Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel kozoroh - věrný, všechno plánuje, když se mění čas, tak posouvá hodiny už večer, vždy o letním slunovaratu mi nezapomene připomenout, že dny se už začnou zkracovat
.
Realista občas pesimista, nesdílí moji zálibu ve fantasy, protože je to nereálné - no to vím i já, ale je to zábava.
Ale jinak bych neměnila - je to jistota a pevný bod, já jsem váha, tak se to i celkem hodí ![]()
A ještě mám kamaráda ze školy kozoroha, ten byl se svou první láskou asi 30 let. Nikdy ji nezahnul. Vydělával, žil pro rodinu - ale asi to nebylo úplně ok z druhé strany…
Ale taky věrný plánující realista. Ale ne pesimista - ale to je spíš vrozená vlastnost
@Taktinevím píše:
@riccius
Od tohoto muže dostanete spoustu rad. Bude mít perfektní řešení pro všechny vaše problémy a odpověď na každou otázku. Ale nemá cenu od něj očekávat, že bude odpovědí na vaše dívčí sny. Některé z nich změní a druhé zpochybní. Muž ve znamení Vah dovede být zatraceně svéhlavý a jeho zvyk všechno racionalizovat, včetně lásky, vás bude dohánět k šílenství – anebo vás donutí kapitulovat.Tak tohle docela sedí, co? Jsem se zasmála hned u první věty.![]()
![]()
Až nepříjemně
Asi jsem byl předlohou.