Strakonice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16743
14.7.07 21:19

Já ze začátku žádný speciální neměla, ale jak říkám mohla jsem jíst jen sušenky a buchty, takže to by odpovídalo. Potom ve vyšším stupni jsem měla pořád chuť na Lučinu a tvarohový pomazánky a nejvíc jsem ujížděla na Almette :lol: A to jsou všechno věci který jsem nikdy předtím nejedla, spíš jsem je nesnášela. Do teď mi teda zůstalo to Almette. ALe to bych ani tak neřekla, že je to podle toho co čekáš, ale je to tak, že si tělo prostě řekne co mu chybí. Já vůbec nejím jogurty a nepiju mlíko ani tvrdýž sýry-prostě nepřijímám téměř žádný vápník a tak si o něj tělo prostě řeklo v téhle formě…
Mám kamarádku a ta čekala nastejně se mnou svoje druhé dítě. Nakonec jsme se sešli i v porodce :wink: A obojí jsou kluci. A říkala, že chutě naprosto jiný, břicho jiný a vůbec celé těhotenství jiný a nakonec i porod daleko horší než ten první a jsou to oba kluci, takže tohle jsou myslím opravdu jen pověry…

Na co máš chutě ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
3.9.07 18:35

ahojky ......my teď bydlíme v Miroticích ale býváme i v Blatné, kam se do 2 let přesuneme ..takže vše kolem Strakonic a tam také jezdíme..jsme mobilní a doma je nám dlouhá chvíle ..
jo ve Strakonicích jsem také rodila ..ja chodim k MUDr.Razakovi –je opravdu moc dobrej a měla jsem ho i u porodu
jakej je Island

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
3.9.07 19:34

Ahoj Jezinko,
Razak má ordinaci právě v Blatný viď? Je to úžasně milej doktor. Já jsem pobívala hodně času v nemocnici což jsi si určitě přečetla a tak je tam mám zmáklý :wink: Dostávalo mě jak nádherně voněl :lol:
Mirotice ale neznám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
3.9.07 20:57

no já je také neznala dokud jsem byla svobodná .. jsou od Strakonic směrem na Prahu asi 25 km
jo Razak je moc hodnej .....
z Blatné pocházím ..mám tam rodiče
do Strakonic jsme jezdili na plavání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
16.11.07 07:07

Ahoj holky chodítě sem ještě?
Plánujeme výlet do Strakonic s dětma, poradily byste kde se dá dobře najíst a kde to neni zahulený a mají třeba i jídelní židličku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.08 21:19

ahojky, jejda to je škoda, že je tu tak málo strakonických těhulek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
23.2.08 10:03

Ahoj Leni, ono to tu už ani nějak moc nefunguje, koukni kdy byly psaný poslední příspěvky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
27.2.08 19:12

ahojky ..to je pravda, že sem nikdo moc nechodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.08 11:28

hmmm,tady nikdo neníí :(
WERČA

• Citovat
  • Upravit
8850
5.9.08 22:53

ale já tu jsem … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
20.9.08 17:27

já teda nejsem přímo ze strakonic ,ale z prachatic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
20.9.08 20:05

Werčo já jsem z Vimperka tak to sjem přesně napůl mezi Prachaticema a Strakonicema :wink: Ale vůbec z tohohle kraje je nás tu málo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
21.9.08 21:12

No jížní čechy tady moc teda nefrčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
1.10.08 07:30

Ahojky …Prachatice i Vimperk znám …
a u Vimperka mam moc dobrou kamarádku - na Lipce
jj jižní čechy moc nefrčí a to tu máme tak krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
4.10.08 11:48

Tak tak,u nás Březńaček 2008 jsme jen 2 z jížních čech..koukám máte celkem velký dítka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová