Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak to máme vědět? Žádný sněm věštkyň tu není. I když čarodějnic je tu určitě hodně
![]()
Se zeptej snad toho, kdo ti ten kód poslal boha jeho. ![]()
No, tak to hodně štěstí. Jen aby to vůbec někdy došlo. Kombinace české a italské pošty ve mě vzbuzuje vše, je ne důvěru a víru v doručení.
S kódem ti tu asi nikdo neporadí, musíš se zeptat adresáta, co to vlastně vůbec vymyslel a jaké přepravní společnosti nakombinoval. Nevím teda, co přesně posíláš, ale pokud to alespoň trochu jde, je lepší to poslat jako dopis, cena je výrazně nižší.
@Cenarius píše:
Jak to máme vědět? Žádný sněm věštkyň tu není. I když čarodějnic je tu určitě hodně![]()
Se zeptej snad toho, kdo ti ten kód poslal boha jeho.
Děkuji za cenou radu, není nad to dobře poradit.
Myslela jsem že by třeba mohl mít někdo zkušennost, ty jí evidentně nemáš ale neodpustíš si kousavý komentář že?
@modravlocka píše:
No, tak to hodně štěstí. Jen aby to vůbec někdy došlo. Kombinace české a italské pošty ve mě vzbuzuje vše, je ne důvěru a víru v doručení.S kódem ti tu asi nikdo neporadí, musíš se zeptat adresáta, co to vlastně vůbec vymyslel a jaké přepravní společnosti nakombinoval. Nevím teda, co přesně posíláš, ale pokud to alespoň trochu jde, je lepší to poslat jako dopis, cena je výrazně nižší.
Jako dopis to poslat nejde, balík bude mít cca 10kg. Balíky posílám běžně po evropě, s tím žádný problém nikdy nebyl a vždy vše došlo. Jen tedˇnasal menší zádrhel s tou cenou, protože 5000za balík se nikomu platit nechce, to je jasný.
Proto se vymyslelo poslání do Itálie na ten uzel, ze kterého to půjde na tu Maltu.
Zajímalo mě, jestli takhle někdo třeba už neposílal ![]()
5tis. je fakt darda. Zkus to dát do kalkulátoru https://www.poslisnadno.cz jestli pro vás nebudou mít přijatelnou cenu. Jinak neporadím.
@Anonymní píše:
Děkuji za cenou radu, není nad to dobře poradit.
Myslela jsem že by třeba mohl mít někdo zkušennost, ty jí evidentně nemáš ale neodpustíš si kousavý komentář že?
No fofofo. V druhé větě rada byla. Že ji ignoruješ a nejsi schopna si poradit, je tvůj boj.
@Anonymní píše:
Prosim o radu. Potrebuji zaslat balik na Maltu, to by nebyl problem, ale cena za dopravu je silena, tak prijemce baliku vymyslel dopravu pres Italii, pry nejaky prepravni uzel. Posle mi kod, ktery mam jen zkopirovat. Nevim ale kam. Poradi nekdo? Dekuji
a proc ti ten prijemce nerekne kam to mas zkopirovat? ![]()
@Cenarius píše:
No fofofo. V druhé větě rada byla. Že ji ignoruješ a nejsi schopna si poradit, je tvůj boj.
Rada? Jo aha ![]()
@a12 píše:
a proc ti ten prijemce nerekne kam to mas zkopirovat?
Jistě že mi to řekne, ale bude se to řešit příští týden, tak jsem jen zjištovala předběžné info. Zajímalo mě jestli má někdo zkušennost a takhle už posílal ![]()
Prosim o radu. Potrebuji zaslat balik na Maltu, to by nebyl problem, ale cena za dopravu je silena, tak prijemce baliku vymyslel dopravu pres Italii, pry nejaky prepravni uzel. Posle mi kod, ktery mam jen zkopirovat. Nevim ale kam. Poradi nekdo? Dekuji