Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den,
jestli je tu někdo s lékařským vzděláním, chtěla bych poprosit o překlad části mé propouštěcí zprávy. Nerozumím tomu, co znamená stínová regresivně změněná placenta. Bohužel na lékařku jsem při propuštění čekala 2 hodiny a pak jsem to vzdala.
Díky a hezký večer.
Batist
@batist píše:
Dobrý den,jestli je tu někdo s lékařským vzděláním, chtěla bych poprosit o překlad části mé propouštěcí zprávy. Nerozumím tomu, co znamená stínová regresivně změněná placenta. Bohužel na lékařku jsem při propuštění čekala 2 hodiny a pak jsem to vzdala.
Díky a hezký večer.
Batist
sice se takové spojení běžně nepoužívá, ale překlad bude víceméně o tom, že placenta je ke konci své životnosti.
Teď záleží na tom, kolikátý jsi týden těhotenství, a co dál..
každopádně bys měla být více hlídaná ![]()
Dobry den, dekuji za reakci. Vidim, ze jsem svuj dotaz nevysvetlila dobre. Jsem jiz po predcasnem porodu, dite je v poradku, zato ja jsem byla jiz na dvou revizich. Toto je nalez z histologie prvni revize. Nikdo mi bohuzel nevysvetlil, o co se jedna. Tak me zajima, co vlastne uvnitr zustalo. Jednotliva slova si dokazu sice prelozit, ale netusim, co to muze znamenat stinovita (puvodne jsem spatne uvedla stinova). Uz minule jsem mela problem s placentou, a protoze planuji jeste minimalne jedno tehotenstvi, rada bych vedela, co me trapilo v tomto tehotenstvi.
Diky
Batist