Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, pred tydne jsme dobrala antibiotika, mela jsem nejaky zanet v krku. Doktorka mi po dobrani udelala stery, dnes jsem si byla pro vysledky, rikala, ze zadny kok nebo tak tam neni,ale ze prej mam v krku nejake bakterie,ktere se vyskytuje ve strevech
Nechapu kde se tam jako vzaly?Setkali jste se s tim nekdo?Dala mi opet antibiotika Biseptol
Casto me boliva v krku, tak proto patrame po pricine,ale ta bakterie ze strev me nejak zaskocila
![]()
Tak stačilo si jednou nějak nedokonale umýt ruce po WC a pak se najíst…
Tím nechci říct, že si nemyješ ruce
, ale že k něčemu takovému může dojít celkem snadno si myslím.
Brzké uzdravení!
Ahoj tak to nevím, ale přidávám se spíš k variantě k příspěvku jedna
Akorát teda neboj biseptol nejsou antibiotika ale pouze chemoterapeutikum, tak nemusíšm mít strach má antibakteriální dezinfekční účinek, Přeji at se toho brzo zbavíš ![]()
Tak to je sila, jeste tady ze me bude cune
ale ja si ruce myju
nebo me jeste napadlo, ze jsme meli pred rokem strevni infekci, tak jestli se mi to tam uchylilo a delalo neplechu, pred tim mi totiz nikdo stery nedelal ![]()
Atb fungují tak, že vymlátí bakterie, který jsou na ně citlivý a to všude, takže jak v krku, tak ve střevech. Po nějaké době se ale bakterie vracejí zpět, prostě to není řešení. Krom toho atb silně oslabují tělo, takže pak snáz podléhá další infekci… Dalším faktem je, že když vybiješ běžný bakterie, nastupují často mnohem horší, agresivnější.