Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Micilin hodně se říká, že jsou sukničkáři tak by mě zajímalo jestli to tak fakt je 😀 @helbell @Semtex
Můj naopak. Spíš jak labuť, do dnes je sám co vím, a to jsme se rozešli před cca 12 lety
.
Jinak, my kozorozi jsme chladní na venek ale jak si někoho postíme k tělu je to láska nebo vztah na roky. Teda já to tak mám. Jsme realisti a křivdy nezapomínáme
. Chlap kozoroh je dříč.
@Slunečnice0303 píše:
Já jsem s kozorohem 9 let. Záletník teda není, spíše naopak. Váží si rodiny a nikdy by ji nechtěl rozbít. Je velice inteligentní, pracovitý a má rád číslaJe velice zodpovědný (někdy až moc
) a má rád věci v pořádku. Je to realista, někdy až pesimista. Je to analytik, musí si vše pečlivě rozmyslet a zvážit všechny možnosti
Někdy to s ním není lehký, zvlášť když já jsem taková hrr a nic moc nepromýšlím
ale zase se asi navzájem doplňujeme
Takže za mě kozoroh jo
Jen pro zajímavost - moje sestra je taky kozoroh a mají plno vlastností společných. Neteř a synovec (oba 9 let) jsou taky kozorozi a plno vlastností se u nich začíná taky projevovat
Nežiješ ty s mým manželem?
Ahoj
. Manžel je kouoroh a je to neskutečný miláček. Hodně plánuje, umí šetřit, nemá rad změny, je hodně zodpovědný, věrný s tvrdohlavý. Když si něco vezme do hlavy, vždycky to dotáhne do konce. Já jsem takový ten snílek (rak) a manžel tvrdý realista, takže se doplňujeme. Hodně štěstí! 🙂
@Anonymní píše:
Holky, máte zkušenosti s muži ve znamení kozoroha? Podělíte se?
Peklo.. Můj ex manžel i současný muž, oba kozorozi.. Peklo
jsem lev, je to pekelná kombinace ![]()
@Alriga
Snad ne 🙈 😅 neříkal že je ženatej 😅
@Aknelka27
Tak to máme stejně 😅 Šetřivý, to je přesný 😅 a já jsem taky snílek (ryba) 😅 Vždycky mu říkám, že si pluju na tom svým mráčku, celá zasněná a on přijde a stáhne mě dolů do reality 🙈 😅 Ale jak píšeš, zase se krásně doplňujeme 😊
@Slunečnice0303 Jooo tak to mate podobně 😅 😆 👍. Je to sranda 😅. Ja bych nemenila♥️️
Jsem lev, kozorohy jsem měla tři a jestli měli něco společné, tak to, že byli hodně na sex
. Vztah jsem měla s jedním a nevyšel.
@Aknelka27
Taky bych nemělnila
je to přesně typ pro život a rodinu ![]()
Tak jsme se opět přesvědčili, že je každý jiný a podobné vlastnosti jsou spíš souhrou náhod, případně vzorem v rodině/genetikou
@riccius píše:
Tak jsme se opět přesvědčili, že je každý jiný a podobné vlastnosti jsou spíš souhrou náhod, případně vzorem v rodině/genetikou
Vybal svoje znamení, šup ![]()
Mám doma čerstvé miminko, chlapečka ve znamení kozoroha.
No jak to tu čtu, mám se na co těšit ![]()
@Taktinevím píše:
Vybal svoje znamení, šup
Jestli bez té informace neusneš:-)
Váhy.
@riccius píše:
Jestli bez té informace neusneš:-)
Váhy. [/citace
Hm, takže dlouho vybíráš, mimo jiné. Jako můj syn. Dobrou![]()
@riccius
Od tohoto muže dostanete spoustu rad. Bude mít perfektní řešení pro všechny vaše problémy a odpověď na každou otázku. Ale nemá cenu od něj očekávat, že bude odpovědí na vaše dívčí sny. Některé z nich změní a druhé zpochybní. Muž ve znamení Vah dovede být zatraceně svéhlavý a jeho zvyk všechno racionalizovat, včetně lásky, vás bude dohánět k šílenství – anebo vás donutí kapitulovat.
Tak tohle docela sedí, co? Jsem se zasmála hned u první věty.
![]()
Kozorozka - dva ex kozorozi (a neverni). Ted mam berana - to jsem si teda pomohla
.