Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lipka je od nás kousíček, jezdíme tam na houby
Jak se kamarádka jmenuje jestli se můžu zeptat? Mco lidí tam nebydlí, třeba jí znám ![]()
Werčo a odkud z jižních čech
Leila: pocházím z jindřichova hradce ale momentálně jsem v prachaticích
Aha, tak taky kousek ![]()
Jsem ráda že vůbec někdo z těchhl ekonců na tyhle stránky narazil. Přijde mi t samá Praha a Ostrava a Hradec Králové ![]()
To jsi se tam vdala?
Byla jsem tu na střední a náhodou jsem si tu našla chlapa
no a mám ho do dneška,ale nejsme svoji.Nějak na to nechvátáme
A nemá Martina Krejsů? Ty to tam dřív měli ale nevím jeslti ještě pořád ![]()
Ahojky ..penzion na Lipce vlastní její maminka …a taky Alena Brautfergerova ..je trochu mimo Lipku
Ahoj koukám,že to tu usnulo škoda.Jukne jsem ještě někdo?Jsem ze Sušice u Vimperka mám rodiče.Holky ozvěte se.
Ahoj, já jsem jen nakoukla a vidím novou tvář ![]()
Sunny tady je nás tak málo že se to tu nerozjede
Kde u Vimperka máš rodiče? Já jsem přímo z Vimperka
Ahoj,když jsem viděla,kdy je poslední příspěvek ani jsem nedoufala,že někdo odpoví,a ono jo! ![]()
Rodiče bydlí ve Výškovicích je to asi 4km od Vimperka směr Strakonice.Je tam odbočka do leva do takovýho obrovskýho kopce.
Já ve Vimperku chodila i do ZŠ.Ty taky?Ta ZŠ je myslím T.G.Masaryka.
No je nás tu asi opravdu dost málo na to aby se diskuse rozfrčela.
Ahoj holky a maminky. Je tu ještě některá mamča na procházky? Mám právě 6týdenního chlapečka…
Ahojky, není ve Strakonicích nějaká baby kavárna, nebo nějaká herna kam se dá jít mezi děti? Mám dvouletou holčičku a potřebujeme společnost dětí ![]()
Ahoj. Mám 10 km od Strakonic rodiče, tak trochu tuším. Kamarádka chodí s dětmi do MC Beruška http://www.mcberuska.cz/ a jednou jsme spolu s dětmi byly v herně, ale bohužel si nevzpomenu na název a na netu jsem to nedohledala. Je to v bývalých jeslích kousek od dopravního odboru nad průmyslovkou. Tam to bylo krátce po otevření, ale byly jsem tam jen my dvě a naši prcci. Každopádně cena poměrně vysoká.