Strašné spaní - 6 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Strašné spaní-6 měsíců !
Naší malé bude 6 měsíců, poslední cca 2 týdny se v noci budí snad po hodině, po dvou
. Je to staršné. Nikdy to nedělala. Budila se max. 2 a teď? Večer má kolem 17 hodiny kašičku-sytící, pak trochu mlíčka a kolem 18,30 už spí. Vydrží do 21 hodiny a pak to začíná kňouráním. Dudlíka nechce, čaj také ne.Pak začíná vyvádět dokud ji nedám mlíko. Takže za noc vypije přes 600ml mlíka
Už nevím co dělat
, zoubky to také nejsou. Poradíte mi prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak ji zkus posunout spani. malej taky do pul roka usinal v pul 7,pak si to prodlouzil na 7hod a ted ve 28mes. chodi spat v 8hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám 7.měs. syna a má také různé noci. Někdy se budí také skoro každou hodinu, obvykle 2× za noc a dneska spal úplně celou noc. Takže vydrž, ono se to zlepší. Ted mě ještě napadlo jestli to nemůže být růstový spurt, ten myslím bývá naposled ještě okolo 6 měsíce, kdy má větší hlad. A kaši dáváš už dlouho? Jestli jí třeba nebolí bříško z kaše. A jak víš, že zoubky to nemůžou být? Jinak mě nic jinýho nenapadá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spaní se moc dobře posunout nedá, když mi usíná…
@věrka6 píše:
Tak ji zkus posunout spani. malej taky do pul roka usinal v pul 7,pak si to prodlouzil na 7hod a ted ve 28mes. chodi spat v 8hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kašičku dávám od 4,5 měsíce. Jak dlouho trvá růstový sprut? Zoubky to nebudou, dásničky má úplně klidné.
@lussinka1984 píše:
Já mám 7.měs. syna a má také různé noci. Někdy se budí také skoro každou hodinu, obvykle 2× za noc a dneska spal úplně celou noc. Takže vydrž, ono se to zlepší. Ted mě ještě napadlo jestli to nemůže být růstový spurt, ten myslím bývá naposled ještě okolo 6 měsíce, kdy má větší hlad. A kaši dáváš už dlouho? Jestli jí třeba nebolí bříško z kaše. A jak víš, že zoubky to nemůžou být? Jinak mě nic jinýho nenapadá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jamulka Mě chodí spát kolem 16-17h, pak ho v 18h vykoupu, dám mlíko a pak už spí. Takhle bys to možná taky mohla posunout, ovšem mě se do tý 18h ještě probudí, ale tobě by už asi spala tvrdým spánkem, nevím, to bys musela vyzkoušet. Takže spíš posunout to koupání a dát na chvíli spinkat před koupáním ještě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jamulka píše:
Kašičku dávám od 4,5 měsíce. Jak dlouho trvá růstový sprut? Zoubky to nebudou, dásničky má úplně klidné.
Tak to kašičkou nebude.. růstový spurt trvá asi ty 2 týdny si myslím, tak ještě vydrž, snad to přejde samo. A jak poznám, že dásně nejsou klidné? Asi blbá otázka že
Jako že mohou být nateklé nebo červené? Já pořád sleduju kdy nám vyrazí 1.zoubek, ale taky pořád nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 6měsících malá spala 3× denně a to ještě navečer kolem 17hodiny si schrupla, definitivně šla spát po 21hodině, vzbudila se max 2× na kojo a to hned potom usnula, spí do 7-8!
Asi před měsícem jsem jí podvečerní hajání zrušila, v 19hodin koupeme a kaši dávám až po koupání (jednou jsme to nějak nestihli a Terezka potom spala poprvé celou noc
!),někdy si ještě cucne mlíčka z prsa, ale pak spí celou noc od 20hodin do 8hodin
!
Nevím, jestli ti to pomůže, ale chce to čas, určo se to brzo zase upraví
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci strašit, ale náš drobek takhle vyvádí už dva měsíce. Tak doufám, že se tu objeví někdo s nápadem či účinnou radou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se spánek začal rušit kolem 2 měsíců. Myslela jsem, že je to spurt, ale je jí 4 a půl měsíce a spánek stále kvalitní nemá. Budí se i 10× za noc. Někdy pomůže dudlík, ale to zabere jenom na půl hodky nebo na hodku. Pak zase spustí. Uklidní se mi až u prsa a pak spí tak cca 2 hodky. Taky si nevím rady. Myslela jsem, že to přejde, ale už 2 měsíce tiše trpím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malý spinkal pěkně do 6ti měsíců. Teď je mu 8 a budí se tak 5-10× za noc a chce mlíčko
Též si nevím rady, je to na palici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechcem strasit, ale Kristi sa budila kazdu polhodinu az hodinu do 14 mesiacov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak taky nechci strašit, Anička mi tohle začala dělat v 5 ti měsících, ted jí je 7,5m a jeste to neprestalo a to jsem uz dospela k tomu, že jí to mlíko proste dám max. dvakrát za noc, takže vetsinou třeba pul hodinky breci a usne, coz je jeste horsi nez kdyz se jen budi, cucne si a spi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus si přečíst knížku Každé dítě může dobře spát, třeba tam narazíš na nějakou radu. Dá se stáhnout na uložto. Já podle ní řešila akorát večerní usínání a super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrul píše:
Zkus si přečíst knížku Každé dítě může dobře spát, třeba tam narazíš na nějakou radu. Dá se stáhnout na uložto. Já podle ní řešila akorát večerní usínání a super
Taky jsme podle ní naučila usínat, spát bohužel ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit