Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@amper123 My máme z růžového slona https://www.ruzovyslon.cz/…king-cock-s/?…
mají různé velikosti a postroj opravdu sedí.
A pak https://e-kondomy.cz/…pinaci-penis ten mi přijde osobně lepší, protože když to dělám partnerovi tak z toho taky něco víc mám.![]()
. Jinak ten první se dá používat i samostatně. A ještě nás neomrzelo.
![]()
MOOOOOc děkuju za konečně dobrou radu
i já se na něj díval… a je to dildo tvrdý nebo ohebný či nějak jinak měkký? a je to příjemný vevnitř??
ten druhý se mi moc nezdá… ty řemínky jsou takové nefortelné.. i když zážitek pro oba určitě lepší, to asi ano…
@amper123 píše:
MOOOOOc děkuju za konečně dobrou radui já se na něj díval… a je to dildo tvrdý nebo ohebný či nějak jinak měkký? a je to příjemný vevnitř??
ten druhý se mi moc nezdá… ty řemínky jsou takové nefortelné.. i když zážitek pro oba určitě lepší, to asi ano…
To didlo je úžasný
takový jako reálný, a je u něj dobré, že i když není v postoji dá se používat a má takovou tu přísavku. Je opravdu příjemný. Materiál teda po prvním vybalení zrovna nevoní, ale pak je to v pohodě. A líbí se mi, že si člověk může zvolit velikost a postroj sedí opravdu parádně a ani není složité do něj didlo dát. To druhý má reminky fakt na nic to je pravda, ale zážitek lepší pro oba. Máme myslím nějaký ten prostřední a přítel je teda taky spokojený.
jinak ráda poradím, sami používáme a přijde nám to úplně normální, ale když čtu co si někteří lidé myslí a píší tak si přijdu jak kdybych byla vadna.
@Anonymní píše:
To didlo je úžasnýtakový jako reálný, a je u něj dobré, že i když není v postoji dá se používat a má takovou tu přísavku. Je opravdu příjemný. Materiál teda po prvním vybalení zrovna nevoní, ale pak je to v pohodě. A líbí se mi, že si člověk může zvolit velikost a postroj sedí opravdu parádně a ani není složité do něj didlo dát. To druhý má reminky fakt na nic to je pravda, ale zážitek lepší pro oba. Máme myslím nějaký ten prostřední a přítel je teda taky spokojený.
jinak ráda poradím, sami používáme a přijde nám to úplně normální, ale když čtu co si někteří lidé myslí a píší tak si přijdu jak kdybych byla vadna.
JJ, i když v párr debatách sem to tu už zahlídl, proto sem si to sem dovolil napsat, ale…
Klidně napiš do zprávy, rád si nechám poradit ![]()
A v balení je jen ten jeden? protože tam nemůžu najít zvlášť ty dilda, abych nemusel kupovat další postroj…
Tak až koupíte druhý, dej vědět jak se vám to líbí ![]()
@ludmilaadamkova ja bych se treba nechal soustat v jednom kuse. a to jsem v paru dominantni… a cim vetsi tim lepsi. at to trosku boli
@Nestyda6919021985 píše:
@ludmilaadamkova ja bych se treba nechal soustat v jednom kuse. a to jsem v paru dominantni… a cim vetsi tim lepsi. at to trosku boli
Jsi si spletl stránky úchyle. @admin
@Nestyda6919021985 prosím, diskutujte slušně, jedině tak budete moc na našich stránkách zůstat.
Zuzka