Stolice a UM

381
3.1.10 09:54

Stolice a UM

AHOJ,zacala jsem prikrmovat Nutrilonem,prijde mi,ze je maly ucpany a nejde mu kakat,musim pouzit teplomer,je fakt,ze ted ho puzivam temer denne,ale maly ma takove boleni a place,krouti se ,ze to nevydrzim,zkousim ho davat na brisko,nosim v klubicku,davam kapky Sab simplex,probioticke kapky.Jsou mu tri mesice,myslite,ze se to zlepsi?Muze mu jina znacka UM na tento problem pomoci?Jinak s pitim problem nemame,spis bych rekla,ze mu Nutriloln chutna,podavam 13Oml po 3h a mozna by vypil i vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
3.1.10 10:51

A zkoušela jsi Nutrilon Comfort? Ten je na zácpu a koliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.1.10 10:53

Tak to jsem nevedela,ale vyzkousim,diky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.1.10 23:30

Jinak jsem maminky velmi zklamana,ze tak malo radite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.1.10 08:06

NO myslím, že to budeš muset vyzkoušet. Některé maminky Nutrilon chválí právě kvůli tomu že neucpává ale každému mimču vyhovuje něco jiného. My máme nutrilon bez problémů jen malá hodně ublinkávala, ale když jsem zkusila jiné mlíko ublinkávala dál jen byla zabetonovaná takže jsem se vrátila k nutrilonu a nic nezkoušela a byla ráda, že kadí normálně. Blinkání se srovnalo až teď s příkrmama. Buď vyzkoušej jiné mléko a nebo mě ještě napadá dávat pít čajík. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.1.10 13:31

ahoj,my také hledali vhodné UM,ze začátku jsme dávali Nutrilon HA,po tom musela Eliška hodně tlačit,aby se vykadila,Sunar HA,tak ten ji stolici zastavoval úplně,nakonec jsme skončili na Bebě HA,ta nám vyhovuje,už nekupujeme HA,ale zůstali jsme na Bebě.Teď už přikrmujeme,takže stolice je všelijaká,ale každý den a bez problémů.Asi bych zkusila jinou značku. Michala
Jinak Beba je fakt chutnější,mě teda chutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.10 15:17

ahoj.prosim te zadne nutrilony comforty,na to se vykasli,nema to zadny ucinek a dost lidi to i kritizuje.zkus hipp a uvidis jak krasne ti bude kakat a uz se nebude trapit.je to mirne netradicni znacka mleka tady u nas ale je fakt bezvadna!uvidis ze uz nebudes ani potrebovat probioticke kapky,sab simplex ci jine veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová