Stolice do plínky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
31.1.08 14:36

No u nás právě také nějaké slibování odměn nezabírá, na záchodě klidně sedět bude,ale nebude prostě tlačit :cry: , včera jsem jí slíbila svítícího medvídka za to,že bude kadit do záchodu nebo do nočníku,tak slibuje že jo,dneska zatím ještě nekadila,pořád o tom mluví,že bude,ale až to přijde,tak tam zase bude sedět a bude to držet dokud tu plínu nedostane. Už opravdu nevím co s ní a to by měla jít od září do školky,do té doby se to prostě musí odnaučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
31.1.08 15:05

Jano24 - jak jsem psala, měla jsem kliku, že jsem se trefila zrovna do období, kdy zbožňoval nová autíčka, takže to bylo v pohodě. Ale taky to bylo na pár dnů. Až bude bobík v nočníku a odneseme ho spolu do záchoda, tak bude autíčko, úplně v klidu, bez emocí jsme opakovali několik dnů a zabralo to…
Asi bych na pár dnů dala dítku pokoj a pak to zkusila znovu, krůček po krůčku, opravdu pomalu.
Kamarádka měla stejný problém a vyřešili to tak, že mu plínu prostě nedala, nešel několik dnů kakat, spolu plakali (bylo to hodně náročné nepovolit a jeho bolelo bříško) a nakonec se do nočníku vykakal a byla rodinná sláva.
Tenhle způsob je ale na mě příliš tvrdý, tak jsem ráda, že nám vyšlo to, co nám vyšlo…
A pro rodinu bych měla jednu odpověď, kterou bych vůbec nerozváděla - Prostě se na tom pracuje, učíme se to a tečka.
A do září času dost, vždyť to je přes půl roku. My se taky musíme naučit do té doby spoustu věcí - oblíkání, svlíkání, samostatné čůrání atd.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
11.2.08 07:20

Ahoj holky,

tak jdu jen poreferovat, jak to u nás vypadá. Zkoušela jsem postup, co tady popisovala Minka, ale úplně bez úspěchu. Matěj si na nočník i na záchod bez problému sedne, ale jen když se mu nechce kadit. Jakmile se mu začne chtít, má hysterák jen když slovo záchod nebo nočník vyslovím a nesedne si tam a nesedne…ani s plínou. Tak nevím… :roll: :cry: . Já to nechápu…
Tak kdyby se někomu osvědčil nějaký další postup, sem s ním!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.12.08 20:03

ahojky děvčata, dovoluji si tímto oživit diskusi a poptat se, jak jste dopadly - našemu indiánovi budou v březnu 3 roky a taktéž na kakání odmítá cokoli jiného než plínu :( V září jde do školky, tak se jdu přiučit „jak učit“ :lol: Za odpovědi předem děkuji :wink: , nepřihlášená Shrine

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.12.08 20:10

ahojky děvčata, dovoluji si tímto oživit diskusi a poptat se, jak jste dopadly - našemu indiánovi budou v březnu 3 roky a taktéž na kakání odmítá cokoli jiného než plínu :( V září jde do školky, tak se jdu přiučit „jak učit“ :lol: Za odpovědi předem děkuji :wink: , nepřihlášená Shrine

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step