S blbým pocitem do porodnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3686
5.12.14 15:17

S blbým pocitem co porodnice?

Jak jsem myslela, že mě tohle nikdy nepotká a vždy jsem nechápavě povytahovala obočí nad podobnými tématy tipu mám/nemám jet k lékaři, tak se dnes taky zachovám zbaběle a rozhodnutí přenechám ostatním. :P Začala jsem 33tt, poslední 2 týdny mi hrozí předčasný porod, ale jak tehdy řekla doktorka, bezprostředně ne. Přeložené - nemusela jsem do nemocnice, zvýšila dávky magnézia a doma ležet. Porodní cesty připravené, nicméně během těch 2 týdnů se nález nezhoršil, takže jsem stále doma, kde mám ještě dvouleťačku, takže si každá máma dovede představit, jak moc se asi dá ležet. :) Nicméně šetřím se, neuklízím, apod. A teď k dotazu. Dnes od rána se mi spustil „výtok“, zkrátka neustále mám vlhko mezi nohama. :oops: Nic tragického, ale je to vcelku novinka, tak mám strach, jestli neprosakuje plodovka. :nevim: A nějakou hodinu, dvě jsem dítě cítila hoooodně dole mezi nohama. Bylo mi až opravdu nepříjemné chodit, fakt jako by mělo vypadnout, což je samozřejmě nesmysl. A celý den mám z toho divný pocit, který nedokážu vysvětlit ani se ho nijak zbavit. A tak se ptám, jely byste se nechat překontrolovat do porodnice? Za chvilku přijede manžel, tak se rozhoduju jestli jet nebo ne. Objektivně vzato mi nic není. Břicho nijak extra netvrdne ani nebolí, max nepříjemně dole táhne. Běžnou kontrolu mám ve čtvrtek. Nechci tam jednak být za pako, co přijede, bo má „divný pocit“ a druhak dnes je mikuláš, máme jiný program a ani se mi nechce nikam se táhnout. :nevim: Ale ten vnitřní pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
5.12.14 15:21

Já bych jela, radši stokrát zbytečně než pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
5.12.14 15:23

@Kapaz Vzhledem k tvému týdnu bych rozhodně jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
5.12.14 15:23

Ja bych take vyrazila..!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.12.14 15:27

@Kapaz jeď, lepší jednou zbytečně, něž pozdě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
5.12.14 15:27

No urcite bych radsi jela nikdy nevis a pak by sis to akorat vycitala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
5.12.14 15:28

Dej si porodnickou vlozku nebo zinku, latkovou plenu a jedte, az bude mokra, at maji co zkoumat.

Nicmene pokud se dite posunulo dolu, muze byt vodovy vytok zpusobeny produkty z ruznych prilehlych zlaz, vaha ditete na ne tlaci, tak produkuji vodovy vytok. Az prijede chlap, hodila bych nohy nahoru, pod zadek polstar a uvidis, zda se to nezlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
5.12.14 15:30

Ach jo. A co jim mám říct? :? Mám jen intimku, tak snad to bude stačit. A nemám absolutně nic nachystanýho. Jestli si mě tam budou chtít nechat, tak mě omyjou. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.12.14 15:32
@Kapaz píše:
Ach jo. A co jim mám říct? :? Mám jen intimku, tak snad to bude stačit. A nemám absolutně nic nachystanýho. Jestli si mě tam budou chtít nechat, tak mě omyjou. :zed: :zed:

tak Ti věci doveze chlap. Popiš problém, uvidíš, co Ti řeknou. Já takhle skončila ve špitálu taky.. chystal a zařizoval chlap :think:

Příspěvek upraven 05.12.14 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
5.12.14 15:32

Já bych pro jistotu jela. Vem si vložku, at můžou udělat test na plodovku. Radši jet 1000× zbytečně, než si to jednou vycitat. Držím palecky, at to nic není a dej vedet, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
5.12.14 15:36

@Kapaz Je lepší, když si tě tam nechají než, když se ti narodí předčasně narozené mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
5.12.14 15:39

Jela bych, nez se nervovat anebo si to nedejboze pozdeji vycitat. Drzim palce, at je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
5.12.14 15:45

@Kapaz rozhodně jeď. Kamarádka se otvírala a „rodila“ aniž by cokoli cítila..a když doktorovi řekla, že jí nic není a nic jí nebolí, tak jí řekle, že se jí neptal zda rodí, že jí to oznamoval ;) Navíc jestli máš porodní cesty nachystané, tak můžou nastoupit kontrakce a být to šup šup, že už nikam nedojedeš ;) Je´d a řekni jim, že máš podezření, že ti uniká plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
5.12.14 15:50

@Kapaz určitě jeď plodovka může odtekat i bez kontrakcí. Pokud nemáš jinou vložku, vezmi si alespoň intimku, udělají z toho test zda je to plodovka. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
5.12.14 16:00

Taky bych neváhala a jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie