Stolice, řev..ABKM ?

Anonymní
30.5.24 20:30

Stolice, řev..ABKM ?

Ahoj, předem se omlouvám za foto.
Ale ráda bych se zeptala na váš názor.. k lékaři budu volat zítra.
Malý má 7 týdnů a vlastně od narození je na UM, vystřídali jsme Kendamil, pak hypoalergenní mléko na doporučení lékaře a i kozí. Bohužel, problémy se stále zhoršují. Blinká více a více, už 2× hodil šavli obloukem.. blinká i dlouho po jídle, je strašně nafouklý a stále řve, mezi jídly, po jídle… furt!!
Dáváme probiotika, vitamin D od Terezie.. občas dám i Espumisan, masírujeme atd atd.. prostě vše co jde.. ale stoličku má tak co 2-3 dny světle zelenou, ale dnes měl tmavě brčálově s černými tečkami, asi krev?! Může to být tedy ABKM? Často hltá, sípe či píská u pití.. má neklidné spaní (když usne) budí se často pláčem.. celé dny prořve. Zítra se zeptám lékaře, chtěla bych nasadit Nutrilon Alergy jestli se něco zlepší.. jsem zoufalá, jak mu pomoci.. musí strašně trpět..

edit admin: smazáno foto

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24233
30.5.24 20:47

Může. Ale hrozně často měníte mléko. Chce to vždy chvíli na tom mlíčku vydržet. Ta změna u ABKM třeba tři týdny. Takže nečekej změnu okamžitě. Vždy doporučuji zajít s dítětem i na fyzioterapii. Pohyb s bříškem taky souvisí. Případně pak osteodynamika. Záleží jak na tom miminko je. Jestli hodil šavli obloukem jen dvakrát, tak to tak hrozný ještě není. Můžou vadit i probiotika. Moje děti nezvládli probiotika s olejem. Musela jsem dávat sypka. Dej si miminko na spaní do postele. Někdy to taky pomůže. Vyzkoušej šátek přes den a hodně často dávej na bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.24 17:59

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).

Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí