Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj, chtela jsem vas poprosit o radu, jak se maji stimulovat ty bradavky na vyvolani porodu?? vcera jsme to zkouseli a nic, ale nevim jak presne se to dela. dekuji za rady ![]()
STIMULACE PRSNÍCH BRADAVEK: Stimulace prsních bradavek je již známá spoustu generací a u porodních asistentek považována za velmi účinnou. Masáž se provádí následujícím způsobem – žena si dvě až tři minuty silně tře obě bradavky, poté následuje tak tři minuty přestávky a potom se postup zopakuje. Toto dráždění obvykle vyvolává děložní kontrakce. Jesliže je děloha připravená na porod, kontrakce by měly nastat do půl hodiny.
Více informací na: http://www.celostnimedicina.cz/…i-porodu.htm#…
Tak to jsem našla na netu,ale nezkouším jsem teprv 25tt
.Držím pěstičky ![]()
Já si takhle sice porod nevyvolávala, ale když mi u porodu slábly kontrakce, tímhle jsem si je zase rozjela. Byla to síla, jak to fungovalo. Stačilo je jen mnout.
Stejně záleží na mimču, nastartuje to, až bude připravené.
Já stimulovala jak oteklá a stejně nic, ve 41 týdnu jsme jeli na vyvolávání a porod byl až druhý den. Myslím, že se to všechno spustí teprve až bude mimi připravené.
Mě tato metoda také pomohla a to den před termínem. Ulehla jsem v klidu a vyzkoušela i přesto že jsem nic neočekávala mi odtekla plodovka půlhodinu po stimulaci když jsem usínala
Za vyzkoušení to stojí ![]()
Dnes jsem si delala stimulaci bradavek. Po necele pulhodine jsem slysela lupnuti, ale odtok vody zadnej. Jen mirne bolesti v podbrisku. Stalo se vam to nekdy?
A nemel by ti to spis delat partner? Vyvola to u tebe orgasmus a tim se to treba rozjede.
Tyjo, tak to nevim. Kazdopadne by me tohle opravdu nevzrusovalo.
Ahoj tak já jsem si tak vyvolala porod. Ale tělo musí byt uplně nachystané jinak to s tebou nic neudělá. Kontrakce nastaly skoro hned. Ale stimulovala jsem několik hodin. Seděla jsem u telky a byla jsem celá uvolněná. Aby to nepřešlo. Celou dobu potom byly po 5 minutách a neznala jsem co je to bolest. Jen mi tvrdlo celou dobu břicho. Porod byl super jen tlak.
Druhý porod to samé, jen tlak.
Ahoj holky mám dotaz. Podle doktora je vše připravené na porod. Hrdlo prostupne a dlouhé 2 cm, miminko tlačí hlavičkou. Zkoušela jsem stimulaci bradavek a zkoušela jsem to hodinu. V noci mě 2× vzbudily bolesti břicha a bolí mě pořád. Jen to spíš vypadá na poslicky. Mám pokračovat? Myslíte, že když to břicho boli vic tak to má nějaký účinek? Děkuji moc ![]()
Prosím a jak mám masírovat? Nevím, jestli to dělám dobře.