Dodržování pitného režimu pouze s brčkem
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jsem hodně divná? Nebo čím to je?
Dobrý den, omlouvám se za dotaz, ale vrtá mi to hlavou. Mým celoživotním problémem je pitný režim. Žízeň v podstatě vůbec nemám, nemusela bych pít. Mám u sebe láhev s vodou, ale piji opravdu minimálně a dost se nutím. Dostala jsem tip na brčkování - dám do láhve brčko a to pití jde snáz. Jsem divná? Bez brčka prostě tolik nevypiji. Nevím, čím to je. S brčkem v podstatě není problém za den vypít 1,5 litru. Bez brčka je utrpení 0,5 litru. Piji čistou vodu. Děkuji za názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Tak pij brckem no, každému se pije lépe z něčeho jiného moje děti třeba skoro nic nevypijou
z hrnecku, já zas nesnáším lahve, petku s sebou nosím půl dne plnou, jak
to naleju do skleničky tak to vypiju hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám to stejně. Málokdy mám pocit zizne, na pití musím cíleně myslet, často si vzpomenu až večer, když mě z nedostatku tekutin bolí hlava. Netusim, co s tim. Nejvic me stve, ze nezvládám myslet ani na pitná režim dětí. Naučila jsem se postavit na stůl flašku a vždy, když je prázdná, ji doplnit. Vcelku to funguje. To brcko je taky dobrý nápad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Radkar1 Má to tak většina lidí. Je to i důvod, proc se brcka dávají do koktejlů, často i dvě. Vic se vydělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mackA159 Děkuji, to
mě celkem uklidnilo, že v tom nejsem sama .
@Kriss Tina Já se už na to ptala známého a ten mi řekl: „Jaký je rozdíl mezi brčkem a normálně se napít?“ - nedokázala jsem to vysvětlit a díky tomu si připadám divná. Prostě si dám loka a pomalu popíjím. Ale mně to bez brčka právě moc nejde. Sbrčkem klidně na dva „zátahy“ dám 0,5 litru.
@Midaku Já mám láhev před očima, ale nedonutí mě to. O to divnější to je… Nebo spíš já jsem divná.
@macka87 Já piji čisou vodu, jsem na ni už zvyklá. Při ochucené vodě se nic nezměnilo. Měla jsem takové ty perlivé vody z Lidlu, přelila jsem do skleničky a stejný problém. A ani pitím z láhve 1,5 litru to nemělo ten efekt. Láhev mi vystačila na téměř 4 dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ba-stet Takže „brčkovat“ při normálním pití během dne je v pořádku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Radkar1 píše:
Ja myslim, ze je to uplne jedno, ze to neni nijak škodlivé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ba-stet Děkuji. Mě právě překvapilo, když jsem se zmínila, tak na měznámý koukal jako na blázna. Prostě v láhvi brčko a hrozný problém. Až takové pohledy, jestli to není na psychologa. Jsem moc ráda za povzbuzení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Z častýho pití z brčka prý rychleji vznikají vrásky kolem rtů jak se ta pusa špulí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Radkar1 píše:
Pokud ti to tak vyhovuje, tak proč ne… osobně myslím, že i kdybych
někoho viděla „brčkovat“ celý den, tak by mi to nijak zvláštní
nepřišlo
Lepší „brčkovat“ než skončit na urologii…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem ráda, když dám denně litr a to do toho počítána čaj. Nejen vodu. V zimě nedokážu pít jen vodu, potřebuju džus nebo šťávu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Radkar1 píše:
@Ba-stet Děkuji. Mě právě překvapilo, když jsem se zmínila, tak na měznámý koukal jako na blázna. Prostě v láhvi brčko a hrozný problém. Až takové pohledy, jestli to není na psychologa. Jsem moc ráda za povzbuzení.
Tak to s nikým neřeš a dělej tak, jak to vyhovuje tobě. Vždyť je to
jedno jestli brčko nebo dětská lahev
já třeba ráda piju z petky s tím
sosátkem, nebo jak se tomu říká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@holka_z_hor Ty
vrásky z brčka mi vadí . Ale je pravda, že já mám už teď vypitý
litr a to je pro mě něco neuvěřitelného.
@Moringa Děkuji moc, já si začala připadat hodně divně. Ale brčko mi vážně v pití hodně pomáhá, Ale jak ho mám v láhvi, tak se to nedá přehlédnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Školky - dodržování nařízení
- Čeká mě císařský řez i při druhém porodu?
- Císařský řez a strach
- Defekt na jizvě po císařském řezu?
- Zvracím tabletky železa a čeká mne císařský řez
- Špinění 4 měsíce po akutním císařském řezu
- 8 měsíců po císařském řezu a bolesti v podbřišku a kříži
- Nepravidelná menstruace půl roku po císařském řezu