Strach a těhotenství

Anonymní
19.12.16 06:36

Strach a těhotenství

Ahoj maminky, jsem v 5tydnu těhotenství, beru femibiotin každý den do 12TT.. Ale jde o to, mám strach :,(.. Bojím se, že potratim nebo nebude bít srdíčko, jsem mladá, je tohle mé první těhotenství. Furt si říkám, beru kvalitní doplněk, miminko má všechno aby se mohlo vyvíjet. Co mám s tím strachem dělat :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
19.12.16 06:40

Zdravím, také jsem se bála (neodůvodněně), a to jsem první těhu zjistila ve 13tt. Nebojte se, brzy strach ustoupí :hug: Přeji hodně štěstí a sil! :kytka:
(zkuste se zabavit, aby jste přišla na jiné myšlenky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.12.16 06:43

@holkaZ až bude bít srdíčko, budu šťastná, ale stejně to strach je hrozný :( moc dekuju za pozitivní odpověď :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
19.12.16 06:44

Upřímně? Strach budeš už mít skoro pořád. Někdy větší, někdy menší. Teda já to tak měla a mám a určitě nejsem sama. Napřed aby mu/jí tlouklo srdíčko, pak aby bylo všechno v pořádku na UTZ ve 12. týdnu, aby měl v pořádku orgány na UTZ ve 20. týdnu, aby se nenarodil/a příliš brzo, aby se něco nestalo u porodu, aby nezemřelo na náhlé úmrtí kojence, aby na sebe nestrhl/a horký nápoj, aby nevlítl/ a pod auto, aby se nedal/ a na drogy, aby v si v pubertálním poblouznění nesáhl/a na život, aby si nenašel/a špatného partnera, aby měli zdravé děti,…a jede to nanovo :mrgreen: Takže se zkus zaobírat i něčím jiným, než myšlenkama na mimino a bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
19.12.16 06:46

První tehu zamlkle, nyní jsem v 8 tt, srdíčko máme, ale ten strach je hrozný a myslím, že už mi zůstane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.16 06:46

@Meeshab Jo to je mi jasné :) ale budu dělat vždy všechno proto abych miminko v budoucnu ochránila :) asi semnou blouzni hormony 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.16 06:47

@Kikkinka jej :/ a v kolikatem týdnu bylo srdíčko já jdu 2.1 na Ultrazvuk tak snad budeme mít taky :)

• Citovat
  • Upravit
738
19.12.16 06:51
@Anonymní píše:
@Kikkinka jej :/ a v kolikatem týdnu bylo srdíčko já jdu 2.1 na Ultrazvuk tak snad budeme mít taky :)

6+4 (ale podle ms by to mělo být 7+4) :andel: další kontrola 27.12 tak doufám, že je vše ok, protože čekání na další kontrolu je nekonečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.16 06:53

@Kikkinka určitě bude :) tak snad v tom lednu bude srdíčko :(..

• Citovat
  • Upravit
738
19.12.16 06:55
@Anonymní píše:
@Kikkinka určitě bude :) tak snad v tom lednu bude srdíčko :(..

Určitě :kytka: když sem byla na kontrole v 5+2 tak nebylo na ultrazvuku ještě ani embryo a o týden později už i srdíčko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
19.12.16 06:57
@Meeshab píše:
Upřímně? Strach budeš už mít skoro pořád. Někdy větší, někdy menší. Teda já to tak měla a mám a určitě nejsem sama. Napřed aby mu/jí tlouklo srdíčko, pak aby bylo všechno v pořádku na UTZ ve 12. týdnu, aby měl v pořádku orgány na UTZ ve 20. týdnu, aby se nenarodil/a příliš brzo, aby se něco nestalo u porodu, aby nezemřelo na náhlé úmrtí kojence, aby na sebe nestrhl/a horký nápoj, aby nevlítl/ a pod auto, aby se nedal/ a na drogy, aby v si v pubertálním poblouznění nesáhl/a na život, aby si nenašel/a špatného partnera, aby měli zdravé děti,…a jede to nanovo :mrgreen: Takže se zkus zaobírat i něčím jiným, než myšlenkama na mimino a bude líp :kytka:

Já vždycky říkám: Máš málo starostí, tak si pořiď dítě a budeš je mít už pořád :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
19.12.16 07:14

Strach budeš mít už do konce života, teď se bojíš zda bude bít srdíčko, potom to bude první screening, velký ultrazvuk, hranice možného přežití 24. týden, potom zda zvládne porod, potom ho budeš pozorovat v postýlce, budeš čekat až bude lézt, chodit, mluvit, až půjde do školky, školy, první mejdan, až se odstěhuje a najde si práci, až bude čekat svoje dítě,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
19.12.16 07:18
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, jsem v 5tydnu těhotenství, beru femibiotin každý den do 12TT.. Ale jde o to, mám strach :,(.. Bojím se, že potratim nebo nebude bít srdíčko, jsem mladá, je tohle mé první těhotenství. Furt si říkám, beru kvalitní doplněk, miminko má všechno aby se mohlo vyvíjet. Co mám s tím strachem dělat :(

naučit se s ním bojovat, nepoddávat se mu…bude tu pořád…i když se dítě narodí, jak poroste…prostě pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
19.12.16 08:06
@zoeee203 píše:
@holkaZ až bude bít srdíčko, budu šťastná, ale stejně to strach je hrozný :( moc dekuju za pozitivní odpověď :andel:

Není zač :kytka: Strach a pochybnosti jsou přirozené, asi to souvisí s láskou k nenarozenému dítěti. Mě u druhého mimi ukázali jen černou skvrnku, byla jsem těhotná krátce. Mudr řekl že je nejdůležitější že je tam, kde má být. Víc jsem neřešila a užívala jsem si těhotenství už od prvního trimestru. Ale první je první… Psala jste že jste mladá, já měla první ve dvaceti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.12.16 08:45

@holkaZ je po anonymitě :D to nevadí :) Každopádně ano je mi 20 :).. Snad ten femibion k něčemu bude, cítím k tomu lásku už teď 8o :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí