedělní kontrole upozornil, že už mě nikdo nenechá rodit přirozeně, že prý se dělá po dvou SC automaticky další. ALe k otázce, ešla bych do toho ;) ve 23 fakt ani za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.12.14 22:37

Pane bože kdo ti doporučil sterilizaci pri druhem CS? Doufám, ze to byla nějaká tetka z více ci méně vzdáleného pribuzenstva, starajici se jen slovně o uživení vaši rodiny… :roll: a ne nikdo medicínských vzdělaný… :evil:

Taková Beckhamova rodila vsechny čtyři deti plánovaným císařem, což je zas druhy extrém, ale pochybuju, ze by ji i po čtvrté sekci někdo doporučoval sterilizaci… :zed:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
8.12.14 22:37

@Hanka1 nejaka zena s kralovskeho rodu mela 9 deti cisarem uz pred x lety…zdroj uz neznam.. ;)

• Citovat
  • Upravit
208
9.12.14 18:33

Ahoj, z vlastní zkušenosti určitě nedoporučuji. V 25 před druhým porodem CS jsem dala na doporučení doktora a nechala si udělat sterilizaci.Byla jsem smířená s tím, že už žádné děti mít nemůžu kvůli zdravotním důvodům, které by ohrozily můj život…
Do dvou let jsme se s manželem rozvedli.
Když jsem si našla nového partnera(teď mého manžela),tak jsem se ze zajímavosti u mudr zeptala kdyby jsme chtěli mimi jaké jsou rizika, nebo raději nic nepokoušet. Ten mě řekl, že v dnešní době není žádný problém mít 3CS.Ale už jen IVF…
Tak jsme do toho nakonec šli. Vyšlo to napoprvé, čekali jsme holčičku. Těhu v pohodě. V dubnu tohoto roku jsem porodila 37+2 bohužel mrtvou holčičku. Embolie v pupečníku.
V CARU máme ještě jedno vyšetřené embryo, tak zvažuji, jestli ještě jednou půjdu do 4CS.
Proto bych sterilizaci nikdy nepodstoupila, nikdy nemůžeš vědět co se může v životě stát. Navíc stimulace a IVF je hodně časově náročná, zásah do organismu a navíc se už hradí z vlastní kapsy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.12.14 18:51
@hofka píše:
fakt? mě zas v nemocnici řekli, že dva cs stačí.. by se měli nějak sjednotit:-)
@finesty píše:
@micta, neproplatí ani na doporučení lékaře? :-) známé to právě zaplatili kvůli problémům… možná jiná pojištovna? je to možné? :-)

dřív to tak prý bylo, ale je od letošního února nějaká změna a tohle padlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.12.14 20:58

moc děkuji

Moc děkuji za příspěvky, a zkušenosti. Jsem ráda, že už se nemám čeho bát a s klidným srdcem tuto věc odmítnu. :-) Děkuji moc :-) :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí