Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já chodila se dvěma kozorohy, jsem lev. A co by te tak zajímalo? ![]()
Jsem lev a všichni moji dlouhodobí partneři byli kozorozi a teď i manžel je. Co by tě zajímalo? Jedno mají všichni společné, a to opravdu tvrdou palici ![]()
@Micilin píše:
Jsem lev a všichni moji dlouhodobí partneři byli kozorozi a teď i manžel je. Co by tě zajímalo? Jedno mají všichni společné, a to opravdu tvrdou palici
Hlavně, že lev ne ![]()
Na mýho třeba sedí to, že si nikoho moc nepřipustí k tělu a že je trpělivý a pracovitý, klidný, rozvážný. Jo, a nerad změny
Ja jsem zjistila, ze si perfektne rozumim s zenami v kozorohu, mam mezi nimi spoustu kamaradek, ale s chlapama vubec, my 2 ex byli kozorozi a nikdy vice
jsou hrozne vazni, pesimisticti a taky dost zahejbaji, pritom se o nich rika, ze to je jedno z nejvernejsich znameni ![]()
Jinak já vlastně nevim, jak bych je charakterizovala… v praci pomalí, ale vesměs až přepečliví, občas mi přijde, že bývají neupřímní, ale přitom zásadoví (tak nějak specificky po svém, co potřebují, to si zdůvodní, že je správně, když jim to přijde vhod, tak i nevěra), jsou určitě i živočišní a k druhým umí mít celkem kruté vtipy, ale běda, jak se někdo dotkne jich. Společenští, ale uzavření. Bývají zruční, praktičtí někdy až moc a to i ve vztazích, žena se jim musí “k něčemu hodit”
Já z nich měla vždy smíšené pocity, asi ty lidi úplně nechápu, ale přitom zase vyjít s nimi nemám problém ![]()
@Anonymní píše:
@Micilin hodně se říká, že jsou sukničkáři tak by mě zajímalo jestli to tak fakt je 😀 @helbell @Semtex
Já bych řekla, že ano, ale vždy si to samozřejmě nejprve zdůvodní, že nekonají špatnou věc, ale naopak, prostě když se jim ty ženský zrovna hodí, tak je to cajk a udržují vztahy všeho druhu
(názory, že bez zásunu není nevěra, takže orál nebo manuál je úplně v poradku, a koneckoncu i když dojde přímo na nevěru, tak si daji říct
)
@Anonymní píše:
@Micilin hodně se říká, že jsou sukničkáři tak by mě zajímalo jestli to tak fakt je 😀 @helbell @Semtex
Já měla a mám věrné. Nebo to dobře maskují ![]()
@Anonymní píše:
To není věc slunečního znamení, ale spíš postavení Venuše ![]()
Pokud bychom brali znamení, tak pro Kozoroha to podle mě typické není. Spíš třeba dlouho hledá a zkouší než se usadí, ale asi taky ne každý ![]()
Já jsem s kozorohem 9 let. Záletník teda není, spíše naopak. Váží si rodiny a nikdy by ji nechtěl rozbít. Je velice inteligentní, pracovitý a má rád čísla
Je velice zodpovědný (někdy až moc
) a má rád věci v pořádku. Je to realista, někdy až pesimista. Je to analytik, musí si vše pečlivě rozmyslet a zvážit všechny možnosti
Někdy to s ním není lehký, zvlášť když já jsem taková hrr a nic moc nepromýšlím
ale zase se asi navzájem doplňujeme
Takže za mě kozoroh jo ![]()
Jen pro zajímavost - moje sestra je taky kozoroh a mají plno vlastností společných. Neteř a synovec (oba 9 let) jsou taky kozorozi a plno vlastností se u nich začíná taky projevovat ![]()
Ja mam muze kozoroha a teda co tu pisete jaky by udajne mel byt tak fakt ne. Nic na nej nesedi. Ja mam normalniho muze a zda se ze to bude nit souvislost s tim ze na nejake natury v ramci zverokruhu vubec neverim.
Holky, máte zkušenosti s muži ve znamení kozoroha? Podělíte se?