Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, prosim, stimulovala jste nektera Elonvou? Jake máte zkušenosti? Děkuji.
@eeen ahoj, ja ted podstupují IVF a stimulují Elonvou. Zatím muži jen říci, ze 1 den po aplikaci Elonva me hodne pnuly vajecňiky a byla jsem šílené unavená. Tyto projevy se již ale vytratily a muzu říci, ze se cítím o 100% lepe nez pri stimulaci jinými leky. Zítra mám kontrolu, tak uvidíme, jak se folikum dalsi. A jak jsi dopadla ty? Uz mas stimulku za sebou a nebo te to jeste ceka?
@Andy1980 Ahoj, já už jsem po et a čekám na vysledek. S elonvou jsem byla spokojena, ještě jsem teda dopichavala puregon ale jen dva nebo tri dny. Vajíček jsem měla 12,z toho se 9 oplodnilo, ale třetí den zustali jen tři. Jedno mam u sebe a dva mrazacky. Hodně štěstí.
Ahoj! Tak drží pěsti!!! At to dopadne dobre a ty brzy najdeš //. Ja take počítám, ze možna budu muset něco dopichovat, ale uvidíme zítra. Jsem překvapena, jaka je to pohoda, neni mi vůbec spatne, jen únava. Břicho me take tak nebolí jak u Stimulantu, co se pichaji každy den. Tak snad budu mit takovou snůšku jak ty. Kdy mas testovat?
@Andy1980 Ja už testovala včera 14DPET a jsou tam //, ale uz od pátka spinim, tak to nechci moc zakřiknout. Na krev a ultrazvuk jdu až v pondělí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď