Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je to hrozný, zase tolik sněhu, mi z té „izolace“ brzo hrábne ![]()
Cappy píše:
U nás je krásně, pár centimetrů sněhu, ale azurová obloha a svítí sluníčko. Sice mrzne, ale je to ta krásná zima
Na boby to v našem případě ještě není, ale na pořádnou procházku určitě, už se všichni doma těšíme, jak vyrazíme ven
Jé kéžby u nás taky vykouklo sluníčko, to by mi stačilo. Ale tady je pořádná vánice. Dítěti a psovi je to však putna, tak vyrážíme!
ahoj,co už nejsem dítě,tak sníh nemám hodně ráda,ani zimu,mrazy,stačí mi sníh o vánocích,a pak bych nejraději odjela někam na Floridu nebo Hawai do tepla.
Miluju šííleně horko,vedro,léto,moře,tohle zeměpisné pásmo by mi nechybělo,na horách bych žila jen v létě ![]()
Ale chápu,když někdo zimu rád má,já napsala jen,co mám ráda já.ostatním to neberu ![]()
Holky už taky chtějí jezdit na kole,koloběžce,mají toho dost.A náladu mám taky blbou,tak se snažím nevylézt dnes ven ![]()
Snad už bude líp!!! ![]()
neboj,bude líp.Už brzy
Taky se těšim na léto,nemuset se navlíkat,navlíkat děti.I děti se těší na kolo,koloběžku.Jen máme prostě rádi i tu zimu,no ![]()
Dáša
Holky, počkejte až bude léto, 30 ve stínu… Řekla bych že to se takymoc lidem líbit nebude, a zima vadí jen venku, kdežto to vedro pronikne i do domu, pokud nemáte klimatizaci nebo 100 letej barák
My ho sice máme, jenže severně orientovaný nebo jak se tomu říká, takže do něj pořád svítí slunce a v létě tu je cca 25 stupňů ![]()
Jízda ve sněhu mi přišla v pohodě, jezdili jsme s Patronem Alux a asi 3× s PP Centro, horší bylo to objíždění metrových hromad uprostřed chodníku silnicí a když už se člověk dostal na chodník tak kontrola jestli mu něco nespadne na hlavu
Případně půlka ulice zatarasená tyčemi s nápisy - pozor, padající led ![]()
Já jsem teplomil…
ale spíš my jde i o to,aby se malej už vyhrabal z těch jeho nemocí......
aspon sněženky kdybych už někde viděla ![]()
ahojy Mišo, mám stejný problém. Navíc v tomhle počasí se nový dům nedá vymalovat a stěhování se tím zas o nějaký ten pátek bohužel odkládá
. Je mi z takového počasí smutno a teskno. Mám jen samé smutné myšlenka, týkající se ztráty člověka mě toliko blízkého ![]()
Hanule píše:
Holky, počkejte až bude léto, 30 ve stínu… Řekla bych že to se takymoc lidem líbit nebude, a zima vadí jen venku, kdežto to vedro pronikne i do domu, pokud nemáte klimatizaci nebo 100 letej barákMy ho sice máme, jenže severně orientovaný nebo jak se tomu říká, takže do něj pořád svítí slunce a v létě tu je cca 25 stupňů
já když je třicet, tak to je moje. I teď bych si byt nejraději vytopila na třicítku, ale to by mě přítel zabil. Já ty vedra prostě miluju!!!! Asi jsem se narodila na špatném kontinentu.
Proto odmítám v létě jezdit na dovolenou do zahraničí, protože v létě tu máme pro mě ideálně. Ale v zimě, to bych dovolenkovala pořád. Letos bohužel žádná dovolená nebyla, tak snad příští zimu.
já teda ty hicy a třicítky zbožňuju,lítám v šatičkách,sukních,v plavkách na zahradě…jsem se měla narodit asik jinde ![]()
doma už ted nevím,co dělat,už chci sadit kytky,grilovat,jezdit na kole,mít otevřené okna dokořán,chodit v žabkách,.......... ![]()
taky mi teda slušně hrabe ![]()
Taky jsem se zděsila při pohledu z okna.
Jak se minule oteplilo, zamkla jsem do sklepa sáňky i boby, vytáhla na balkon tříkolku. Tříkolka je pod sněhem a po obědě jdeme opět lovit boby, aby mohla malá řádit ![]()
Taky už chci jaro, sluníčko a kytičky ![]()
Malý důvod proč já léto nemusím, stačí půjčit dítě tchyni… Měl to i přes kousek hrudníku, jen ne tak hrozný. Navíc sousedi furt melou do toho že má malý mít čepici, tričko a když mu pak dám takový ty plavky co vypadají jako kombinézka (rukávky a nohavičky) tak na mne koukaj jak na magora co blbnu
V zimě do toho tolik nemelou, protože pod bundou a kalhotama není vidět kolik vrstev má ![]()
Já miluju květnové-červnové teploty. Kolem 20°C sluníčko a jasno ![]()
holky no ja teda fakt nevim ale nejak nechapu proc nadavate na pocasi jake je primo typicke pro brezen?Vzdyt nemuzete cekat ze v breznu bude jen svitit slunicko a teploty koelm 10-15C..
To je stejne jako vsichni nadavaji na snih v zime..to je ale pro zimu typicke ne?
V lete zase vsichni nadavaji kdyz jsou horka,jake to horko je hrozne,at uz to slunicko zaleze,at uz se ochladi… ![]()