Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No a když ji tu plinku dáš, tak na velkou půjde? Kamarádky syn třeba jinam než do pleny nešel ještě snad ve 3 a půl roce, až po nástupu do školky se ji to povedlo odbourat. By snad radši prasknul, než aby si sednul na záchod.
@Kriss Tina když ji nechám plínku celý den, tak i tak nic.. Chodila obden, když ještě měla plínku..
@Anonymní píše:
@Kriss Tina když ji nechám plínku celý den, tak i tak nic.. Chodila obden, když ještě měla plínku..
Tak každý den chodit nemusí, zvlast když málo pije. Syn chodí třeba 2-3× za týden ![]()
@Kriss Tina ona už nebyla týden… 😏 A ještě u toho někdy narika, má ji tužší..
@Anonymní píše:
@Kriss Tina ona už nebyla týden… 😏 A ještě u toho někdy narika, má ji tužší..
Tak to chce zmekcovat, dohlédnout aby pila, když nepije, tak aspoň hodně zeleniny, přesnídávky, polévky a naopak vynechat potraviny co staví (třeba banány, čokoládu). To je jasný, že pak nechce jít, když je ucpaná a má to tuhý, tak ji to bolí. V nejhorším případě kup glycerinový čípek v lékárně.
@Kriss Tina děkuji, čokoládu nejí, Banán minimálně, jak píšeš, staví 😏.. Zeleninu a ovoce se snažím ji dávat, ale bohužel.. Moc tomu nedává, už od příkrmu.. 😏. Právě jsem pořídila ten sirup, aby ji to pomohlo a nebolelo..
Jeste pomaha dat lzicku oleje kazdy den, kdyby to polkla…jinak teda bacha, neter si takhle uhnala solidni zacpu. Drzim palce…
Měla jste to taky některá? Dvou léta dcerka už nenosí přes den plínky, od té doby na velkou moc nechodí. Přijde mi, že to raději drží.. Do nočnícku nechce a když potřebuje, (stalo se to dvakrát) tak chce plínku.. Ale co teď řeším je, že nejde třeba týden.. Koupila jsem i laktulozu, aby ji to trošku popohnalo.. Ale nic.. Pouzivani týden a šla jen jednou.. Pije málo, bohužel nutim, ale má svoji hlavu a pít nebude..