Stiznost na facebook

447
10.12.20 19:37

Stiznost na facebook

Ahoj chci se zeptat
Delam praci z domova, obchoduji s parfemy mam svou skupinku s 1500 lidmi kde denodenne vkladam cca 3-4 prispevky a nekdy do bazarku, ale zadny spam.. denne dam inzerci do 1-2 skupinek a tef ten problem faceebok mi zablokoval ucet z duvodu spamu, udelala jsem si novy obchodovala jsem tak samo jak jsem psala a zase blok je toto normalni??? chci si stezovat, je nekde mozny? dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
10.12.20 19:41

Te spis nekdo nahlasuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
10.12.20 19:41

Za mě je to normální. Ty jsi četla podmínky používání FB? Platilas FB nějaký poplatek za to, že jeho prostřednictvím vyděláváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
10.12.20 19:45
@riccius píše:
Za mě je to normální. Ty jsi četla podmínky používání FB? Platilas FB nějaký poplatek za to, že jeho prostřednictvím vyděláváš?

co? :mrgreen: :mrgreen: na fb se bezne prodavaji veci parfrmy atd :mrgreen: :mrgreen: od toho jsou bazary :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.12.20 19:48

@Deňa1995 na bazaru prodavaji fyzické osoby, neni to eshop. A jestli to cpes denne do různých skupinek, tak se nedivim, ze to někoho muze otravovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
10.12.20 19:50
@Deňa1995 píše:
co? :mrgreen: :mrgreen: na fb se bezne prodavaji veci parfrmy atd :mrgreen: :mrgreen: od toho jsou bazary :lol:

Já se neptám, co se tam děje běžně. Já se ptám, zda jsi četla podmínky, a zda je někde výslovně napsáno, že se to takto smí používat, případně za jakých podmínek se to používat smí a kdy ne. Že to tak lidi dělají a facebook je nechává, neznamená, že tak nejednají v rozporu s podmínkami využívání.
Facebook má vestavěné automatické hlídače, které když vyhodnotí, že je něco v rozporu s tím, co chtějí, tak to prostě bloknou. Ale dokážu si představit, že v malém to lidi nechává dělat. Když už přerosteš určitou míru, blokne tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.12.20 19:52

Ani se nedivím, že tě někdo nahlásil. Ony ty reklamy a nabídky jsou otrávené, hlavně ve skupinách kde, nemají co dělat.

Příspěvek upraven 10.12.20 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
10.12.20 19:52

Kontaktuj podporu FB. Ale spis bych rekla, ze ti to k nicemu nebude, a blokaci mas kvuli tomu, ze te nekdo nahlasuje jako spam. Coz vlastne de facto jsi. Kdyz se snazis osulit platformu nekoho jineho, tak se budes muset smirit s tim, ze on ma pravo te na sve platforme klidne bloknout.
Zaloz si vlastni socialni sit a muzes si tam cpat prispevky do aleluja :nevim:

Příspěvek upraven 10.12.20 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.12.20 19:53

@Deňa1995 i FB chce svuj desatek z tveho podnikani. Neco jineho je dat sem tam inzerat a nebo denne desitky prispevku vsude mozne.

Kazdopadne me prijde smesne si jit nekam stezovat, kdyz jsem ani necetl podminky uzivani sluzby. U toho bych zacal. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
10.12.20 19:54
@riccius píše:
Já se neptám, co se tam děje běžně. Já se ptám, zda jsi četla podmínky, a zda je někde výslovně napsáno, že se to takto smí používat, případně za jakých podmínek se to používat smí a kdy ne. Že to tak lidi dělají a facebook je nechává, neznamená, že tak nejednají v rozporu s podmínkami využívání.
Facebook má vestavěné automatické hlídače, které když vyhodnotí, že je něco v rozporu s tím, co chtějí, tak to prostě bloknou. Ale dokážu si představit, že v malém to lidi nechává dělat. Když už přerosteš určitou míru, blokne tě.

Tak to asi tezko ja jsem si udelala novy fb vcera vecer a od te doby jsem dala az dnes 2-3 prispevky jen a blok takze asi tak.. z tohohle duvodu me tezko bloknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.12.20 19:56
@Deňa1995 píše:
co? :mrgreen: :mrgreen: na fb se bezne prodavaji veci parfrmy atd :mrgreen: :mrgreen: od toho jsou bazary :lol:

Ale ne všechny bazary jsou zvědavé na spamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
10.12.20 19:56
@Cenarius píše:
@Deňa1995 i FB chce svuj desatek z tveho podnikani. Neco jineho je dat sem tam inzerat a nebo denne desitky prispevku vsude mozne.Kazdopadne me prijde smesne si jit nekam stezovat, kdyz jsem ani necetl podminky uzivani sluzby. U toho bych zacal. ;)

Proto mam svou skupinku kde se dali lide kteri maji zajem a tam nejvic pracuji ;) tohle povolene je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.12.20 19:58
@Deňa1995 píše:
Proto mam svou skupinku kde se dali lide kteri maji zajem a tam nejvic pracuji ;) tohle povolene je

No tak pracuj ve skupince a necpi to na ostatní skupinky, jinak te bude porad nekdo nahlasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.12.20 20:06
@Deňa1995 píše:
Tak to asi tezko ja jsem si udelala novy fb vcera vecer a od te doby jsem dala az dnes 2-3 prispevky jen a blok takze asi tak.. z tohohle duvodu me tezko bloknou

A myslis si jako, ze si FB nepamatuje treba IP adresu apod.? :D by byli kruti amateri, kdyby jim lidi takto obchazeli blokace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.12.20 02:18

Předpokládám, že na takové věci má facebook algoritmus a pokud zjistil, že opakovaně vkládáš stejný obsah do několika skupin, tak to považuje za spam a automaticky to zablokuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová