stolička a voda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
20.7.08 19:38

stolička a voda

Prosím poraďte mi. Před chvílí jsem svému 2. měsíčnímu chlapečkovi pomáhala s prdíkama a u toho se mi vykakal. Ze začátku to bylo jako by měl průjem, ale potom mi z něj tekla jenom voda. Do hněda zbarvená voda. Stávalo se mu to už i dřív, ale to byla vždy jen trocha… Nemůžeme ho vůbec uklidnit, pořád plače. A přitom je to normálně hodný miminko.. Měřila sem teplotu - nemá.

Už asi měsíc a půl jsem na Nutrilonu 1. nevíte někdo co by to mohlo být??

Dávám mu pít čajíček (feniklový).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
70
20.7.08 20:36

opravdu s tím nikdo nemá zkušenost?? sem uplně zoufalá. nebo aspoň radu???? :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
20.7.08 20:52

Barbarelko,to me mrzi.Tomik vetsinou ma prujem nebo z neho tece voda,kdyz byl hodne natlakovany.Ze porad place muze byt prdikovou kolikou.To co se vyprdel pri tve asistenci asi jeste nebylo vsechno.Zkus mu namazat brisko necim proti prdikum,dat neco tepleho na brisko (pres obleceni,aby se neoparil).Nam hodne pomahalo na brisko noseni jako letadlo.Dat si brisko maleho pres tvoje predlokti a druhou rukou ho pridrzovat mezi nozickami.Nebo hodne se jim ulevi na brisku.Fakt nevim,co jineho poradit.Jeste taky pomohlo a asi nejvic,dat mu neco tepleho /i trochu vic teplejsi,ale pozor at ho neoparis/ - caj,mlicko a to vetsinou ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.08 12:41

Pokud by to bylo víckrát po sobě, určitě k lékaři.
Ať je to dobré přeju.
 Lucka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky