Muž kozoroh

Anonymní
19.1.21 13:38

Muž kozoroh

Holky, máte zkušenosti s muži ve znamení kozoroha? Podělíte se? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
581
19.1.21 13:53

Můj ex byl kozoroh :D a já taky :mavam:. Co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14593
19.1.21 14:00

Já chodila se dvěma kozorohy, jsem lev. A co by te tak zajímalo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
19.1.21 14:03

Jsem lev a všichni moji dlouhodobí partneři byli kozorozi a teď i manžel je. Co by tě zajímalo? Jedno mají všichni společné, a to opravdu tvrdou palici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
19.1.21 14:06
@Micilin píše:
Jsem lev a všichni moji dlouhodobí partneři byli kozorozi a teď i manžel je. Co by tě zajímalo? Jedno mají všichni společné, a to opravdu tvrdou palici :)

Hlavně, že lev ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
19.1.21 14:07

Na mýho třeba sedí to, že si nikoho moc nepřipustí k tělu a že je trpělivý a pracovitý, klidný, rozvážný. Jo, a nerad změny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
19.1.21 14:10

Ja jsem zjistila, ze si perfektne rozumim s zenami v kozorohu, mam mezi nimi spoustu kamaradek, ale s chlapama vubec, my 2 ex byli kozorozi a nikdy vice :mrgreen: jsou hrozne vazni, pesimisticti a taky dost zahejbaji, pritom se o nich rika, ze to je jedno z nejvernejsich znameni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
19.1.21 14:15

@Julča001 No jasně že lev taky :) Ideální kombinace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14593
19.1.21 14:18

Jinak já vlastně nevim, jak bych je charakterizovala… v praci pomalí, ale vesměs až přepečliví, občas mi přijde, že bývají neupřímní, ale přitom zásadoví (tak nějak specificky po svém, co potřebují, to si zdůvodní, že je správně, když jim to přijde vhod, tak i nevěra), jsou určitě i živočišní a k druhým umí mít celkem kruté vtipy, ale běda, jak se někdo dotkne jich. Společenští, ale uzavření. Bývají zruční, praktičtí někdy až moc a to i ve vztazích, žena se jim musí “k něčemu hodit” :lol: Já z nich měla vždy smíšené pocity, asi ty lidi úplně nechápu, ale přitom zase vyjít s nimi nemám problém :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.21 14:24

@Micilin hodně se říká, že jsou sukničkáři tak by mě zajímalo jestli to tak fakt je 😀 @helbell @Semtex

• Citovat
  • Upravit
14593
19.1.21 14:27
@Anonymní píše:
@Micilin hodně se říká, že jsou sukničkáři tak by mě zajímalo jestli to tak fakt je 😀 @helbell @Semtex

Já bych řekla, že ano, ale vždy si to samozřejmě nejprve zdůvodní, že nekonají špatnou věc, ale naopak, prostě když se jim ty ženský zrovna hodí, tak je to cajk a udržují vztahy všeho druhu :P :palec: (názory, že bez zásunu není nevěra, takže orál nebo manuál je úplně v poradku, a koneckoncu i když dojde přímo na nevěru, tak si daji říct :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
19.1.21 14:31
@Anonymní píše:

Já měla a mám věrné. Nebo to dobře maskují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
19.1.21 14:39
@Anonymní píše:

To není věc slunečního znamení, ale spíš postavení Venuše 8)
Pokud bychom brali znamení, tak pro Kozoroha to podle mě typické není. Spíš třeba dlouho hledá a zkouší než se usadí, ale asi taky ne každý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
19.1.21 14:54

Já jsem s kozorohem 9 let. Záletník teda není, spíše naopak. Váží si rodiny a nikdy by ji nechtěl rozbít. Je velice inteligentní, pracovitý a má rád čísla :D Je velice zodpovědný (někdy až moc :D) a má rád věci v pořádku. Je to realista, někdy až pesimista. Je to analytik, musí si vše pečlivě rozmyslet a zvážit všechny možnosti :D Někdy to s ním není lehký, zvlášť když já jsem taková hrr a nic moc nepromýšlím :D ale zase se asi navzájem doplňujeme :D Takže za mě kozoroh jo :D
Jen pro zajímavost - moje sestra je taky kozoroh a mají plno vlastností společných. Neteř a synovec (oba 9 let) jsou taky kozorozi a plno vlastností se u nich začíná taky projevovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
19.1.21 15:48

Ja mam muze kozoroha a teda co tu pisete jaky by udajne mel byt tak fakt ne. Nic na nej nesedi. Ja mam normalniho muze a zda se ze to bude nit souvislost s tim ze na nejake natury v ramci zverokruhu vubec neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová