Strach ze zamlklého těhotenství

Anonymní
28.10.21 06:34

Strach ze zamlkleho

Ahoj prosím musím se z toho vykecat…
Trápím se… Bojím se o zamlkle těhotenství…
Ve středu jdu na 1 kontrolu… A cítím že nejsem ok… Možná to tak cítím abych si něco nepripustila a pak byla zklamaná…
Nemám skoro žádné priznaky…
Test je silný neslabne
Ale ten strach je veliký…
A navíc vás je tu skoro každá druhá co si tím prošla :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
28.10.21 06:41

Moc čteš ;) a bát se budeš celé těhotenství, to je prostě normální. Mysli pozitivně :palec: vše bude prostě ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
28.10.21 06:42

Klid..na začátku jsem taky neměla žádné příznaky, až později :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 06:43

Čtu máte pravdu… Snažím se na to nějak nemyslet ale přijde pak chvilka a je to hrozné…
Dnes jsem 6+3
A právě žádné příznaky a v okolí kamarádky už měli

• Citovat
  • Upravit
22509
28.10.21 06:45

Je normalni se bat. Ja se bala na kazde kontrole, aby bylo vse ok. Mela jsem stesti a ze 2 tehotentvi byly 2 deti, takze jsem toto nezazila. Nema cenu se trapit necim, co nemuzu ovlivnit. Primerene obavy jsou bezne. Tak preji hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22509
28.10.21 06:50

Pokud jde o nejake priznaky, tak ja v prvnim tehotenstvi zadne a v druhem se mi jen zvedal zaludek u cisteni zubu a pripravy masa. Zvracela jsem za cele 2 tehotenstvi asi 2krat. Kazdy to ma jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
28.10.21 07:08

Teď už se budeš bát pořád, aby bylo vše v pořádku. Hlavu vzhůru, mysli pozitivně. :kytka: Já se taky bala mimodelozniho, ale měla jsem k tomu teda zdravotní problémy (nepruchodny vejcovody), tak jsem s mimodeloznim počítala a svete div se, mimodelozni to nebylo teď mi tu spí 5 týdenní mimčo. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
28.10.21 07:44
@Anonymní píše: Čtu máte pravdu… Snažím se na to nějak nemyslet ale přijde pak chvilka a je to hrozné…
Dnes jsem 6+3
A právě žádné příznaky a v okolí kamarádky už měli

Treba priznaky mit vubec nebudes. Ja jsem 24tt a priznaky jsem doted zadny nemela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
28.10.21 07:45

Buď rada, ze ti je dobře a zbytečne se nestresuj :andel:, stejně s tím nic neudelas..a bát se budeš cely život, to k tomu proste patří :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
28.10.21 08:12

Držím palce :kytka: Já se taky bála každé kontroly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
28.10.21 08:20

Ja začala mit priznaky až v 8tt a zt jsem zažila taky a fakt jsem to netušila a nepoznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
28.10.21 08:30

Bát už se ted budeš pořád, lepší je na to nemyslet. Já za sebou ZT mám a příznaky jsem měla i při něm :nevim: Akorát oproti dalším 2 těhotenství mnohem slabší (ale to jsem tenkrát nemohla porovnat). On ten začátek stejně nejde ovlivnit. Já to první dostala v nemocnici i nějaké léky na podporu a stejně to nedopadlo, u druhého jsem je měla taky a je z toho 2leta dcerka. U třetího jsem nebrala nic, zvracela jsem úplně nejvíc a je z toho 4 měsíční syn. Prostě to buď má nebo nemá být. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.10.21 08:32

Ahojky :) buď v klidu. Já jsem na začátku těhotenství propadla panice, že nemám vůbec žádné příznaky 🤷‍♀️ žádné nevolnosti, bolest prsou, prostě nic. Při každé kontrole jsem se strašně bála, jestli je všechno v pořádku a tak. Byla jsem z toho vynervovaná :) a ejhle. Najednou jsem ve 30. týdnu bez těhu příznaků, kromě kopanečků a je všechno v pořádku. Ani jednou jsem do teď nezvracela, jen mám akorát každé ráno žaludek na vodě, prsa stále nebolí, jen občas a málo. Takže se vůbec neboj! Může to přijít a také ale nemusí :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.21 11:46

Dokud jsem necítila pohyby, tak jsem se bála každý den a ty 4 týdny do další kontroly byly vždycky nekonečné.. určitě to dobře dopadne! Já první příznaky začala pociťovat až okolo 7tt.. a taky mi bylo řečeno, že příznaky nevypovídají vůbec nic o tom, zda těhotenství prosperuje.. :pocitac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
28.10.21 12:23

Tak vypni internet, už o tom nečti a zbytečně se nestresuj, stejně to neovlivníš,…a prožívat celý těhotenství ve strachu neni nic moc pro tebe ani pro ten plod, když v každym období těhotenství je nějaký riziko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí