Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chci se zeptat
Delam praci z domova, obchoduji s parfemy mam svou skupinku s 1500 lidmi kde denodenne vkladam cca 3-4 prispevky a nekdy do bazarku, ale zadny spam.. denne dam inzerci do 1-2 skupinek a tef ten problem faceebok mi zablokoval ucet z duvodu spamu, udelala jsem si novy obchodovala jsem tak samo jak jsem psala a zase blok je toto normalni??? chci si stezovat, je nekde mozny? dekuji za rady
Za mě je to normální. Ty jsi četla podmínky používání FB? Platilas FB nějaký poplatek za to, že jeho prostřednictvím vyděláváš?
@riccius píše:
Za mě je to normální. Ty jsi četla podmínky používání FB? Platilas FB nějaký poplatek za to, že jeho prostřednictvím vyděláváš?
co?
na fb se bezne prodavaji veci parfrmy atd
od toho jsou bazary ![]()
@Deňa1995 na bazaru prodavaji fyzické osoby, neni to eshop. A jestli to cpes denne do různých skupinek, tak se nedivim, ze to někoho muze otravovat ![]()
@Deňa1995 píše:
co?![]()
![]()
od toho jsou bazary
Já se neptám, co se tam děje běžně. Já se ptám, zda jsi četla podmínky, a zda je někde výslovně napsáno, že se to takto smí používat, případně za jakých podmínek se to používat smí a kdy ne. Že to tak lidi dělají a facebook je nechává, neznamená, že tak nejednají v rozporu s podmínkami využívání.
Facebook má vestavěné automatické hlídače, které když vyhodnotí, že je něco v rozporu s tím, co chtějí, tak to prostě bloknou. Ale dokážu si představit, že v malém to lidi nechává dělat. Když už přerosteš určitou míru, blokne tě.
Ani se nedivím, že tě někdo nahlásil. Ony ty reklamy a nabídky jsou otrávené, hlavně ve skupinách kde, nemají co dělat.
Příspěvek upraven 10.12.20 v 19:53
Kontaktuj podporu FB. Ale spis bych rekla, ze ti to k nicemu nebude, a blokaci mas kvuli tomu, ze te nekdo nahlasuje jako spam. Coz vlastne de facto jsi. Kdyz se snazis osulit platformu nekoho jineho, tak se budes muset smirit s tim, ze on ma pravo te na sve platforme klidne bloknout.
Zaloz si vlastni socialni sit a muzes si tam cpat prispevky do aleluja ![]()
Příspěvek upraven 10.12.20 v 19:54
@Deňa1995 i FB chce svuj desatek z tveho podnikani. Neco jineho je dat sem tam inzerat a nebo denne desitky prispevku vsude mozne.
Kazdopadne me prijde smesne si jit nekam stezovat, kdyz jsem ani necetl podminky uzivani sluzby. U toho bych zacal. ![]()
@riccius píše:
Já se neptám, co se tam děje běžně. Já se ptám, zda jsi četla podmínky, a zda je někde výslovně napsáno, že se to takto smí používat, případně za jakých podmínek se to používat smí a kdy ne. Že to tak lidi dělají a facebook je nechává, neznamená, že tak nejednají v rozporu s podmínkami využívání.
Facebook má vestavěné automatické hlídače, které když vyhodnotí, že je něco v rozporu s tím, co chtějí, tak to prostě bloknou. Ale dokážu si představit, že v malém to lidi nechává dělat. Když už přerosteš určitou míru, blokne tě.
Tak to asi tezko ja jsem si udelala novy fb vcera vecer a od te doby jsem dala az dnes 2-3 prispevky jen a blok takze asi tak.. z tohohle duvodu me tezko bloknou
@Deňa1995 píše:
co?![]()
![]()
od toho jsou bazary
Ale ne všechny bazary jsou zvědavé na spamy.
@Cenarius píše:
@Deňa1995 i FB chce svuj desatek z tveho podnikani. Neco jineho je dat sem tam inzerat a nebo denne desitky prispevku vsude mozne.Kazdopadne me prijde smesne si jit nekam stezovat, kdyz jsem ani necetl podminky uzivani sluzby. U toho bych zacal.
Proto mam svou skupinku kde se dali lide kteri maji zajem a tam nejvic pracuji
tohle povolene je
@Deňa1995 píše:
Proto mam svou skupinku kde se dali lide kteri maji zajem a tam nejvic pracujitohle povolene je
No tak pracuj ve skupince a necpi to na ostatní skupinky, jinak te bude porad nekdo nahlasovat.
@Deňa1995 píše:
Tak to asi tezko ja jsem si udelala novy fb vcera vecer a od te doby jsem dala az dnes 2-3 prispevky jen a blok takze asi tak.. z tohohle duvodu me tezko bloknou
A myslis si jako, ze si FB nepamatuje treba IP adresu apod.?
by byli kruti amateri, kdyby jim lidi takto obchazeli blokace
Předpokládám, že na takové věci má facebook algoritmus a pokud zjistil, že opakovaně vkládáš stejný obsah do několika skupin, tak to považuje za spam a automaticky to zablokuje