Muž kozoroh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.21 15:53

Kozorozka - dva ex kozorozi (a neverni). Ted mam berana - to jsem si teda pomohla :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
581
19.1.21 16:34
@Anonymní píše:
@Micilin hodně se říká, že jsou sukničkáři tak by mě zajímalo jestli to tak fakt je 😀 @helbell @Semtex

Můj naopak. Spíš jak labuť, do dnes je sám co vím, a to jsme se rozešli před cca 12 lety :zed:.
Jinak, my kozorozi jsme chladní na venek ale jak si někoho postíme k tělu je to láska nebo vztah na roky. Teda já to tak mám. Jsme realisti a křivdy nezapomínáme 8). Chlap kozoroh je dříč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
19.1.21 17:36
@Slunečnice0303 píše:
Já jsem s kozorohem 9 let. Záletník teda není, spíše naopak. Váží si rodiny a nikdy by ji nechtěl rozbít. Je velice inteligentní, pracovitý a má rád čísla :D Je velice zodpovědný (někdy až moc :D) a má rád věci v pořádku. Je to realista, někdy až pesimista. Je to analytik, musí si vše pečlivě rozmyslet a zvážit všechny možnosti :D Někdy to s ním není lehký, zvlášť když já jsem taková hrr a nic moc nepromýšlím :D ale zase se asi navzájem doplňujeme :D Takže za mě kozoroh jo :D
Jen pro zajímavost - moje sestra je taky kozoroh a mají plno vlastností společných. Neteř a synovec (oba 9 let) jsou taky kozorozi a plno vlastností se u nich začíná taky projevovat :D

Nežiješ ty s mým manželem?

• Citovat
  • Upravit
641
19.1.21 17:42

Ahoj :mavam:. Manžel je kouoroh a je to neskutečný miláček. Hodně plánuje, umí šetřit, nemá rad změny, je hodně zodpovědný, věrný s tvrdohlavý. Když si něco vezme do hlavy, vždycky to dotáhne do konce. Já jsem takový ten snílek (rak) a manžel tvrdý realista, takže se doplňujeme. Hodně štěstí! 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.21 19:26
@Anonymní píše:
Holky, máte zkušenosti s muži ve znamení kozoroha? Podělíte se? :)

Peklo.. Můj ex manžel i současný muž, oba kozorozi.. Peklo :mrgreen: :lol: jsem lev, je to pekelná kombinace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
19.1.21 19:28

@Alriga
Snad ne 🙈 😅 neříkal že je ženatej 😅

@Aknelka27
Tak to máme stejně 😅 Šetřivý, to je přesný 😅 a já jsem taky snílek (ryba) 😅 Vždycky mu říkám, že si pluju na tom svým mráčku, celá zasněná a on přijde a stáhne mě dolů do reality 🙈 😅 Ale jak píšeš, zase se krásně doplňujeme 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
19.1.21 21:28

@Slunečnice0303 Jooo tak to mate podobně 😅 😆 👍. Je to sranda 😅. Ja bych nemenila♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.21 21:44

Jsem lev, kozorohy jsem měla tři a jestli měli něco společné, tak to, že byli hodně na sex :lol:. Vztah jsem měla s jedním a nevyšel.

• Citovat
  • Upravit
3938
20.1.21 08:43

@Aknelka27
Taky bych nemělnila :) je to přesně typ pro život a rodinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
20.1.21 08:52

Tak jsme se opět přesvědčili, že je každý jiný a podobné vlastnosti jsou spíš souhrou náhod, případně vzorem v rodině/genetikou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
20.1.21 19:30
@riccius píše:
Tak jsme se opět přesvědčili, že je každý jiný a podobné vlastnosti jsou spíš souhrou náhod, případně vzorem v rodině/genetikou

Vybal svoje znamení, šup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
22.1.21 00:36

Mám doma čerstvé miminko, chlapečka ve znamení kozoroha.
No jak to tu čtu, mám se na co těšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
22.1.21 16:48
@Taktinevím píše:
Vybal svoje znamení, šup :lol:

Jestli bez té informace neusneš:-)
Váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
22.1.21 19:56
@riccius píše:
Jestli bez té informace neusneš:-)
Váhy. [/citace
Hm, takže dlouho vybíráš, mimo jiné. Jako můj syn. Dobrou :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
22.1.21 20:00

@riccius
Od tohoto muže dostanete spoustu rad. Bude mít perfektní řešení pro všechny vaše problémy a odpověď na každou otázku. Ale nemá cenu od něj očekávat, že bude odpovědí na vaše dívčí sny. Některé z nich změní a druhé zpochybní. Muž ve znamení Vah dovede být zatraceně svéhlavý a jeho zvyk všechno racionalizovat, včetně lásky, vás bude dohánět k šílenství – anebo vás donutí kapitulovat.

Tak tohle docela sedí, co? Jsem se zasmála hned u první věty. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová