Jsem zoufalá, co dělat?

Anonymní
9.12.20 15:01

Jsem zoufalá, co dělat?

Můj příběh je bohužel jak z nějaké trapné telenovely, takže počítám s tím že mě tu někdo bude brát jako trolla. Bohužel je ale všechno pravdivě, vím že sem udělala spoustu chyb, ale nevím jak je teď napravit. V 19 jsem navázala vztah s ženatým chlapem, on mi tvrdil jak je jeho žena hrozná, že je sní jen kvůli penězům, že opravdu je šťastný jen se mnou, já byla blbá a zamilovaná. Odmítal se rozvést, tak jsem naschvál vysadila antikoncepci, v domnění že když otěhotním budeme konečně spolu. On mě ale posílal na potrat, který jsem já nechtěla. Přestali jsme se spolu stýkat, jediné co dělal je že mi posílal peníze. V těhotenství jsem potkala dnes už svého manžela, který bere mého syna jako vlastního, syn ví že to není jeho biologický otec ale neví kdo je jeho otec. A teď už k věci, kvůli níž už ani v noci nespím. Syn má teď přítelkyní se kterou je přes rok, chtějí se brát a plánují spolu rodinu. Já jsem až nedávno z hrůzou zjistila že je to nevlastní sestra mého bývalého přítele který je biologický otec mého syna. Absolutně nevím co dělat, říct jím pravdu nemůžu, prostě nemůžu, ale nesmím dopustit aby spolu byli nadále. Přemýšlím o způsobu, jak je rozejít, ale nic mě nenapadá. Už jsem přemýšlela, že to řeknu jen synové přítelkyní, aby se synem rozešla, ale nechci aby mu řekla pravý důvod. Syn jí neskutečně miluje a já vím že kdyby se dozvěděl pravdu, nikdy by mi to neodpustil.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
9.12.20 15:07

Takže je to teta tvého syna? Nebo jak? Jsou spolu pokrevně příbuzní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
9.12.20 15:07

Ordinace v růžové zahradě, paní Mázlová :P :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
9.12.20 15:08

Tak asi dozrál čas, aby se syn dozvěděl, kdo je jeho bio otec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.12.20 15:09

Jestli syn dospělý je, je dobrý čas mu říct kdo je bio otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.20 15:11

@divine woman Je to nevlastní sestra, otce mého syna(mají společného otce). Takže ano je to jeho teta.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.20 15:13

@Netopirek To se v téhle situaci nesmí nikdy dozvědět, znám svého syna a vím že by mi to neodpustil a přestal se se mnou vídat.

• Citovat
  • Upravit
3755
9.12.20 15:13

Jestli to je nevlastní teta tak v čem je problém? Přece kvůli minulosti nebudete kazit jejich vztah.oni za to nemuzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.12.20 15:14
@Anonymní píše:
@divine woman Je to nevlastní sestra, otce mého syna(mají společného otce). Takže ano je to jeho teta.

To je dobrej guláš. Ale měla bys mu to říct, když jsou pokrevně příbuzní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.12.20 15:15
@Anonymní píše:
@Netopirek To se v téhle situaci nesmí nikdy dozvědět, znám svého syna a vím že by mi to neodpustil a přestal se se mnou vídat.

A jak zabráníš vyjevení pravdy, kdyby si bral sestru svého otce, byť nevlastní? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.20 15:21

@divine woman Přemýšlím že řeknu pravdu jen synové přítelkyní. Poprosim jí i na kolenou, aby si něco vymýšlela a neřekla synovi pravdu. Je to moc hodná holka, tak jí snad přesvědčím. Akurat teda nevím, jak se zvládnu dívat na syna když se bude trápit.

• Citovat
  • Upravit
37132
9.12.20 15:22

Rekni mu pravdu, to chceš riskovat postizena vnoučata, misto abys rekla pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
9.12.20 15:26

A byly by vůbec postižená, když jde o polorodou? Tetu? Poradila bych se např. Na nějakém genetickém pracovišti, třeba takovém, kde dělají prvotrimestralni screeningy. Možná vůbec není potřeba to vyzrazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
9.12.20 15:26

Kolik je synovi a té jeho pritelkyni-tetě let?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.20 15:28

@Kriss Tina No právě toho se děsím nejvíc. Ale taky nechci riskovat, že kvůli tomu o syna přijdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová