Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, prosim, stimulovala jste nektera Elonvou? Jake máte zkušenosti? Děkuji.
@eeen ahoj, ja ted podstupují IVF a stimulují Elonvou. Zatím muži jen říci, ze 1 den po aplikaci Elonva me hodne pnuly vajecňiky a byla jsem šílené unavená. Tyto projevy se již ale vytratily a muzu říci, ze se cítím o 100% lepe nez pri stimulaci jinými leky. Zítra mám kontrolu, tak uvidíme, jak se folikum dalsi. A jak jsi dopadla ty? Uz mas stimulku za sebou a nebo te to jeste ceka?
@Andy1980 Ahoj, já už jsem po et a čekám na vysledek. S elonvou jsem byla spokojena, ještě jsem teda dopichavala puregon ale jen dva nebo tri dny. Vajíček jsem měla 12,z toho se 9 oplodnilo, ale třetí den zustali jen tři. Jedno mam u sebe a dva mrazacky. Hodně štěstí.
Ahoj! Tak drží pěsti!!! At to dopadne dobre a ty brzy najdeš //. Ja take počítám, ze možna budu muset něco dopichovat, ale uvidíme zítra. Jsem překvapena, jaka je to pohoda, neni mi vůbec spatne, jen únava. Břicho me take tak nebolí jak u Stimulantu, co se pichaji každy den. Tak snad budu mit takovou snůšku jak ty. Kdy mas testovat?
@Andy1980 Ja už testovala včera 14DPET a jsou tam //, ale uz od pátka spinim, tak to nechci moc zakřiknout. Na krev a ultrazvuk jdu až v pondělí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.