Stimulace bradavek

1769
9.9.10 08:26

stimulace bradavek

ahoj, chtela jsem vas poprosit o radu, jak se maji stimulovat ty bradavky na vyvolani porodu?? vcera jsme to zkouseli a nic, ale nevim jak presne se to dela. dekuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andrejka87
9.9.10 09:07

STIMULACE PRSNÍCH BRADAVEK: Stimulace prsních bradavek je již známá spoustu generací a u porodních asistentek považována za velmi účinnou. Masáž se provádí následujícím způsobem – žena si dvě až tři minuty silně tře obě bradavky, poté následuje tak tři minuty přestávky a potom se postup zopakuje. Toto dráždění obvykle vyvolává děložní kontrakce. Jesliže je děloha připravená na porod, kontrakce by měly nastat do půl hodiny.

Více informací na: http://www.celostnimedicina.cz/…i-porodu.htm#…

Tak to jsem našla na netu,ale nezkouším jsem teprv 25tt :).Držím pěstičky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Aki
1280
9.9.10 09:29

Já si takhle sice porod nevyvolávala, ale když mi u porodu slábly kontrakce, tímhle jsem si je zase rozjela. Byla to síla, jak to fungovalo. Stačilo je jen mnout.
Stejně záleží na mimču, nastartuje to, až bude připravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.9.10 09:43

Já stimulovala jak oteklá a stejně nic, ve 41 týdnu jsme jeli na vyvolávání a porod byl až druhý den. Myslím, že se to všechno spustí teprve až bude mimi připravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 13:19

Mě tato metoda také pomohla a to den před termínem. Ulehla jsem v klidu a vyzkoušela i přesto že jsem nic neočekávala mi odtekla plodovka půlhodinu po stimulaci když jsem usínala :) Za vyzkoušení to stojí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.3.14 14:38

Dnes jsem si delala stimulaci bradavek. Po necele pulhodine jsem slysela lupnuti, ale odtok vody zadnej. Jen mirne bolesti v podbrisku. Stalo se vam to nekdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
1.3.14 14:51

A nemel by ti to spis delat partner? Vyvola to u tebe orgasmus a tim se to treba rozjede.

• Citovat
  • Upravit
140
1.3.14 14:55

Tyjo, tak to nevim. Kazdopadne by me tohle opravdu nevzrusovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
1.3.14 15:11

Ahoj tak já jsem si tak vyvolala porod. Ale tělo musí byt uplně nachystané jinak to s tebou nic neudělá. Kontrakce nastaly skoro hned. Ale stimulovala jsem několik hodin. Seděla jsem u telky a byla jsem celá uvolněná. Aby to nepřešlo. Celou dobu potom byly po 5 minutách a neznala jsem co je to bolest. Jen mi tvrdlo celou dobu břicho. Porod byl super jen tlak.
Druhý porod to samé, jen tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.21 08:36

Stimulace bradavek

Ahoj holky mám dotaz. Podle doktora je vše připravené na porod. Hrdlo prostupne a dlouhé 2 cm, miminko tlačí hlavičkou. Zkoušela jsem stimulaci bradavek a zkoušela jsem to hodinu. V noci mě 2× vzbudily bolesti břicha a bolí mě pořád. Jen to spíš vypadá na poslicky. Mám pokračovat? Myslíte, že když to břicho boli vic tak to má nějaký účinek? Děkuji moc :oops:
Prosím a jak mám masírovat? Nevím, jestli to dělám dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí