Jsem těhotná, máme dům na hypotéku - bojím se, jak to budeme zvlá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
25.1.21 17:27

Tak ať to dítě porodí v Kanadě, tam rovněž každý kdo se tam narodí je automaticky Kanaďan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
25.1.21 17:28

Spíš bych čekala, že tyhle stresy bude mít partner, jak vyjdete, jak vás uživí, ale ten je v pohodě, cigárko pivečko, tak se hoď do klidu taky, ono to nějak dopadne, najdeš si nějaký přivýdělek z domova, případně nastoupíš do práce dřív než po třech letech, a přinejhorším se prodá barák a půjdete do bytu, nic horšího se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.1.21 11:57

Buď v klidu, zvládnete to. Kolem sebe vidím spoustu lidí kteří nemají moc peněz a přesto jsou s dětmi šťastní. Prostě se uskromnite a ono to půjde. Lepší mít dítě dříve, než později kdyby to možná nešlo. Držím palce ať to zvládnete. Hlavně buď v klidu, všechno jde když se chce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.21 18:00

Ja teda tehotná nie som, ale prežívam to isté čo vy. Chceli by sme bábätko veľmi, aj sa snažíme, ale zároveň ma každý deň ubíja tá nálada, že čo ak to nebudeme zvládať, keď teraz všetko lepíme len tak-tak… niekedy mám také depky, že mám chuť sa zbaliť a ísť späť k rodičom, byt predať a dovidenia… stále revem, keď si niečo nemôžem dovoliť a podobne… asi je to nezodpovedné teraz plánovať dieťa, ale keby som stále mala pozerať na financie, asi by som nikdy neotehotnela, rodičia tvrdia, źe nám pomôžu, ale tiež majú svoje starosti…
možno aj pre moje depresie sa nám nedarí otehotnieť :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová