Sterilizace při 2. cs

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
8.12.14 21:09

@finesty to nejde tak brat…to by to tak muselo byt vzdy…deloha praska az pri kontrakcich a k tem enma dojit…ja zas ctu hodne pripadu ze zeny rodi i prirozene po dvou cisarech,,,tady u te pacientky uz muselo byt neco spatne a nekdo neco zanedbal…

• Citovat
  • Upravit
1236
8.12.14 21:09

Nejsi náhodou z Ostravy? Sestřenici se tam ve fakultce stalo přesně to, co popisuješ. Já mám za sebou jeden porod SC (dvojčata, preeklampsie) a když jsem se ptala, jaké jsou moje šance na přirozený porod, řekl pan doktor, že přirozený porod po jedné sekci je naprosto běžný a v pohodě. Pokud by k SC nebyl jiný důvod než už proběhlá sekce, nenech se do toho tlačit. A pokud chceš třetí dítě, rozhodně sterilizaci nepodstupuj. Spousta žen má 3 děti rozené císařem. Asi jsi fakt narazila na vola nebo jste se špatně pochopili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.12.14 21:10
@finesty píše:
@KackaDoup právě, asi kvůli zkušenosti lékařky, a stylem jakým to pojala jsem se vážně lekla, že je to nutné, ale jak vidím asi ne :-)

URCITE NE!!

• Citovat
  • Upravit
58827
8.12.14 21:11

@finesty taky bych do toho v tomhle případě nešla. Mám 2 děti rozené CS a nikdo mě od dalšího těhotenství nezrazoval a ani při dalším těhotenství mi sterilizaci nenabízeli. Sama jsem pro ni rozhodnutá byla pokud by proběhl 3CS, zatím k tomu nedošlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
8.12.14 21:12

@finesty nešla bych do toho, mám 2 císašře a nechávám si možnost třetího dítka, tři císaře nejsou problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.12.14 21:18

@finesty nikdy,NIKDY nedej na nazor jednoho lekare!!!

• Citovat
  • Upravit
31672
8.12.14 21:19

3 císaře jsou dneska celkem častý, pokud nemáš s jizvou problémy, tak bych do toho určitě nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.12.14 21:19

Me se pro tretim cisari jen tak pri zakroku primar lehce zeptal…jestli budu chtit ci ne,,,neptali se ani dorpedu, ne stacilo. ;)

• Citovat
  • Upravit
26833
8.12.14 21:22
@finesty píše:
Já se právě bála těch komplikací atd. mojí lékařce před nedávnem umřela pacientka na stole, praskla jí děloha při 3 těhu, a 2 cs. asi proto tak s tím vyvád
je mi teprve 23, a jak říkám nevím jestli tohle chci spíš ne. nechci si zavírat dveře jak ríkáte, přesto že do nich možná nikdy nevstoupím asi jde o jistotu. no a cs, samozřejmě bych raději volila normálně vaginální porod, ale to se teprve uvidí podle velikosti plodu atd… děkuji

Jsme stejně staré, taky bych do toho nešla. Riziko je vždy a všude, můj druhý syn měl skoro 4kg a i tak se narodil přirozeně, bez komplikací. Držím pěsti, ať to dopadne i u tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.12.14 21:26

@lovesmile ¨

jsem ráda že to není tak vážné, pobrečela jsem si dneska nad příběhy žen co to podstoupily a litují :-) tak nebudu jedna z nich :-)

Děkuji dámy :-) :* :* :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.12.14 21:29
@P12345 píše:
Nejsi náhodou z Ostravy? Sestřenici se tam ve fakultce stalo přesně to, co popisuješ. Já mám za sebou jeden porod SC (dvojčata, preeklampsie) a když jsem se ptala, jaké jsou moje šance na přirozený porod, řekl pan doktor, že přirozený porod po jedné sekci je naprosto běžný a v pohodě. Pokud by k SC nebyl jiný důvod než už proběhlá sekce, nenech se do toho tlačit. A pokud chceš třetí dítě, rozhodně sterilizaci nepodstupuj. Spousta žen má 3 děti rozené císařem. Asi jsi fakt narazila na vola nebo jste se špatně pochopili.

jj stalo se to v Ov. nedávno jsem se z tama přestěhovala do havířova :-) ale i tak je to kousek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.12.14 21:30

Děkuji moc všem.-.. spadl mi kámen ze srdce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
8.12.14 21:33
@hofka píše:
Jsem po dvou CS, o sterilizaci mi před druhým porodem vůbec neříkali, až po, když se zjistilo, že mám blbou jizvu, další těho nedoporučují a že od dvou CS sterilizaci proplácí pojišťovna. Tak možná tě jenom informovali? Jinak sousedka má čtyři děti, tři rozené císařem. Pokud se cítíš reprodukčně nevytížena nebo ještě prostě mladá na tenhle zákrok, nenechala bych se tlačit, není to nutnost.

mám čerstvou zkušenost-před měsícem třetí císař. doktor mi další těhu nedoporučuje ze zdr. důvodů-ale ani to, není důvod k provedení sterilizace zdarma. chtěli po mě 10 tisíc za zákrok. takže neproplácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.12.14 21:34
@finesty píše:
Děkuji moc všem.-.. spadl mi kámen ze srdce :-)
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
36720
8.12.14 21:35

@finesty po dvou dětech bych do toho taky nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí