stolička 3.měsíčního miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4444
20.7.08 17:43

stolička 3.měsíčního miminka

Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli je normální, že má miminko ve třech měsících stolici obden a vykaká se pouze jednou? Takhle to máme už týden, do té doby měl stoličku i několikrát denně, je to v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
20.7.08 17:51

Ahoj, nenapsala jsi jestli kojíš? U kojených dětí je normální, že nemají pravidelnou stolici, může to být i více dnů. Pokud ti dobře prospívá, tak je to v pořádku. U nekojených dětí bohůžel nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
20.7.08 18:28

Jej, to mi vypadlo…kojím a malej má 8kg…já jen, že tři měsíce měl Pája stolici dost často a teď poslední týden to je jinak, trochu mě to zarazilo, ale jestli je to normální, tak jsem klidná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
20.7.08 18:54

Určitě buď v klidu, když kojíš je to opravdu normální. Může se stát, že nebude mít i týden. Prý spotřebují všechno co je v mlíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
20.7.08 23:36

Můžu Tě uklidnit. U plně kojeného dítěte nemusí být stolice i více dnů. Honzík také první skoro tři měsíce kakal i několikrát denně a pak najednou nic… a nekakal celých 27 dnů 8O… Naše doktorka potom už plašila, tak jsme byli kontrolováni v nemocnici. Jsme tedy exemplární případ, protože s tak dlouhou dobou se tam nesetkali :lol: …nicméně závěr byl takový, že pokud je plně kojené dítě spokojené, nemá břichabol, nemá tvrdé bříško.. a prdí :wink:, tak je to v pořádku a nedávat žádná projímadla, čípky, povzbuzovadla typu „Lactuloza“ apod.. Prostě to nechat a samo to přijde. Honzíkovi to také přišlo samo..po 27 dnech v klídku a bez bolesti :D…i když tedy to už byla opravdu dlouhá doba a sama bych určitě zašla k Dr. pokud by to bylo bez stolice více než 14 dnů..oni poslechnou „práci“ střeva prohmatají bříško.. Tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.7.08 16:13

=Petrajda
Teda, takhle dlouho vydržet bez stoličky, ale když mu nic nebylo, tak asi v pohodě. Páju taky nic netrápí, nemá tvrdý bříško, prdí normálně, no budu si muset zvyknout, že už nekaká tak často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
23.5.12 17:23

Je to OK, může být až 16 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie